FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ova uprava na celu sa Mirvicem jednostavno radi posao do savrsenstva.Sve je organizovano,profesionalno na najvisem mogucem nivou,kako rade najveci klubovi u regionu.
- napoleon72
- Kontakt:

1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dijelim mišljenje. Nije Errea nikakav wow dizajn imala, a realno kvalitet je debelo ispod Adidasa i sl kompanija.napoleon72 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 20:09Nekad je ljepota u jednostavnosti. Dres fino izgleda, lijepo je suradjivat s ovim top markama.![]()
A i nekako samo kad vidiš Adidas ozbiljnije dres izgleda

Ma cini ti se druze vidjet ces kad izadju na teren u njima, adidas je kvalitet i ne moze se porediti jedna vrhunska marka sa bilo cim, pa da ti obeca napraviti bilo kakav dres.
Vidi kako je izgledala reprezentacija u adidasovoj opremi, i kako izgleda danas, sa ovom znj markom koju koriste.
OK, ove manje marke ti daju opciju personalizacije dizajna, ali ti ove najvece marke daju neuporedivo kvalitetniji materijal, sto je svakako dodatni plus za same igrace.
-
- Kontakt:
Slazem se sa spezialom, volio bi da i na ramenima imaju one tri linije. Svakako su topdenimb je napisao/la: ↑08 jul 2023, 20:43Ma cini ti se druze vidjet ces kad izadju na teren u njima, adidas je kvalitet i ne moze se porediti jedna vrhunska marka sa bilo cim, pa da ti obeca napraviti bilo kakav dres.
Vidi kako je izgledala reprezentacija u adidasovoj opremi, i kako izgleda danas, sa ovom znj markom koju koriste.

PS: Neko ce stradati zbog ove slike

Prelazni rok super....sad Adidas....Milion plus od transfera Vladana ... jos da udamo Dala i prelazni za pamcenje

Leon Benko
Dumic
Duljevic
Ante Coric
Alen Haliovic
- JavierBosnia
- Kontakt:
Otprilike kao i sto smo najavljivali, bijeli bi trebao biti nesto drugaciji

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Bijeli mi je perverzanJavierBosnia je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:01Otprilike kao i sto smo najavljivali, bijeli bi trebao biti nesto drugaciji
![]()

- JavierBosnia
- Kontakt:
Jeste po mojoj kreaciji, ako bude bordo grb bit ce bar meni za nijansu losiji

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nadam se da će biti crni moćnije izgledaJavierBosnia je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:03Jeste po mojoj kreaciji, ako bude bordo grb bit ce bar meni za nijansu losiji![]()

Dajte i treci.JavierBosnia je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:01Otprilike kao i sto smo najavljivali, bijeli bi trebao biti nesto drugaciji
![]()
Kazu boja bijele kafe

Trenutno korisnika/ca: 061657451, admir1946, ajdohordas, Amidzaa, Antikloc, Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, bordospartanac, Confiance, Cwirek, Evander, Fudo, gh0stHZ, Giuseppe1, Grk1234, Hamagara, haris004, HordasFks, itatabisine, Kockoglavi, kogmagie46, Lecler, macahz, MaroonBjelave, MikiPirs, misstianopenaldo, mnon46, muhamedhulk, N3R3D, Pantelija, PapakIzSa, Posejdon, Rajvosa4ever, relativizam, ristagrad, Riziko, SamoDaKazeem, sassari, StevieG8, strahmeipomisliti, tenpenny, Vanja8, WeekendOffender, zagorski i 589 gostiju.