Mirzi sam rekao to, a i tebi je rečeno da ako imaš nešto konkretno iznijeti da izneseš javno i da ne prozivaš hinjski, isto tako i ti se možeš javiti šta god ti nije jasno da ti odgovorim da me više ne uzimaš u usta.Skver je napisao/la: ↑09 jul 2023, 14:57Kome ba da se javim privatno, gdje, kada?simonknows je napisao/la: ↑09 jul 2023, 14:10
Da ovo stari nema 2 profila![]()
Ne javi se ti privatno![]()
Volio/li bi i ti/vi bit player/i![]()
![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Sta je meni receno, o cemu ba pises, ko si ti da ti se javljam......ti si ba obican trol, Ninin bot, iz aviona se vidjelo u startu kad si nam uzdizao lik i djelo zalizanog supka......ne trebam valjda izaci na trg a i to ne bi bio problemsimonknows je napisao/la: ↑09 jul 2023, 14:59
Mirzi sam rekao to, a i tebi je rečeno da ako imaš nešto konkretno iznijeti da izneseš javno i da ne prozivaš hinjski, isto tako i ti se možeš javiti šta god ti nije jasno da ti odgovorim da me više ne uzimaš u usta.

🔴⚫️
-
Osvrt se odnosi samo na 1. Ligu FBiH, i nas klub, iz razloga sto isti vec ima prethodno iskustvo nastupa, kako u ligi tako i u klubu.simonknows je napisao/la: ↑09 jul 2023, 12:17Jesi svjestan da u obzir uzimaš sezone od prije 6, 7, 8, 9 godina? Hajmo onda Zebu vratiti on je bio dobar 14/15.invictus2020 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 12:03Djecko je u prethodnih par postova, vjerovatno nesvjesno otkrio svoju ulogu. Uspjeh je sastaviti ekipu koja je ispala iz najslabije Prve lige u Europi. Golemo.
Pogledaj samo stav vezano za Abida, kao da neko nadje manu, slabost i slicno jer je igracina. Pa da pogledamo kroz brojeve i satistiku.
U 1.Ligi FBiH, sezone 14/15, 15/16, 16/17, kroz karijeru odigrao je 50 utakmica na kojima je ostvario ucinak od 9 golova, bez asistencija. Iz navedenog proizilazi da mu je potrebno 5,5 meceva za 1 pogodak.
U Premijer Ligi, tacnije u nasoj Slobodi, sezone 19/20, 20/21 i 21/22, odigrao je 68 utakmica, uz ucinak od 4 gola, 10 asistencija. Dolazimo do podatka da je postizao pogodak svaku 17tu utakmicu, a asistirao na svakih 6,8.
Kada uzmemo u obzir njegovu poziciju, krilo, ucinak, i imajuci u vidu da je dobio vise zutih kartona (11) nego je postigao pogodaka (4) i upisao asistencija (10), jasno je kako je on "igracina" samo za rodbinu ili nekome ko ima neki interes.
31 utakmica, 16 golova i koliko već asistencija u PROŠLOJ sezoni, hajde matematičaru, izračunaj.
Mozemo sagledat i siru sliku, statisticke podatke koji se odnose na cijelu karijeru. Utakmica 256, golova 43, asistencija 16, zuti kartoni 44.
Dakle, pogodak postize svakih 5,9 utakmica,a asistira svakih 16 meceva. Najjaci segment su zuti kartoni sto ne prilici kvalitetnom krilnom igracu.
U gore navedno, ulazi i prosla sezona koju je proveo u 1. Ligi RS, u ekipi koja je 16b ostala iza prvaka. Inace, konacan plasman nista ne znaci jer za ulazak u Premijer ligu BiH iz navedene lige, odlucuju neke druge stvari.
Shodno analiziranom, atomski fudbal poceo je igrati sa 29.godina, u ligi za druzenje, i izgleda da je to dovoljno da ponese epitet igracine, po necijoj logici, zanemarujuci dosadasnju karijeru i ucinak. Impresivno.
