Milan dobio i on došao na Juventusovu temu da slavi, koja bolest
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Don Silvio je najpakleniji

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
[youtube][/youtube]
Ocam' poceo me libo taki za sve ovo
Sad će reći Marotta da se tek uopšte razmatra otkaz Olive
Ocam' poceo me libo taki za sve ovo
Sad će reći Marotta da se tek uopšte razmatra otkaz Olive
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
JuveSissoko je napisao/la:nekad je bilo, losi igraci, ono tipa Nocerino, Palladino, pa je bio los trener, tipa Ranieri i slicno, al sad tek vidim da je zapravo najlosija uprava, i to sami vrh tj,vlasnici, da bogdom hoce prodat klub da i mi malo odahnemo
p.s. za sve navijace Milana, cestitke, al u pola utakmice sam , sam sebi rekao, "precijenio sam ovaj Milan,nisu oni jaki koliko sam mislio", nije to to, tek mi je sad jasno sto jedan Tottenham dodje i pobijedi, slabo je to, neki veci standardi su se imali
Kako igrati protiv ekipe kao juve koja se brani sa 10 igraca ,pa to je kao da igras protiv jakoo jakoo dobro organizovanog leccea koji se brani i ima samo jednog dobrog igraca (krasic) i igraju na kontre na svom terenu.pa pogledaj samo gol i reci mi gdje su juveovi igraci stajali cijeli mec + profulali su ibra i cassano ono sto se ne smije fuliti .
http://www.youtube.com/user/Maestr021Ch ... CgPXRXHiMQ
A de mi reci kako ste vi izgledali protiv Tottenhama, kao Juve večeras ili možda čak gore, zbog toga vam se govori, da je ovaj Milan kao i sve ekipe trenutno u Italiji loše, pa pokazatelj je LP, pusti ti sad tu priču ne mogu ovi oni igrati, bilo je sramota kao što je i večeras za Juve da na domaćem terenu Tottenham se poigrava sa Milanom.A_d_0 je napisao/la:Uz duzno postovanje prema tebi ti veze nemas. Milan je veceras igrao koliko je trebao. Sve suparnike za titulu smo dobili sem Rome ako su oni suparnik uopste. Tako da bolje da se okrenes Sarajevu. Naravno bez uvrede. Protiv Tottenhema nema pola igraca tako da opet ocekuj poraz i slavi ga.
Kao moj imenjak heheheh bolest hoce nas hehehe ziv ti meni bio dobar si ipak uopste se ne ljutim .Bianconeri1988 je napisao/la:Don Silvio je najpakleniji![]()
![]()
![]()
Milan dobio i on došao na Juventusovu temu da slavi, koja bolest![]()
![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ti se nadaš da će Milan proći Tottenhama?
Imaš li neki bolji vic?
Milan nema brzog igrača, a oni će vas na trku i brzinu ubiti, kao što su i prvom meču...Uostalom sastav Milana neće ništa biti bolji ili jači u odnosu na prvu tekmu, s obzirom da moraju ganjati rezultat tj otvoriti se, a zna se kako italijanske ekipe završavaju protiv Engleza kad se otvore, sjećaš li se Man Utda prošle godine

Imaš li neki bolji vic?
Milan nema brzog igrača, a oni će vas na trku i brzinu ubiti, kao što su i prvom meču...Uostalom sastav Milana neće ništa biti bolji ili jači u odnosu na prvu tekmu, s obzirom da moraju ganjati rezultat tj otvoriti se, a zna se kako italijanske ekipe završavaju protiv Engleza kad se otvore, sjećaš li se Man Utda prošle godine
Ž '21!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
interesantno da na temi juventusa navijač juventusa priča o milanovom nastupu u ligi prvaka ni sat vremena poslije sramotnog poraza kod kuće u kojem juventus nije smislene akcije odigraoBianconeri1988 je napisao/la:Ti se nadaš da će Milan proći Tottenhama?![]()
![]()
![]()
Imaš li neki bolji vic?![]()
![]()
![]()
Milan nema brzog igrača, a oni će vas na trku i brzinu ubiti, kao što su i prvom meču...Uostalom sastav Milana neće ništa biti bolji ili jači u odnosu na prvu tekmu, s obzirom da moraju ganjati rezultat tj otvoriti se, a zna se kako italijanske ekipe završavaju protiv Engleza kad se otvore, sjećaš li se Man Utda prošle godine![]()
![]()
milan kakav god da je je svemirski brod za ovaj juventus koji nema igrača da valja, osim donekle krasića i cdhielinija, čak ni bufon više nije golman top klase.
