FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Lecler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lecler » 09 jul 2023, 13:12

Opraste na ruke s dresovima
ISTINA ZA VEDRANA!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 jul 2023, 13:13

spezial je napisao/la:
09 jul 2023, 13:10
obrijanopile je napisao/la:
09 jul 2023, 13:04
spezial je napisao/la:
09 jul 2023, 12:50

Ma neki sport vision ili neko nam tutno 40 bordo majica i sorcev s nalijepljenim nasim logom, isto ko nike prije par godina
Ako je stvarno tako, onda se nije ni trebala prekidati saradnja sa Erreom ili se trebao naći drugi tehnički sponzor. Ja sam znao prije nekoliko mjeseci za Adidas, ali nisam znao da li ide direktno ili preko nekih posrednik. Meni je Errea bila super, znas da za tebe pravi , a ne ovako...
Ma mislim pretpostavljam da je to, sumnjam da se adidas peglao oko nas, to jest valjda bi nam onda sredio neki personaliziran dres.

Sta ja znam, ovo ce vjerovatno biti kvalitetnije od errea dresova, ali ima manje duse, bukvalno je ono sto smo najavljivali, bordo majica za trening sa izlijepljenim nasim logom i brojevima i imenima.

Hajd bar su potrefili nijansu, ali ostalo srednja zalost.
Ne peglajte više, dresovi su extra pa da su pravljeni u Jelahu.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 09 jul 2023, 13:14

spezial je napisao/la:
09 jul 2023, 12:50
09 jul 2023, 12:47
Da li netko zna, jesmo li mi potpisali ugovor sa Adidasom ili sa nekim predstavnikom za bh-tržiste? Gledao sam Adidasovu zvaničnu stranicu i nisam ništa nasao o saradnji sa nama.
Ma neki sport vision ili neko nam tutno 40 bordo majica i sorcev s nalijepljenim nasim logom, isto ko nike prije par godina
Ako je stvarno tako, onda se nije ni trebala prekidati saradnja sa Erreom ili se trebao naći drugi tehnički sponzor. Ja sam znao prije nekoliko mjeseci za Adidas, ali nisam znao da li ide direktno ili preko nekih posrednik. Meni je Errea bila super, znas da za tebe pravi , a ne ovako...
Vjerovatno je ista konekcija kao i repka sto je imala, tj Dinamo Zg. :D

A sto se tice personaliziranog dresa, to sa Adidasom nama nije isplativo, ocigledno nije bilo ni sa Erreom.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 09 jul 2023, 13:21

Nama i ne treba bolje od No1

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jul 2023, 13:23

09 jul 2023, 12:47
Da li netko zna, jesmo li mi potpisali ugovor sa Adidasom ili sa nekim predstavnikom za bh-tržiste? Gledao sam Adidasovu zvaničnu stranicu i nisam ništa nasao o saradnji sa nama.
Mislim da manje-više svi znamo da nije potpisan zvaničan ugovor sa Adidasom, suludo je vjerovati da bi oni pristali na to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 jul 2023, 13:25

Koji ce mi qrac Errea samo zato sto kao prave za mene dres lično? Waaaau bas. A to sto je kvaliteta miljama ispod Adidasa to vam nema veze.
Isto ste neke tetkice, te nevaljaju linije, te zasto piše na sorcu Adidas, te moglo je ovako.
A realno je da se u ovome moze i na svadbe ici koliko je lijep :ljepota:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 09 jul 2023, 13:26

fks74 je napisao/la:
09 jul 2023, 13:13
spezial je napisao/la:
09 jul 2023, 13:10

Ma mislim pretpostavljam da je to, sumnjam da se adidas peglao oko nas, to jest valjda bi nam onda sredio neki personaliziran dres.

Sta ja znam, ovo ce vjerovatno biti kvalitetnije od errea dresova, ali ima manje duse, bukvalno je ono sto smo najavljivali, bordo majica za trening sa izlijepljenim nasim logom i brojevima i imenima.

