FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobrodošao Hare
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- jointunija
- Kontakt:
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Jel ima istoka jos
Bilo je prije pola sata
Kakve su sanse da bude neki broj istoka ili sjevera pusteno ujutro na dan utakmice ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Hvala "najgoroj upravi ikad" na ovom pojacanju! 
- MocMahale444
- NerminFatic
- Kontakt:
Moze li se Ovcina prijaviti za drugo kolo CL ako prodjemo, ili je zakasnio?
Next Hiros
Mozes vec za DinamoNerminFatic je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:19Moze li se Ovcina prijaviti za drugo kolo CL ako prodjemo, ili je zakasnio?
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- dubioza144
- Kontakt:
Mislim da se moze i za prvo prijavit dan prije utakmice al nisam sigutan
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ni za ovu nije kasno.NerminFatic je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:19Moze li se Ovcina prijaviti za drugo kolo CL ako prodjemo, ili je zakasnio?
Zeljeznicar ima pravo da prijavi naknadno 2igraca 24h pred pocetak utakmice.
- NerminFatic
- Kontakt:
Deladela1 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:22Ni za ovu nije kasno.NerminFatic je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:19Moze li se Ovcina prijaviti za drugo kolo CL ako prodjemo, ili je zakasnio?
Zeljeznicar ima pravo da prijavi naknadno 2igraca 24h pred pocetak utakmice.

Ovčina se ne sjeća kad je zadnji put igrao takmičarsku utakmicu, treba biti oprezan sa njim.
I zašto ovoliki hajp oko njega? Mislim okej, vjerujem da može biti od koristi ali nije Cafu jbt
I zašto ovoliki hajp oko njega? Mislim okej, vjerujem da može biti od koristi ali nije Cafu jbt

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hare dobro došo sinoć je sve bilo dog..
sinoć ja napisah da nije još izgubljen ..još ova dvojica biće to ok
next 

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Lijep posao u vezi Ovčine, bez obzira na njegovu formu, i sl. bit će nam važno pojačanje i važna karika ove sezone, napokon idemo u odličnom pravcu.
Pitanje imam, da li iko zna, je li ostalo šta juga da uzmem sutra?
Pitanje imam, da li iko zna, je li ostalo šta juga da uzmem sutra?
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Kad se pitice mogu lozit na igraca koji je pravila fudbala zaboravio, a daju mu platu 50 hiljada - imamo pravo i mi da radimo isto za igraca koji je prekuco ovu ligu.
Potrose vrecu para na pojacanja, dobiju novog sponzora, klub im puca od novca a na njihovoj temi se i dalje naprdjuje o bojkotu...
Golem si Zeljo!!!
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 08 jul 2023, 17:58, ukupno mijenjano 2 puta.
- MocMahale444
Paša moj ne mozemo stalno crnjaciti

Hajp nego sta mislim da ce ovaj biti pojacanje aBd.
Ima da ih nema.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ovi negativci uvijek nađu razlog za pljuvanje. Hvala Bogu pa je ovolika potražnja za karte. A ko želi on nađe način pa makar bio ovoliko udaljen kao ja. Ko prije curi cura njegova.
Cijelo vrijeme je bilo dovedite Ovčinu ljudi dovedoše da nam igra za kifle, i opet to nekom ne valja.
Cijelo vrijeme je bilo dovedite Ovčinu ljudi dovedoše da nam igra za kifle, i opet to nekom ne valja.
-
- Kontakt:
Ovcina je bio odlican realno...ali i Benjo Cilic je bio dobar