-
- Kontakt:
Pa zar nisi rekao da ja krojim početni sastav, i da je ekipa pod mojom direktivom. Pusti me čovječe da radim ondainvictus2020 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 15:16Osvrt se odnosi samo na 1. Ligu FBiH, i nas klub, iz razloga sto isti vec ima prethodno iskustvo nastupa, kako u ligi tako i u klubu.simonknows je napisao/la: ↑09 jul 2023, 12:17Jesi svjestan da u obzir uzimaš sezone od prije 6, 7, 8, 9 godina? Hajmo onda Zebu vratiti on je bio dobar 14/15.invictus2020 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 12:03
Djecko je u prethodnih par postova, vjerovatno nesvjesno otkrio svoju ulogu. Uspjeh je sastaviti ekipu koja je ispala iz najslabije Prve lige u Europi. Golemo.
Pogledaj samo stav vezano za Abida, kao da neko nadje manu, slabost i slicno jer je igracina. Pa da pogledamo kroz brojeve i satistiku.
U 1.Ligi FBiH, sezone 14/15, 15/16, 16/17, kroz karijeru odigrao je 50 utakmica na kojima je ostvario ucinak od 9 golova, bez asistencija. Iz navedenog proizilazi da mu je potrebno 5,5 meceva za 1 pogodak.
U Premijer Ligi, tacnije u nasoj Slobodi, sezone 19/20, 20/21 i 21/22, odigrao je 68 utakmica, uz ucinak od 4 gola, 10 asistencija. Dolazimo do podatka da je postizao pogodak svaku 17tu utakmicu, a asistirao na svakih 6,8.
Kada uzmemo u obzir njegovu poziciju, krilo, ucinak, i imajuci u vidu da je dobio vise zutih kartona (11) nego je postigao pogodaka (4) i upisao asistencija (10), jasno je kako je on "igracina" samo za rodbinu ili nekome ko ima neki interes.
31 utakmica, 16 golova i koliko već asistencija u PROŠLOJ sezoni, hajde matematičaru, izračunaj.
Mozemo sagledat i siru sliku, statisticke podatke koji se odnose na cijelu karijeru. Utakmica 256, golova 43, asistencija 16, zuti kartoni 44.
Dakle, pogodak postize svakih 5,9 utakmica,a asistira svakih 16 meceva. Najjaci segment su zuti kartoni sto ne prilici kvalitetnom krilnom igracu.
U gore navedno, ulazi i prosla sezona koju je proveo u 1. Ligi RS, u ekipi koja je 16b ostala iza prvaka. Inace, konacan plasman nista ne znaci jer za ulazak u Premijer ligu BiH iz navedene lige, odlucuju neke druge stvari.
Shodno analiziranom, atomski fudbal poceo je igrati sa 29.godina, u ligi za druzenje, i izgleda da je to dovoljno da ponese epitet igracine, po necijoj logici, zanemarujuci dosadasnju karijeru i ucinak. Impresivno.

Valjda ja znam

Nego de nam malo statistike iz pionira, i to sigurno ima važan uticaj na sadašnje stanje, koliko i statistika od prije 10 godina, možda te Mujke zapazi i dovede za skauta nekog, svakako je u izradi skauting služba, trebat će nam stručnjaka
Na lijevom beku Civic ostaje prvi izbor potpisao je ugovor sa Slobodom ništa od Bratstva Gracanice
-
- Kontakt:
Smoriste sa Abidom u mp3.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Zalizani shupak je dao više hiljada u Slobodu, nego što si ti utakmica pogledao vjerovatnoSkver je napisao/la: ↑09 jul 2023, 15:15Sta je meni receno, o cemu ba pises, ko si ti da ti se javljam......ti si ba obican trol, Ninin bot, iz aviona se vidjelo u startu kad si nam uzdizao lik i djelo zalizanog supka......ne trebam valjda izaci na trg a i to ne bi bio problemsimonknows je napisao/la: ↑09 jul 2023, 14:59
Mirzi sam rekao to, a i tebi je rečeno da ako imaš nešto konkretno iznijeti da izneseš javno i da ne prozivaš hinjski, isto tako i ti se možeš javiti šta god ti nije jasno da ti odgovorim da me više ne uzimaš u usta.![]()

I ne prozivaj više hinjski, jer po tvojoj logici ja sam i Ninin i Azmirov i Senadov, a ustvari pojma nemaš. Ako ne možeš normalno komunicirat, nemoj nikako.

