Treba da ostane kapiten u19 Hasanović, i znam da Mujić treba doći na prozivku. To je onaj mali što je iz kadeta prebačen u juniore jer je dao milion golova u kadetskoj, pa odma na debiju i u juniorskoj ligi zabio. Ima tu par igrača iz u17 koji su stvarno dobri i oni sad trebaju u u19 tako da mislim da će u19 biti jača nego prošle godine. U21 u prvom timu bi isto trebalo biti dobro pokriveno, ali vjerovatno će se i tu dovoditi.MMA075 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 15:36Znaš li ko ostaje od juniora, treba nam barem 6 U21 za roster.simonknows je napisao/la: ↑08 jul 2023, 13:14Završeno je već par igrača dobrih, pojavit će se u ponedjeljak na prozivci. Trener isto zna se 99.9%LaBombonera88 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 13:10Kilavo sve ide i sa izborom trenera a i sa igracima ce biti vjerovatno...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- ASD
- Kontakt:
Hasanović je bio baš veliki potencijal na zadnjem veznom. Velika greška da još nema ni pola sata u prvom timu.
-
- Kontakt:
Azir sve dogovorio, sad se može reći i 100% 

Znači pojačavamo saradnju,sa Denimom,Mehićem,Kemom Papračanin (zadnji put predstavljen kao zastupnik Abidov) samo korake unazad pravimo...Koliko god ja sebe pokušavam ubijediti da im dam šansu njihovi postupci me stvarno zgražavaju...
-
- Kontakt:
Muminović je PL golman, ne znam zašto tražite manu u svemu. Da je dobro, da nije skupo, da ne igra baš ni za 500 maraka, da je nivo iznad federalne a opet da hoće da je igra, da nije star, ali da ima iskustvo, da je stranac ali da ne zapostavljamo našu djecu... Ja stvarno evo ne znam... Pa hebem mu valjda je cilj da se dovode dobri igrači koji će nas vratiti u PL... Nećemo sad svima tražiti manu, nema onda igrača na svijetu za nas...
PS. Vranješa nisu zvali iako ima interesa s njegove strane.
-
- Kontakt:
Abid Mujagić je igračina! Igračina recimo za Maksimovića, Pervana, Bekića i ostale kompanije zbog koje smo ispali iz lige. Čovjek ima 16 golova i najzasluzniji je za plasman Zvijezde 09 u PL.
Vala kod nas u PL se nije sastavio sa loptommontolivo18 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 20:51Abid Mujagić je igračina! Igračina recimo za Maksimovića, Pervana, Bekića i ostale kompanije zbog koje smo ispali iz lige. Čovjek ima 16 golova i najzasluzniji je za plasman Zvijezde 09 u PL.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Malo su ga povrede zezale ali je znao krenuti sa loptomklasik je napisao/la: ↑08 jul 2023, 20:56Vala kod nas u PL se nije sastavio sa loptommontolivo18 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 20:51Abid Mujagić je igračina! Igračina recimo za Maksimovića, Pervana, Bekića i ostale kompanije zbog koje smo ispali iz lige. Čovjek ima 16 golova i najzasluzniji je za plasman Zvijezde 09 u PL.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Abid je izmislio fudbal za sve osim Vranješa iz prošle sezone, a sad dolazi u PLFBiH, iako je uzeo plasman u PL, gdje sigurno ima mjesta u minimalno 4 kluba, jedva čekam da čujem njegove mane.
Trebaju ga dovest i nek presjedi na klupi cijelu sezonu.simonknows je napisao/la: ↑08 jul 2023, 20:47Muminović je PL golman, ne znam zašto tražite manu u svemu. Da je dobro, da nije skupo, da ne igra baš ni za 500 maraka, da je nivo iznad federalne a opet da hoće da je igra, da nije star, ali da ima iskustvo, da je stranac ali da ne zapostavljamo našu djecu... Ja stvarno evo ne znam... Pa hebem mu valjda je cilj da se dovode dobri igrači koji će nas vratiti u PL... Nećemo sad svima tražiti manu, nema onda igrača na svijetu za nas...
PS. Vranješa nisu zvali iako ima interesa s njegove strane.
Erića na gol stavit, ako se i povrijedi ubacit juniora nekog samo nek azir ljakse minute ne odigra

A to za Vranješa me ne čudi da ga nisu zvali.
Ti ljudi nisu utakmicu pogledati u životu, arogantne neznalice koje su došle na funkciju, a nisu sposobni vodit mjesnu zajednicu **** im bog mater

Ovom prilikom im svima želim sve najgore.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Nisam ga nikad gledao, kontao sam da je desni bek i desno krilo jer sam to vidio na transfermarktu, vjerujem i da će igrati jer 3 u21 moraju poceti utakmicu.
Jbt Vranjes ima mjesta u svim ovim klubovima iz donjeg dijela PL i covjek hoce da igra i rang nize za Slobodu, i debili nece da ga zovnu. Yebo ih otac sve redom. Koje neznalice u pm
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Zadnji vezni je primarna pozicija. Desni bek sekundarna. Desno krilo nije.
Mada po meni daleko više za zadnjeg veznog nego za beka.
Dogovorili su Nalica
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Slazem se. Sredina nam je uzas bila, pogotovo ta pozicija DMC. Vosnjak je to nekako drzao poslije njega raspad.ASD je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:36Zadnji vezni je primarna pozicija. Desni bek sekundarna. Desno krilo nije.
Mada po meni daleko više za zadnjeg veznog nego za beka.
-
- Kontakt:
Da to nije Ajdin Mujagic 27 utakmica 20 golova 9 asistencijamontolivo18 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 20:51Abid Mujagić je igračina! Igračina recimo za Maksimovića, Pervana, Bekića i ostale kompanije zbog koje smo ispali iz lige. Čovjek ima 16 golova i najzasluzniji je za plasman Zvijezde 09 u PL.

Zadnja izmjena: crvenocrnitz, dana/u 08 jul 2023, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- ASD
- Kontakt:
Vranješ je preskup za ove lige.
Komazec pogotovo za ono što se nudi.
Plus ih ne možeš koristiti u Premijer ligi.
Ma Komazeca ne bi ni ostavio. A Vranjesu ocigledno nisu bitne pare, cim ima zelju da ostane. Mislim da je Simon rekao da mu se i Tuzla ko grad svidila
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Od Komazeca ne bi dobili puno, onako je srcan, borben, al nema te brzine, eksplozivnosti, realizacija u drugom dijelu prvenstva veoma slaba iako nije ni igrao puno.
Vranjes nam moze biti od pomoci, koristi.
Said kad je spreman isto moze pomoći puno.
Ako se uspije dogovoriti Brzi onda imamo dva dobra krila, Huseinbasic - Mujagic, tu je i Said naravno.
Vranjes nam moze biti od pomoci, koristi.
Said kad je spreman isto moze pomoći puno.
Ako se uspije dogovoriti Brzi onda imamo dva dobra krila, Huseinbasic - Mujagic, tu je i Said naravno.
Nalic je u Tuzli. Vjerojatno da ce on biti trener 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.