FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hiroš izmet teški. Tražio nam prvi put 50 000 na ruke, Hadžić pristao i on opet rekao ma ne mogu ja šta će mi drugovi reći, pa sa našima pričao kao da ga zaštitimo u početku da ga raja ne pljuje. Frka mu bila drama. Ja bi mu prvi psovo sve gurbetsko.
🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma džaba brate kad on ne može ljekarski proći, to je nešto osnovno što dođe prije treninga/utakmica. On je jednostavno propao.Amcho1 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 23:54Ma znam da je zakorio brate, ali talenat je neminovno, igrao sam na kartu njegovih godina gdje mu je zadnji voz da napravi nešto više od života i vrati karijeru na pravi put. Imamo i Penerandu sličan scenarij i iskreno se nadam da će se vratiti u formu i da ćemo ubosti.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta je igraca igralo za barcu i real, za city i united, za romu i lazio,milan i inter. Samo kod nas kad se cuje da je neko igrao za zelju ili "satro" navija odmah prebaci na agresivu ko da cetnik dolazi. Svakog haman fudbalera boli neka stvar i za navijace i za klubove. Igraju za svoju platu i traze bolje angazmane. Mislite da njega boli tuki za zelju. Igrao je i rustem kod nas pa ne vidjeh da im anamo oni yebu mater. Ovcinu ste prizivali da nam dodje a ovcina koliko vidim i ide gleda tekme zelje redovno. Niste psovali kad se spominjao. Ako ce on doci i igrati na nivou boli me neka stvar koga simpatise do sad je bilo X igraca sto su igrali za oba kluba i on bi bio samo jedan u nizu i tjt. A vala je i ostavio dubok trag u zelji nema ni 5 nastupa.
Lik im bio redovan na gostovanjima, trava, alkohol... Ako ti je on sreća, jbg ondakeli je napisao/la: ↑09 jul 2023, 23:59Sta je igraca igralo za barcu i real, za city i united, za romu i lazio,milan i inter. Samo kod nas kad se cuje da je neko igrao za zelju ili "satro" navija odmah prebaci na agresivu ko da cetnik dolazi. Svakog haman fudbalera boli neka stvar i za navijace i za klubove. Igraju za svoju platu i traze bolje angazmane. Mislite da njega boli tuki za zelju. Igrao je i rustem kod nas pa ne vidjeh da im anamo oni yebu mater. Ovcinu ste prizivali da nam dodje a ovcina koliko vidim i ide gleda tekme zelje redovno. Niste psovali kad se spominjao. Ako ce on doci i igrati na nivou boli me neka stvar koga simpatise do sad je bilo X igraca sto su igrali za oba kluba i on bi bio samo jedan u nizu i tjt. A vala je i ostavio dubok trag u zelji nema ni 5 nastupa.
🇵🇸
Torino je napisao/la: ↑10 jul 2023, 00:02Lik im bio redovan na gostovanjima, trava, alkohol... Ako ti je on sreća, jbg ondakeli je napisao/la: ↑09 jul 2023, 23:59Sta je igraca igralo za barcu i real, za city i united, za romu i lazio,milan i inter. Samo kod nas kad se cuje da je neko igrao za zelju ili "satro" navija odmah prebaci na agresivu ko da cetnik dolazi. Svakog haman fudbalera boli neka stvar i za navijace i za klubove. Igraju za svoju platu i traze bolje angazmane. Mislite da njega boli tuki za zelju. Igrao je i rustem kod nas pa ne vidjeh da im anamo oni yebu mater. Ovcinu ste prizivali da nam dodje a ovcina koliko vidim i ide gleda tekme zelje redovno. Niste psovali kad se spominjao. Ako ce on doci i igrati na nivou boli me neka stvar koga simpatise do sad je bilo X igraca sto su igrali za oba kluba i on bi bio samo jedan u nizu i tjt. A vala je i ostavio dubok trag u zelji nema ni 5 nastupa.
Ma ne kazem da je sreca ako dodje svakako bih prije stopera nego tovario jos jednu desetku. Niti mislim da je neki upgrade na trenutne igrace. Nego ne kontam da raja i dalje misli da fudbaleri gaje neke simpatije prema klubovima. Svaki od njih danas igra za pare sto je i posteno ko sto i mi svi radimo za pare jer nam je to posao. A to sto je nekad furao tekme je proslost. U ovom momentu se sikira za zelju koliko i ja. Klepa lovu po HNLu i boli ga tuki. Opet kazem, nije nam potreban al sa strane sirine i kvalitete koju moze donijeti. A to ko je i sta je radio nije moja stvar.
MortemHz je napisao/la: ↑09 jul 2023, 23:57Ma džaba brate kad on ne može ljekarski proći, to je nešto osnovno što dođe prije treninga/utakmica. On je jednostavno propao.Amcho1 je napisao/la: ↑09 jul 2023, 23:54Ma znam da je zakorio brate, ali talenat je neminovno, igrao sam na kartu njegovih godina gdje mu je zadnji voz da napravi nešto više od života i vrati karijeru na pravi put. Imamo i Penerandu sličan scenarij i iskreno se nadam da će se vratiti u formu i da ćemo ubosti.![]()
Sve to stoji, ali kada vratimo podcast sa Vrančićem i on sam kaže i zaista je tako, kada igrač padne sve tone dublje, teško se uspije vratiti, posebno ako nije čiste glave.Treba imati i malo sreće, da te neko kvalitetan i pošten povuče. Alen je deklarisani pitar i ako je igdje mogao da se regeneriše to je FKS. Talenat + ljubav + psiholog + trening. Pošteno je svakako i ako smatra da ne može donijeti dobro klubu, da se sam skloni, jer može samo ostaviti ružnu sliku o sebi.
Eto, sinoć sam zaglavio i planirao večeras ranije spavati ali počeše interesantne teme

