Idemo dalje !

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

bit ce pravo tesko...Bianconeri1988 je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobijedi i vjerovatno na osvajanju Scudetta što vam od srca želim!
Hvala brate i nadam se da ce se juve izdici iz ovog pakla .Bianconeri1988 je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobijedi i vjerovatno na osvajanju Scudetta što vam od srca želim!

Ovo je ono sto me natjera da se sav onako najezim ,forza Milan predobra slika.tony-mortale je napisao/la:pregledao slike, ovi momci su se imali čemu radovati
a i bilo ih je više nego na suprotnoj tribini izgleda da bojkotuju juventini upravu-trenera ili šta već
Atalanti 2008, izgubili 2-1Warrick je napisao/la:Odlicnooooo,sjajna pobjeda SJAJNA!!!!!!
Mislim da je Rino svoj zadnji gol prije ovoga zabio Fiorentini na San Siru kad je bilo 3-1 za nas.......

Sjecam se ja evo pousao sam naci na youtube,al ne mogu da izrovim,3-1 Milan pobijedioMaGiCa je napisao/la:Ja se secam golova Bologni 1999., Perugi 2003. i Sparti iz Praga 2004. Tog vs Fiorentine se ne secam.
Kakogod, daje on retko golove, ali daje one vazne. Ovaj je bio uz veliku pomoc Buffona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.