Vidis da sam sebe demantujes....ne trebam ti ja repliciratisimonknows je napisao/la: ↑09 jul 2023, 15:31
Zalizani shupak je dao više hiljada u Slobodu, nego što si ti utakmica pogledao vjerovatno![]()
I ne prozivaj više hinjski, jer po tvojoj logici ja sam i Ninin i Azmirov i Senadov, a ustvari pojma nemaš. Ako ne možeš normalno komunicirat, nemoj nikako.![]()

Zadnja izmjena: Skver, dana/u 09 jul 2023, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trebalo bi da ostanemontolivo18 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 15:41Šta je sa Kapetanovićem? Ima ugovor još godinu dana. Ove sezone moraju biti 4 U21 igrača u rosteru, od kojih 3 moraju biti u prvoj postavi.
Po njegovoj prici ne ostaje mu se u Slobodi kao ima ponude
-
- Kontakt:
Ocekivano rasulo, sastavit cemo se nekako do augusta kad pocne sezona, a onda ce nas karati svi redom prvi Rahic.
Simone ti si upucen, ko bi se iz prosle sezone trebao pojavit sutra na prozivci?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Nisi ovdje fer Simone, nazor pokusavas forama nekim odgovoriti na itekako normalan post.simonknows je napisao/la: ↑09 jul 2023, 15:19Pa zar nisi rekao da ja krojim početni sastav, i da je ekipa pod mojom direktivom. Pusti me čovječe da radim ondainvictus2020 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 15:16Osvrt se odnosi samo na 1. Ligu FBiH, i nas klub, iz razloga sto isti vec ima prethodno iskustvo nastupa, kako u ligi tako i u klubu.simonknows je napisao/la: ↑09 jul 2023, 12:17
Jesi svjestan da u obzir uzimaš sezone od prije 6, 7, 8, 9 godina? Hajmo onda Zebu vratiti on je bio dobar 14/15.
Shodno analiziranom, atomski fudbal poceo je igrati sa 29.godina, u ligi za druzenje, i izgleda da je to dovoljno da ponese epitet igracine, po necijoj logici, zanemarujuci dosadasnju karijeru i ucinak. Impresivno.![]()
Valjda ja znam![]()
Nego de nam malo statistike iz pionira, i to sigurno ima važan uticaj na sadašnje stanje, koliko i statistika od prije 10 godina, možda te Mujke zapazi i dovede za skauta nekog, svakako je u izradi skauting služba, trebat će nam stručnjaka
Ono sto sam ja povrsno prokomentarisao i opisao igraca, momak je detaljnije to isto uradio i potvrdio ono je sto cinjenica - Abid je kita od igraca, ako cemo realno u okvirima viseg ranga. Da nije, igrao bi u PL i davao golove, sto bi mu kao krilnom igracu uz asistencije trebala biti primarna zadaca. A ne sto neko danas napisa nije on igrac za golove, nego zna s loptom. Zamisli te smijesne izvale za jedno krilo
On je i u Slobodi bio kiturina zezca. Po samom dolasku je bio dobar na lijevom krilu i onda nestao, ne sjecam se je li tad mu se desila prva povreda, onda prebacen desno i nula bodova. Kroz par godina u Slobodi tem poneki bljesak i dobar prodor bi se desio, nista vise. U jos jednom periodu ne bio dobar i fizicki spreman, napokon vise prodora imao, dosta se i nazad vracao, a onda opet povreda (jedna od milion) i opet nestao.
Zahvalan je bio, ali previse se vracao nazad i pomagao u odbrani i tako nakupljao dosta zutih kartona, a sto je i do beka kao i trenerskih zamisli.
Ovdje cu zavrsiti sa njim, samo sam ne nadovezao na pricu kako je on PL igrac i da bi u barem 4 ekipe imao mjesta. Ta stavka (PL) je toliko smijesna svakome ko prati nas fudbal decenijama unazad, jer igranje u PL klubovima iz donjeg doma je nikakvo mjerilo kvalitete i usporedbe gdje ionako igraju mahom igraci istog kvaliteta kao i u Federalnoj ili Ligi RS (barem ovi ozbiljniji i ambiciozniji klubovi).