Hajd bar su potrefili nijansu, ali ostalo srednja zalost.
Ne peglajte više, dresovi su extra pa da su pravljeni u Jelahu.
Nije drug peglanje, ali kada pogledaš stranicu Adidas vidis Maribor, Dinamo, Union Berlin i jos hejbet ekipa, a nas nema. Majke mi ne patim od tih robnih marki nikako, ali ako vec zelis nesto uraditi, uradi kako treba ili nikako. Moglo se probati sa Jomom, Kappom ili nekom manjom markom, ali da je ugovor izmedju nas i te marke. Necu više peglati, halalite
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 09 jul 2023, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 09 jul 2023, 13:29

Adidas je čuven po tome da ne radi personalizovane dresove osim za onih 3% najvećih i najpoznatijih. Pa pogledajte samo svjetska prvenstva, izuzev Njemačke, Španije i eventualno još nekog, ni jedna reprezentacija koja nosi Adidas nema personalizivane dresove. Majke mi, ne kontam ovo naše pačeništvo.

https://www.thesun.co.uk/sport/football ... -away/amp/

Evo, Leicester koji igra **** Premiership i te godine ne igrao Evropu dobio je generični dres isti u kakvom je igrala naša reprezentacija.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 09 jul 2023, 13:32

PeppermintSA je napisao/la:
09 jul 2023, 13:29
Adidas je čuven po tome da ne radi personalizovane dresove osim za onih 3% najvećih i najpoznatijih. Pa pogledajte samo svjetska prvenstva, izuzev Njemačke, Španije i eventualno još nekog, ni jedna reprezentacija koja nosi Adidas nema personalizivane dresove. Majke mi, ne kontam ovo naše pačeništvo.

Evo, Leicester koji igra **** Premiership i te godine ne igrao Evropu dobio je generični dres isti u kakvom je igrala naša reprezentacija.
Prijatelju, ne tražim ja personalizovani dres, ni Dinamo ga nema, ali samo da smo ugovor sklopilo sa njima, a ne sa nekom radnjom sportske opreme. Pačenistvo je ovo sto je se uradilo, imas Adidas dres koji si najvjerovatnije kupio od nekog zastupnika. U glavnom, ide na bolje sve, ako Bog da, pa će i ovaj segment.
Evo i oni tebe selame!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 09 jul 2023, 13:33

ElCartel11 je napisao/la:
09 jul 2023, 13:25
Koji ce mi qrac Errea samo zato sto kao prave za mene dres lično? Waaaau bas. A to sto je kvaliteta miljama ispod Adidasa to vam nema veze.
Isto ste neke tetkice, te nevaljaju linije, te zasto piše na sorcu Adidas, te moglo je ovako.
Ne meni nije jasno, pa zar ima šta ljepše od ovog jednostavnog dizajna, meni je ovo top i bolje nego da mi crtaju nake karafeke po dresu i izmišljaju toplu vodu, da bi kao imali svoj unikatan dizajn

Dres je stvarno fantastičan, najvažnije je da su uboli pravu nijansu bordo boje, za razliku recimo od Nikea gdje su nam dresovi bili više crveni nego bordo :thumbup:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jul 2023, 13:35

A i ovako će klub više zaraditi, ovo je daleko bolja opcija. Joj šta nam Sabrina uradi, ne ponovilo se nikad nikome.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 09 jul 2023, 13:38

ElCartel11 je napisao/la:
09 jul 2023, 13:25
Ma za sve se pravimo pametni zato i jesmo na dnu u svim sferama ali kad treba s.rati i šupljirati tu smo vrh,yebeš ti nas mi smo samo za kuknjave i humanitarne pomoći

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 09 jul 2023, 13:41

Samo nek' je climacool
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 09 jul 2023, 13:42

MortemHz je napisao/la:
09 jul 2023, 13:35
A i ovako će klub više zaraditi, ovo je daleko bolja opcija. Joj šta nam Sabrina uradi, ne ponovilo se nikad nikome.
Vratila nas nazad u 2013/2014. godinu.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 09 jul 2023, 13:43

09 jul 2023, 13:32
PeppermintSA je napisao/la:
09 jul 2023, 13:29

Prijatelju, ne tražim ja personalizovani dres, ni Dinamo ga nema, ali samo da smo ugovor sklopilo sa njima, a ne sa nekom radnjom sportske opreme. Pačenistvo je ovo sto je se uradilo, imas Adidas dres koji si najvjerovatnije kupio od nekog zastupnika. U glavnom, ide na bolje sve, ako Bog da, pa će i ovaj segment.
Nismo mi izmislili tu praksu, ona postoji u svim fudbalski slabo razvijenim sredinama. Recimo, svi malteški klubovi sklapaju tehnička sponzorstva s jednom jedinom radnjom Sport Vision tipa u La Valletti, to znam iz prve ruke. ****, mi bi svi nekako da udarimo lijepu fasadu, uvedemo led rasvjetu, složimo botaničku baštu, iskopamo bazen, a još uvijek nismo završili postavku temelja kuće. Mi smo 200 i neki rangirani klub u Evropi, da se ne lažemo. Nikad nismo igrali grupnu fazu, u Evropi smo posljednji put napravili kakav takav rezultat 2015., završili smo 4. u smiješnoj bh. ligi. To su naši primarni problemi. Naravno da će Dinamo i Partizan imati drugaciji tretman i drugačije mogućnosti u odnosu na nas. Kad to riješimo, kad počnemo ređati titule, igrati grupne faze, prodavati igrače, kad po Evropi ljudi budu uopšte znali ko smo mi, kad nam stadion bude ispunjavao najelementarnije evropske uslove, ovakve stvari ala tehničkih sponzorstava funkcionisace tako kako priželjkuješ.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 09 jul 2023, 13:43