milanu ne naprave šanse, bolonji ne zabiju rezervana lećea ne zabiju, pa to ni bariju nebi pošlo za rukom
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
tony-mortale je napisao/la:interesantno da na temi juventusa navijač juventusa priča o milanovom nastupu u ligi prvaka ni sat vremena poslije sramotnog poraza kod kuće u kojem juventus nije smislene akcije odigraoBianconeri1988 je napisao/la:Ti se nadaš da će Milan proći Tottenhama?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Milan nema brzog igrača, a oni će vas na trku i brzinu ubiti, kao što su i prvom meču...Uostalom sastav Milana neće ništa biti bolji ili jači u odnosu na prvu tekmu, s obzirom da moraju ganjati rezultat tj otvoriti se, a zna se kako italijanske ekipe završavaju protiv Engleza kad se otvore, sjećaš li se Man Utda prošle godine![]()
![]()
ne kontam.
milan kakav god da je je svemirski brod za ovaj juventus koji nema igrača da valja, osim donekle krasića i cdhielinija, čak ni bufon više nije golman top klase.
milanu ne naprave šanse, bolonji ne zabiju rezervana lećea ne zabiju, pa to ni bariju nebi pošlo za rukom
Cuj ne kontas???
Pa ovaj tvoj Silvio je sve poceo, fino ga odvedi u svoju avliju, pa ces se uvjeriti da se ovdje nece pricati o vama i vasem svemirskom brodu. AKo ikako moze za usi ga, kad ga budes vodio,
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 05 mar 2011, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Kako ste vi smijesni pa dodju ovdje pricati o snazi Milana i onda kad im se malo da do znanja da ni oni nisu nešto poseno, što je istina i to će reki svaki realan posmatarč fudbala koji nije simpatizer Milana. A za Juve smo davno rekli i večeras rekli da je slabo, ja sam prvi došao odmah i čestitao pobjedu.tony-mortale je napisao/la: interesantno da na temi juventusa navijač juventusa priča o milanovom nastupu u ligi prvaka ni sat vremena poslije sramotnog poraza kod kuće u kojem juventus nije smislene akcije odigraone kontam.
A šta bi mi trebali ovdje pisati kako dalje, pa nismo mi u upsravi Juventusa
Adinjo je napisao/la: Cuj ne kontas???
Pa ovaj tvoj Silivo je sve poceo, fino ga odvedi u svoju avliju, pa ces se uvjeriti da se ovdje nece pricati o vama i vasem svemiskom brodu. AKo ikako moze za usi ga, kad ga budes vodio,
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ti si normala forumaš, ali dotični lik uvijek prvi postavalja postove i hinjski provocira...tony-mortale je napisao/la:interesantno da na temi juventusa navijač juventusa priča o milanovom nastupu u ligi prvaka ni sat vremena poslije sramotnog poraza kod kuće u kojem juventus nije smislene akcije odigraoBianconeri1988 je napisao/la:Ti se nadaš da će Milan proći Tottenhama?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne kontam.
Ž '21!