To bi barem ti Simone trebao znati pa bataliti te neke epitete i etikete jer su sve to igraci kese, kesurine.
Evo imali smo mi vagon prekaljenih PL igraca uz nekoliko vrsnih talentovanih mladica na kojima smo planirali uzeti solidne pare pa zavrsili zadnji u ligi, jelde?

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ode Bukvić u Azerbejdžan.
Možemo pričati šta hoćemo ali u klubu su ostali "tumori" koji su ionako loše stanje kluba doveli do još goreg. Mi te "tumore" ne možemo tek tako odstraniti jer su "dali svojih" 24k i imaju vlasničke udjele.
Niti je A.H. idealan, on je samo bio bolji izbor.
Mujkanović je samo nužno zlo, kojega će hinje iskoristiti, da bi se okoristili još od Slobode.
Nisu jedini, tu su nama još i "legende i bivši igrači"
koji na "slamku" cijede što se može od Slobode.
( Omladinski pogon, tužbe više puta naplaćene i sl.). Imamo i te "prijatelje Slobode i bivše drugove iz kopa" koji žele ličnu korist ( originalne trenerke, dresove i sl) i da se kao nešto pitaju u klubu.
Suma sumarum: dobili smo Džambića N. umjesto S., Gradjevinsku firmu TomCat umjesto HEEZ, i to je to.
Podrška Fukarama jer su jedino svjetlo u ovom mraku. Ja ne znam šta ću raditi, ali dok Cukerbeg &co ne odu iz Slobode mislim da neću među "košpicare" na Tušnju
Niti je A.H. idealan, on je samo bio bolji izbor.
Mujkanović je samo nužno zlo, kojega će hinje iskoristiti, da bi se okoristili još od Slobode.
Nisu jedini, tu su nama još i "legende i bivši igrači"
koji na "slamku" cijede što se može od Slobode.
( Omladinski pogon, tužbe više puta naplaćene i sl.). Imamo i te "prijatelje Slobode i bivše drugove iz kopa" koji žele ličnu korist ( originalne trenerke, dresove i sl) i da se kao nešto pitaju u klubu.
Suma sumarum: dobili smo Džambića N. umjesto S., Gradjevinsku firmu TomCat umjesto HEEZ, i to je to.
Podrška Fukarama jer su jedino svjetlo u ovom mraku. Ja ne znam šta ću raditi, ali dok Cukerbeg &co ne odu iz Slobode mislim da neću među "košpicare" na Tušnju
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
To je problem “naše djece”. Forsiraju ga , ispadne se iz lige i njemu se ne ostaje.

FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
A nigdje nece igrati vise nego kod nas. Lik je taraba samo takva
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sva ta naša djeca koja su debitirala prošle godine da su pametna ostali bi. Imamo niz primjera kako su propadali i kasnije im kriv klub ili neko tu. Mehmedovic svakako treba da ide kako bi napredovao , a ima i drugih okolnosti da je dobro da promjeni malo sredinu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ovako ja sam se uvijek zaj3bavao i trolao po forumu ali sad ozbiljno.
Ja sam bio za Azmira jer sa njim imamo taj pozetivan šok i rezultat bilo je lijepo dok je to trajalo ali isto tako znamo šta je bilo i kako je otišao u pola sezone baš pred izbore ono od ljubavi do mržnje za 2 dana. Znamo svi ko je došao poslije i koje su se sve uprave izredale bez ikakvih rezultata ali tad nije niko bojkotovao. Zadnja uprava je bila najbahatija i najgluplja po pitanju fudbala i rezultata. Svi znamo koliko nas je Azmir j3bavao preko svojih igrača tužbe svi znamo kako je Sloga igrala protiv nas (uvijek nabrijano na nož), svi znamo kako je Azmir pecao igrače iz Slobode ono uzme ga samo da nas oslabi i da on nešto dokaže, a to je da je on jači od ovih i to sve preko Slobode koju toliko voli. Azmiru su puna usta Slobode a nikad nije npr bio sponzor pa makar i ono na stadionu da ima reklamu od 500 KM , jedino ako je on boss jedini tad će biti sponzor. Evo ako Azmir toliko voli Slobodu nek makar uzme neku malu reklamu na šorcu ali znamo da neće.