MortemHz je napisao/la:
Ako mislis na ugovor sa Nike, to je Anela ispregovarala u Beogradu. Isla licno gore, ONA NA PREGOVORE :crazy:

Naravno krivica je Sabrine u tome, pod jedan sto nju salje da pregovara BILO STA, kad znas da te uzima i podkrada na kospicama i sokovima. A ne da te ne uzme i zajebe na vecim stvarima. A drugo, sta god da je ispregovarala ova tuka, ta ista Sabrina je morala na kraju to aminovati.

Dakle katastrofa kako god okrenes.

Kakav skup debila i hostaplera je redovno i poslovicno u tim nasim klubskim strukturama, da ne povjerujes.
- FKS -

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 09 jul 2023, 13:52

Hajdeee je napisao/la:
09 jul 2023, 12:59
alan_kardec je napisao/la:
09 jul 2023, 12:55
HeraklitMracni je napisao/la:
09 jul 2023, 10:59
Vladana su prosle godine povezivali sa Monpelleirom , ove godine ode Dizdarević , ocigledno nekog imamo tamo …
U Montpellieru žive i rade dvojica vaših bivših igrača iz 80ih godina, Boban i Dragomir Božović, inače bliski rođaci mog oca.
Da li oni imaju neke veze sa tim transferima, nisam siguran. Znam da se bave ugostiteljstvom, drže neke restorane ili kafiće, tako nešto. A da li usput i menadžerišu, to nzm.
Boban Bozovic prijeratni kapiten , i jako dobar igrac.
Ne jako dobar ,nego najbolji!Do Murićijevog starta i loma noge ,možda i najveći talenat exYu u to vrijeme.
Ko je bio 80'tih na stadionu dovoljno je
"Stojkoviću Dragane majmune sa grane,evo ide Boban nosi ti banane"😁

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 jul 2023, 13:53

Hiros dogovoren, ceka se da neko kupi mladunce od zalizanog i da se ozvanici transfer...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jul 2023, 13:55

Hajdeee je napisao/la:
09 jul 2023, 13:43
MortemHz je napisao/la:
Ako mislis na ugovor sa Nike, to je Anela ispregovarala u Beogradu. Isla licno gore, ONA NA PREGOVORE :crazy:

Naravno krivica je Sabrine u tome, pod jedan sto nju salje da pregovara BILO STA, kad znas da te uzima i podkrada na kospicama i sokovima. A ne da te ne uzme i zajebe na vecim stvarima. A drugo, sta god da je ispregovarala ova tuka, ta ista Sabrina je morala na kraju to aminovati.

Dakle katastrofa kako god okrenes.

Kakav skup debila i hostaplera je redovno i poslovicno u tim nasim klubskim strukturama, da ne povjerujes.
Mislio sam na Errea-u. Svaka čast njima jer ti mali brendovi će se potruditi za tebe ali kad je lošija kvaliteta onda to pada u vodu. Jednostavno nema toliko potražnje a cijena je veća radi tog personaliziranog dizajna a mislim da i nisu ispoštovali određene stavke u ugovoru. Za naš klub je mnogo bolja opcija poput Adidasa gdje će biti milion puta više prodanih dresova, manja je cijena i ti biraš sam sebi sve i naručuješ po potrebi.
Ne znam šta bi ti odgovorio za Anelu, ti si to lijepo napisao. Jeste ona radila određene stvari što je svakako greška u startu ali opet je nju neko poslao da to radi, nije to ona mogla sama.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 09 jul 2023, 14:06

Nego, kako teku radovi na Kosevu, imal neko inf ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: broj6, Google Adsense [Bot], maroon46, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, Pablo11, sekac i 100 gostiju.