Kakvi idioti

Svi u plavom! Svi na izlozbu! Lutvo učestvuje pa podrzite "Gospodara familije"
Svaka cifra preko 10.000$/Maraka/Eura nece biti ispitivana osim u rijetkim slucajevima za koje oni ili Porezna smatraju da su njima sumnjivi. Donositi milione koji vec stoje na nekom njegovom racunu i prebaciti za kupovinu fudbalskog kluba/auta ili bilo cega slicnog naravno njegova banka ce znati o tome. U klubovima to radi jer imao si nebrojene primjere shady ljudi koji su kupovali klubove sa takvim "prljavim" parama i to je prebrzo propadalo. Isto tako imas i jos vece klubove koji su radi pranja para sada pred sudovima i biju bitke (Npr. Juventus).jurisicduska je napisao/la: ↑08 jul 2023, 09:39Ma neću u to da ulazim. Nego me zanima modus operandi ljudi koji peru novac preko udruženja građana, kako, mislim neki proces.
Može i laički. Dođe Mirvic iz Amerike donese kesu prljavih para (bez porijekla) i onda ih stavi na račun udruženja ? Ili kako ? Mislim ne možeš u banku položiti 30.000 km bez dokaza o porijeklu, on milione donese i stavi i to iz Amerike ? Ima li kontakt tog bankara ? Da i ja operem ?
Bio bih zaista zahvalan na odgovoru.
Znam ja jako dobro šta je pranje para, nego kako u klubu to ide
svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 13:03
150 000 konv maraka od ulaznica za mec sa Dinamom Minsk
GOLEM SI ZELJO
Ne znam za horde, ali znam da je Aylah vec ugrabila kartu
Ne znam je li iko postavljao. Ako jeste, zanemarite post...Zanimljivi podaci: Koje je najduže pojedinačno gostovanje u narednoj sezoni Premijer lige?
Nekoliko zanimljivih podataka o predstojećoj m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a evo koje je najduže pojedinačno gostovanje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine
Klubovi sa sjevera naše zemlje u sezoni 2023/24 najduže će putovati na gostovanja.
Neslavan rekord da najduže putuje na gostovanja pripao je ekipi Zvijezde 09, koja će na putu za gostovanja kroz Bosnu i Hercegovinu provesti preko 2500km.
Nešto kraće od kluba iz Semberije putovati će ekipa banjalučkog Borca, a da bi pratili svoj klub na svim gostovanjima u regularnom dijelu sezone, navijači Borca trebali bi preći preko 2200 km.
Privilegiju da najkraće putuju na gostovanja u sezoni 23/24 imati će navijači konjičkog Igmana, a da bi pratili svoj klub na svim gostovanjima u prosjeku bi trebali preći 120 km, ili ukupno 1316 km.
*Koje je najduže gostovanje u Premijer ligi 23/24?
Susret između dva nova premijerligaša Zvijezde 09 i GOŠK-a predstavlja najduže pojedinačno gostovanje svih klubova u ovosezonskoj Premijer ligi (339 km).
Osim ovog gostovanja, Zvijezda 09 će putovati na još 2 daleka gostovanja u Hercegovini, i to protiv Posušja (322 km) i Širokog Brijega (318 km).
*Koje je najkraće gostovanje u Premijer ligi 23/24?
Susret između Sarajeva i Željezničara predstavlja najkraće gostovanje u Premijer ligi, a udaljenost između dva stadiona iznosi 4.7 km.
Tačno 2 km više (6.7 km) preći će navijači Veleža, odnosno Zrinjskog da bi pratili svoj klub na gostovanju kod gradskog rivala.
Udaljenosti su određene najkraćom rutom koristeći Google karte (od stadiona do stadiona).
*Zvijezda 09 u ovosezonskoj Premijer ligi bit će domaćin na Gradskom stadionu u Bijeljini.
Sevap je siromahu pomoći.
Amaw zadovoljno trlja ruke,naplatit će dio potraživanjasvrakino1921 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 13:03
GOLEM SI ZELJO
Sva mjesta popunjena za Gruziju, sto pitas ?
Svaka čast, ne igra se evropa svake decenijesvrakino1921 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 13:03
GOLEM SI ZELJO
Lijepi strah!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:36Sa Ovčinom se definitivno stavlja željezničar ispred Zrinjskog po šansama za titulu.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 11 gostiju.