Fukare i slobodaši su goli kur ac , bio sam na sastanku Fukara u kavezu i kad sam vidio koliko je to uz dužno poštovanje tanko i jadno nešto mi bilo neugodno. Nema niko sposoban obrazovan sve djeca i klošari koji i ne znaju šta hoće a kamoli kako to ostvariti. Ovdje na forumu ima može 20-30 aktivnih članova koji su koliko toliko upućeni i znaju šta se dešava, svi ostali nemaju veze ne znaju ko je predsjednik pola ih ne zna ni ko igra za Slobodu i toga morate biti svjesni. Svi spominjete bojkot ali to je upravo ono što njima treba, da nema pljuvaca i kritičara da mogu radit šta hoće da im niko ne j3be mamu sa zapada i sjevera.
Ako se ne slažemo sa ovim treba to jasno iskazati na tribinama treba lijepiti stikere po gradu, crtati grafite, napravit doček upravi baš onakav kakav je napravljen Azmiru poslije Drine ali znamo da se to neće desiti jer tako grad funkcioniše politika diktira sve, čitav grad je protiv ove uprave al niko ništa ne poduzima ništa se ne dešava osim što mi ovdje pišemo i laprdamo ponekad se zapitam da li je zaista tako kako se ovdje piše.
Ja sam bio za Azmira jer sa njim imamo taj pozetivan šok i rezultat bilo je lijepo dok je to trajalo ali isto tako znamo šta je bilo i kako je otišao u pola sezone baš pred izbore ono od ljubavi do mržnje za 2 dana. Znamo svi ko je došao poslije i koje su se sve uprave izredale bez ikakvih rezultata ali tad nije niko bojkotovao. Zadnja uprava je bila najbahatija i najgluplja po pitanju fudbala i rezultata. Svi znamo koliko nas je Azmir j3bavao preko svojih igrača tužbe svi znamo kako je Sloga igrala protiv nas (uvijek nabrijano na nož), svi znamo kako je Azmir pecao igrače iz Slobode ono uzme ga samo da nas oslabi i da on nešto dokaže, a to je da je on jači od ovih i to sve preko Slobode koju toliko voli. Azmiru su puna usta Slobode a nikad nije npr bio sponzor pa makar i ono na stadionu da ima reklamu od 500 KM , jedino ako je on boss jedini tad će biti sponzor. Evo ako Azmir toliko voli Slobodu nek makar uzme neku malu reklamu na šorcu ali znamo da neće.
Fukare i slobodaši su goli kur ac , bio sam na sastanku Fukara u kavezu i kad sam vidio koliko je to uz dužno poštovanje tanko i jadno nešto mi bilo neugodno. Nema niko sposoban obrazovan sve djeca i klošari koji i ne znaju šta hoće a kamoli kako to ostvariti. Ovdje na forumu ima može 20-30 aktivnih članova koji su koliko toliko upućeni i znaju šta se dešava, svi ostali nemaju veze ne znaju ko je predsjednik pola ih ne zna ni ko igra za Slobodu i toga morate biti svjesni. Svi spominjete bojkot ali to je upravo ono što njima treba, da nema pljuvaca i kritičara da mogu radit šta hoće da im niko ne j3be mamu sa zapada i sjevera.
Ako se ne slažemo sa ovim treba to jasno iskazati na tribinama treba lijepiti stikere po gradu, crtati grafite, napravit doček upravi baš onakav kakav je napravljen Azmiru poslije Drine ali znamo da se to neće desiti jer tako grad funkcioniše politika diktira sve, čitav grad je protiv ove uprave al niko ništa ne poduzima ništa se ne dešava osim što mi ovdje pišemo i laprdamo ponekad se zapitam da li je zaista tako kako se ovdje piše.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.