- senad_flamin
- Kontakt:
Silvio.B nemoj biti ko onaj @amell sto navija za Inter....
ocekujem njegov post na temi Milana vrlo brzoo
ocekujem njegov post na temi Milana vrlo brzoo
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ja od početka sezone sam barem 5-6 puta napisao ili na temi milana ili serije a da milan u LP nema šta tražiti ali da u italiji ima uz inter najbolju ekipu i da se trebaju fokusirati na scudeto, kad sam pričao da juve nema skoro ništa što se tiče igračkog kadra ovdje su neki pričali neke priče o chieliniju i bonučiju koji su po njima najjači nefanzivci o krasiću kao najboljem krilu, aquilaniju kao najboljem talijanskom veznjaku a to je sad očito samo balon od sapunice koji se morao raspasti ali ne želim više raspravljati jer ovdje nemaš s kim još ste preemotivni poslije porazajuventus 0244 je napisao/la:Kako ste vi smijesni pa dodju ovdje pricati o snazi Milana i onda kad im se malo da do znanja da ni oni nisu nešto poseno, što je istina i to će reki svaki realan posmatarč fudbala koji nije simpatizer Milana. A za Juve smo davno rekli i večeras rekli da je slabo, ja sam prvi došao odmah i čestitao pobjedu.tony-mortale je napisao/la: interesantno da na temi juventusa navijač juventusa priča o milanovom nastupu u ligi prvaka ni sat vremena poslije sramotnog poraza kod kuće u kojem juventus nije smislene akcije odigraone kontam.
A šta bi mi trebali ovdje pisati kako dalje, pa nismo mi u upsravi Juventusa![]()
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Silvio B. preteruje. Vi sto napadate Sarajliju - odmorite malo. Decko prati, voli i razume Calcio. 
Kako se to Tottenhem poigrao? Tako sto je Gomes 3 gola cista jedva izvadio? Smijesno. Bili su bolji ali se nisu poigravali. A evo ti igraca koji nisu igrali: Cassano,Boateng,Zambrotta,Pirlo,Ambrossini,Emanuelson,Bomel... Je li dovoljno 7 jako kvalitetnih igraca? A doduse mi na temi AC Milana govorimo ima 3 mjeseca da nemamo sta u LP trazit. Cak bi ja volio da i ispadnemo odmah da se ne mucimo i da se okrenemo Seriji A.juventus 0244 je napisao/la:A de mi reci kako ste vi izgledali protiv Tottenhama, kao Juve večeras ili možda čak gore, zbog toga vam se govori, da je ovaj Milan kao i sve ekipe trenutno u Italiji loše, pa pokazatelj je LP, pusti ti sad tu priču ne mogu ovi oni igrati, bilo je sramota kao što je i večeras za Juve da na domaćem terenu Tottenham se poigrava sa Milanom.A_d_0 je napisao/la:Uz duzno postovanje prema tebi ti veze nemas. Milan je veceras igrao koliko je trebao. Sve suparnike za titulu smo dobili sem Rome ako su oni suparnik uopste. Tako da bolje da se okrenes Sarajevu. Naravno bez uvrede. Protiv Tottenhema nema pola igraca tako da opet ocekuj poraz i slavi ga.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem, ali fkt...
Levat Marotta je izjavio kako je Delneri i dalje budučnost Juventusa...
Pa rođendan mi je, hoće li se išta barem lijepo desiti

Pa rođendan mi je, hoće li se išta barem lijepo desiti
Ž '21!
