Inter - Genoa 1@1,35
Napoli - Brescia 1@1,35
Lione - Arles Avignon 1@1,20
Sporting Lisbona - Beira Mar 1@1,40
Olympiacos - Ergotelis 1@1,22
quota 6,16
Mozda neke promjene, dodavanja?????
Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma
I ja ću ovo vjerovatno odigrati, samo bez ovog zadnjeg para, te umjesto Inter-a, kec na Bursaspor.Monolog je napisao/la:Evo šta ja vidjeh i ovo ću sigurno malo masnije uplatiti:
Lyon - Arles (h.0:1) 1
Inter - Genoa 3+
Fiorentina - Catania 1
Ajax - Alkmaar 1
Dodrecht - Walwijk oba daju gol
Kvota 9.11
3 'talijana na 1 listić, što se mene tiče - ne bi NIKAD, ali baš NIKAD, možda ni tad'Emirrr je napisao/la:Fiorentina - Catania 1@1,65
Inter - Genoa 1@1,35
Napoli - Brescia 1@1,35
quota 6,16
Probrao sam ono poprilicno "sigurne".... a igram italijansku vazda,poprilicno prodje parova.....kao sto ce sutra chievo dobiti parmu (:mandraX je napisao/la:3 'talijana na 1 listić, što se mene tiče - ne bi NIKAD, ali baš NIKAD, možda ni tad'Emirrr je napisao/la:Fiorentina - Catania 1@1,65
Inter - Genoa 1@1,35
Napoli - Brescia 1@1,35
quota 6,16
Pomozi nam druže, šta je sutra toliko dobro od Tenis-a? Ja i tenis, kao nebo i zemlja.Begonja je napisao/la:Danas nikad lakše zarađene pare. Srbija, Njemačka, Švedska i Španija. I sutra pored tolikog tenisa, mi irate zbir golova
Sutra pored tolikog zbroja golova, ti igraš tenis.Begonja je napisao/la:Danas nikad lakše zarađene pare. Srbija, Njemačka, Švedska i Španija. I sutra pored tolikog tenisa, mi irate zbir golova
Udinese - Bari(h.0:1) 1 1,60
Hamburg - Mainz 1 1,85
Lyon - Arles(h.0:1) 1 1,40
----------------------------------------
Uk. koef.: 4,14
Uplata: 5
Mog. dobit: 20,70![]()
Sam mozda da preskocis udinese....ipak kod kuce nije bas da se pokaze, jedina ekipa koja igra bolje u gostima nego kuci je udinese... tako da bi je JA izbjegao.....adis.p je napisao/la:Udinese - Bari(h.0:1) 1 1,60
Hamburg - Mainz 1 1,85
Lyon - Arles(h.0:1) 1 1,40
----------------------------------------
Uk. koef.: 4,14
Uplata: 5
Mog. dobit: 20,70![]()
A ovako Boro uzima kad je Davis Cup u pitanjuMonolog je napisao/la:Sutra pored tolikog zbroja golova, ti igraš tenis.Begonja je napisao/la:Danas nikad lakše zarađene pare. Srbija, Njemačka, Švedska i Španija. I sutra pored tolikog tenisa, mi irate zbir golovaJbg @Monkey, neki ipak ne prate toliko Diva sa Šalate i ostale momke bijelog sporta(posebno kada je Davis Cup u pitanju), tako da...

Ma jarane, moRe lako otić u produžetke(ubilo se za nekog ludog sistema sa X).hodža je napisao/la:@ Monolog
igokea partizan![]()
treba partizanu za f4...pustit će ih igokea![]()
pridruzujem sejasko_juve je napisao/la:da samo opet naglasim da svim igracima Dinama ( Zagreb ) *ebem mater i sve sto imaju usput..odo sad leci i zamisljat Zdravka Mamica kraj mene *ebo mu Igor Stimac zenu..
Ma izgledao je tako sigurnoo:( a levati nemogu da dobiju kuci vece levate od sebesamo_lijevo je napisao/la:pridruzujem sejasko_juve je napisao/la:da samo opet naglasim da svim igracima Dinama ( Zagreb ) *ebem mater i sve sto imaju usput..odo sad leci i zamisljat Zdravka Mamica kraj mene *ebo mu Igor Stimac zenu..,a i mi ko zadnji levati Dinamo nasli
Ne mogu da nađem ove ljude na premier straniciBegonja je napisao/la:Čilić, Troicki, Roddick, Delić i dodaš Partizan protiv Igokee.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.