Ma nisam brate ,ali poceo si dobrano seruckatPoligon10 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 18:12Šta je reć’, kralju? Nešto si nervozan.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Slobodno me demantuj.
Nema potrebe imas pravo na svoje misljenje,a ja imam pravo da se ne slazem sa istim
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Onana mozda jos sezonu jednu odradi fino i to je to. Isplivat ce tamnost iz njega.
Trafforda na godinu uzet za 400 hiljada
Trafforda na godinu uzet za 400 hiljada
Znam
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Što bi Čombe reko, logično
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Englezi će konačno dobit klasnog golmana, da se zamijene ove bukve ko Pickford s gola
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kroz kakvu traumu mozak mora proći da bi pomislio ovako nešto..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Cuj to pretty close 
Lik ko natjeran kroz čitavo predstavljanje. Tražiće ovaj za pola godine da ga puste iz ove robije. Možda i namjerno flopa
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Gaston i enobarca u 2023. jos uvijek nisu culi za trolanje
Prilično je porazno da jedan ovakav klub još nema glavnog sponzora. Ali svejedno, kul dres.
- wadethegreat
- Kontakt:
Dres je vrh a trazi Se novi sponzor. Nece da zure a s obzirom da nema LP manje su ponude nego ranije. Nintendo Se spominjao neko je bacio bombu to bi top izgledalo 
Fanovi im vec ocekuju nekog pleja a momak klasicni box2box. Bruno ce ovdje i dalje morati nositi vecinu kreativnih zadataka newcastla. Mada ni on nije najbolja opcija za to kad je njima Trippier najbolji kreator prosle sezone. 50/50 da bude los transfer iskr.
Opet Howe je super za izmisljanje novih stvari i pozicija igracima, pa mozda bude neka transformacija igraca kao Joelinton.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Bio je dogovor sa Paramount-om al epl nije dopustio. Kao ne mogu se reklamirat u PL zbog konkurencije.wadethegreat je napisao/la: ↑10 jul 2023, 12:34Dres je vrh a trazi Se novi sponzor. Nece da zure a s obzirom da nema LP manje su ponude nego ranije. Nintendo Se spominjao neko je bacio bombu to bi top izgledalo![]()
Stake kladionicu nece navijaci jer eto kladionica nije dobra za ljude a da je nesto lgbt na to se ne bi zalili
I ims alianz al nude malo para