ja od početka sezone sam barem 5-6 puta napisao ili na temi milana ili serije a da milan u LP nema šta tražiti ali da u italiji ima uz inter najbolju ekipu i da se trebaju fokusirati na scudeto, kad sam pričao da juve nema skoro ništa što se tiče igračkog kadra ovdje su neki pričali neke priče o chieliniju i bonučiju koji su po njima najjači nefanzivci o krasiću kao najboljem krilu, aquilaniju kao najboljem talijanskom veznjaku a to je sad očito samo balon od sapunice koji se morao raspasti ali ne želim više raspravljati jer ovdje nemaš s kim još ste preemotivni poslije porazatony-mortale je napisao/la:A šta bi mi trebali ovdje pisati kako dalje, pa nismo mi u upsravi Juventusa![]()
Nisi mi jasan bgm nikako ili ne citas sve postove na ovoj temi, pa onako uletis pa procitas zadnji post pa nastavis dalji ili si nas došao zezati
Ne zanima me to dosta je više dolazite ovdje pametovati i onda kao mi započinjemo priču o Milanu kao mi gledamo druge klubove a ne pričamo o Juventusu, više ne odgovaram na postove koje se ne tiču JuventusaA_d_0 je napisao/la:Kako se to Tottenhem poigrao? Tako sto je Gomes 3 gola cista jedva izvadio? Smijesno. Bili su bolji ali se nisu poigravali. A evo ti igraca koji nisu igrali: Cassano,Boateng,Zambrotta,Pirlo,Ambrossini,Emanuelson,Bomel... Je li dovoljno 7 jako kvalitetnih igraca? A doduse mi na temi AC Milana govorimo ima 3 mjeseca da nemamo sta u LP trazit. Cak bi ja volio da i ispadnemo odmah da se ne mucimo i da se okrenemo Seriji A.juventus 0244 je napisao/la:A de mi reci kako ste vi izgledali protiv Tottenhama, kao Juve večeras ili možda čak gore, zbog toga vam se govori, da je ovaj Milan kao i sve ekipe trenutno u Italiji loše, pa pokazatelj je LP, pusti ti sad tu priču ne mogu ovi oni igrati, bilo je sramota kao što je i večeras za Juve da na domaćem terenu Tottenham se poigrava sa Milanom.A_d_0 je napisao/la:Uz duzno postovanje prema tebi ti veze nemas. Milan je veceras igrao koliko je trebao. Sve suparnike za titulu smo dobili sem Rome ako su oni suparnik uopste. Tako da bolje da se okrenes Sarajevu. Naravno bez uvrede. Protiv Tottenhema nema pola igraca tako da opet ocekuj poraz i slavi ga.
Bianconeri1988 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, ali fkt...
Pa rođendan mi je, hoće li se išta barem lijepo desiti![]()
Idi ba sta jarane povali, pa nek se bar nesto lijepo desi.
Mani se ovog cirkusa, jos na rodjendan.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- JuveSissoko
- Kontakt:
ovdje se polako stice utisak da vecina nas navijaca Juventusa voli sto je Milan izgubio od Tottenhama, a to je suprotno, bilo mi je krivo i navijao sam za Milan, al samo sada neki od nas navijaca Juventusa, koji pratimo Juve detaljnije i koji znamo kako smo slabi pa kad ocekujemo 3-4 gola od Milana a to se ne desi, neke stvari pocnemo u vezi tog tima gledati drugacije, i malo dodjemo do zakljucka koji glasi, da ste manje jaki nego sto se u prvi mah cinilo, nije to nista strasno, bolje da se neke stvari odmah znaju , ne kao recimo kod Juventusa, kad vam ovi mediokriteti namazu oci sa neki pobijedama u vaznim utakmicama pa dodje Udinese pa te pojede, Aquilani u jednom trenutku je bio najbolji veznjak u Italiji , al to su bile samo dvije utakmice, odigrao je fantasticno, pa smo ga poceli hvaliti, a kako i ne bi kad je to bio zasluzio, al ne mozemo znati buducnost i predvidjati da ce pasti ovako i pretvoriti se u ovaj jad sto je sad, i tako dokazati da nema konstantnost i da ne zasluzuje pohvale, recimo Krasic, bio je najbolje krilo u Italiji na pocetku sezone, to ko mi proturijeci nema pojma o fudbalu, i poceli smo ga hvaliti cestitati mu ,ocekivanja su rasla, kao i zasluzuje al on padne i pokaze da nema konstantnost, pa se izvaga ono sto se govorilo, takodje neumjesno pricati kako smo mi nekoga dizali ,govorilo ovo govorili ono, mi smo dizali kad je trebalo dizati i govorilo se ono sto je realno bilo tada, a nove cinjenice kad dodju mjenja se misljenje, ja sam jedan od onih koji misli da je bolje mjenjat misljenje nego umrijeti kao zatucana budala
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 05 mar 2011, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.