Isto mislimo, ali vjerovatno ce ostatiharden je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:37Znam da Ribic ostaje sada kod vas, kontam ako Nanic nema bas tako dobar status da on dodje na posudbu u Jedinstvo. Yebem li ga bolje opet da brane redovno, al et.![]()

Isto mislimo, ali vjerovatno ce ostatiharden je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:37Znam da Ribic ostaje sada kod vas, kontam ako Nanic nema bas tako dobar status da on dodje na posudbu u Jedinstvo. Yebem li ga bolje opet da brane redovno, al et.![]()
maloprije bio u Cernici
Odakle ovo,sa Goškom je trebalo biti 13.7 ?JuzniBosanac je napisao/la: ↑06 jul 2023, 00:11Sutrašnji međusobni meč NK GOŠK i FK Velež je otkazan na zahtjev Mostaraca.
sa jednog portala. Ni meni nije bilo jasnoEspiritosanto je napisao/la: ↑06 jul 2023, 07:38Odakle ovo,sa Goškom je trebalo biti 13.7 ?JuzniBosanac je napisao/la: ↑06 jul 2023, 00:11Sutrašnji međusobni meč NK GOŠK i FK Velež je otkazan na zahtjev Mostaraca.
To je to...
Ne navija za Velež, navija za drugi klub. Taj account je napravio za trollanje i vi se primate.
Evo sta stoji na Igmanovoj FB stranicicrveniratnik je napisao/la: ↑08 jul 2023, 07:47Da li je sutra druga pripremna utakmica i u koliko sati? Zna li se?
Hoće li biti prenosa?crveniratnik je napisao/la: ↑09 jul 2023, 08:53Danas slijedi dobra provjera i prilika za dosta igrača da se pokažu![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.