FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Baš šminka dresovi 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ne pišem ja što je procurio izgled dresa, već zbog ljudi koji odmah s.ru.Aduka87 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 22:00BravoJavierBosnia je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:56Pazi drug, ovo se moze i sa namjerom dobrom uraditi. Dresovi "procure" u subotu navecer, najbolji termin za klikove na portalima, reach najveci i sl. Na tim slikama se vidi tek toliko da navijaci i mediji polude i pisu o tome. I onda dobijas da se prije predstavljanja zvanicnog vec o tome uveliko pise, raja dijeli sliku i slicno, pa umjesto da se o tome pise jedan dan, pise dva-tri.
Izmedjuostalog na footyheadlines izlaze dresovi najvecih svjetskih klubova i mjesecima prije zvanicnog predstavljanja. I to je dio marketinga i po meni sto je bitnije znaka da je klub veliki, pa da je interesovanje i za dresove takvo da o tome svi pisu. Ne mora to nuzno nista lose biti sto neki odma pomisle![]()
De momci nije sve crno, jos ne znamo kakva je gostujuca i ona treca garnitura![]()
E vala izgledaju perverzno 
Još bijele linije sa strane

Još bijele linije sa strane

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Evo dresova i zvanično 

Ko ceka taj i doceka 
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Joj koga boli ku ra c za dizajn dresova, nek su bordobijeli i nek je nas grb na njima. Bas neki imaju slobodnog vremena i previse.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- skullcrusher
- Kontakt:
E svasta...neki ljudi bas zele sve ocrniti fuj fuj daleko od FKS bili. FUJ
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Nadam se da će brzo objaviti i ostale garniture i da će biti u prodaji što prije. Ovo treba kupiti definitivno.
Dres top 

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ovo izgleda bolesno, 10x ljepši od Nikea. Povlačim riječ o usporedbi. 

I nijansa bordo boje je dobro potrefljena.
Ne vuce na crvenu, ni ljubicastu. Ovo je bordo ko bordo.
Daj i druge dvije garniture.
Ne vuce na crvenu, ni ljubicastu. Ovo je bordo ko bordo.
Daj i druge dvije garniture.
- FKS -
Bas su pogodili boju, ekstra
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, alacious, amypitar, atomskaNavika, bvsic, Dave, Ferroviere1987, Hajdeee, Hamagara, HeavyBassBlues, insimadop, johntravolta123, Kaunas, Lokomotifa, mnon46, N3R3D, OzmoodPinglewood, Posejdon, propoklopac, Proximic, Pushko92, Rodman i 212 gostiju.