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Smijesno je Hirosa i spominjat kao dio nase ekipe. Nije stvar sto navija za kone i sto nas je vec zayebavao nego sto nema mjesta. On je idealan za kone, oni ce ga jedva docekat uz pricu kako je odbio nas zbog ljubavi prema zelji 

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Safet susic najbolji igrac yugoslavije svih vremena
Kako nema mjesta, on bi se planirao na desetku, Dal ako se proda, pošalješ Mustafić-a na posudbu, Avram i Hiroš ti ostaju u kombinaciji. Mustafić nije za nosioca igre i bolje ga poslati na posudbu nego da grije klupu. Kakav će Avram biti i to je upitno i da li će produžiti Ugovor kada mu istekne (zna li neko do kada je pod Ugovorom)?

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
A što bi ga slao na posudbu? Stvarno nekontam, frajer nije u fudbalu nikako (uz to je i skretničar) i mi bi slali naše igrače na posudbe zbog njega?Amcho1 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 00:24Kako nema mjesta, on bi se planirao na desetku, Dal ako se proda, pošalješ Mustafić-a na posudbu, Avram i Hiroš ti ostaju u kombinaciji. Mustafić nije za nosioca igre i bolje ga poslati na posudbu nego da grije klupu. Kakav će Avram biti i to je upitno i da li će produžiti Ugovor kada mu istekne (zna li neko do kada je pod Ugovorom)?![]()
Ps: Dobar je ovaj mali Karić, evo sada ide u Lokomotivu HNL.
Zadnja izmjena: bordobijelisampion, dana/u 10 jul 2023, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Hiroš apsolutno nepotreban, pogotovo ako Dal ostane, to će biti klasično gomilanje igrača.
Još nepotrebniji su ovi propali talenti ko Halilović i Ćorić od kojih nije ništa ostalo, imamo jednog takvog u Penarandi i to nam je previše... ako već šta ganjaju treba štopera naći, tu smo jedino još tanki.
Još nepotrebniji su ovi propali talenti ko Halilović i Ćorić od kojih nije ništa ostalo, imamo jednog takvog u Penarandi i to nam je previše... ako već šta ganjaju treba štopera naći, tu smo jedino još tanki.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Avramovski (ako je potpuno zdrav) i Mustafic kao zamjena su dovoljni po meni, ako Dal ostane (a kako je krenulo ne bi me cudilo) onda apsolutno nema mjesta za Hirosa.Amcho1 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 00:24Kako nema mjesta, on bi se planirao na desetku, Dal ako se proda, pošalješ Mustafić-a na posudbu, Avram i Hiroš ti ostaju u kombinaciji. Mustafić nije za nosioca igre i bolje ga poslati na posudbu nego da grije klupu. Kakav će Avram biti i to je upitno i da li će produžiti Ugovor kada mu istekne (zna li neko do kada je pod Ugovorom)?![]()
Sad kad vidjeh da Avramovskom istice na zimu ugovor... Ako ne produzi ugovor prije pocetka sezone, a Dal ode u problemu smo, al nadam se da ovi u klubu nisu toliki debili da se ponovi greska od prosle sezone kad je stopera falilo.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ne kažem da je Mustafić loš igrač ali trenutno prema rosteru u kojem se smjeru ide ne može biti opcija 1 na 10 ku. Govorim bez emocija na osnovu kvaliteta. Sve što negdje ide mimo nas, za nas ništa ne znači da li je dobar ili ne.bordobijelisampion je napisao/la: ↑10 jul 2023, 00:27A što bi ga slao na posudbu? Stvarno ne kontam, frajer nije u fudbalu nikako (uz to je i skretničar) i mi bi slali naše igrače na posudbe zbog njega?Amcho1 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 00:24Kako nema mjesta, on bi se planirao na desetku, Dal ako se proda, pošalješ Mustafić-a na posudbu, Avram i Hiroš ti ostaju u kombinaciji. Mustafić nije za nosioca igre i bolje ga poslati na posudbu nego da grije klupu. Kakav će Avram biti i to je upitno i da li će produžiti Ugovor kada mu istekne (zna li neko do kada je pod Ugovorom)?![]()
Ps: Dobar je ovaj mali Karić, evo sada ide u Lokomotivu HNL.

Sve je to brate "ako", zato i kažem da potencijalno ima mjesta itekako, a struka u klubu zadužena za transfer politiku bolje zna. Mustafić je za rotacije super, ali još nije zreo da bude nosioc na 10 ci, posebno sa igračima kakve trenutno imamo u kadru bio bi možda i najtanja karika.Zutti je napisao/la: ↑10 jul 2023, 00:32Avramovski (ako je potpuno zdrav) i Mustafic kao zamjena su dovoljni po meni, ako Dal ostane (a kako je krenulo ne bi me cudilo) onda apsolutno nema mjesta za Hirosa.Amcho1 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 00:24Kako nema mjesta, on bi se planirao na desetku, Dal ako se proda, pošalješ Mustafić-a na posudbu, Avram i Hiroš ti ostaju u kombinaciji. Mustafić nije za nosioca igre i bolje ga poslati na posudbu nego da grije klupu. Kakav će Avram biti i to je upitno i da li će produžiti Ugovor kada mu istekne (zna li neko do kada je pod Ugovorom)?![]()
Sad kad vidjeh da Avramovskom istice na zimu ugovor... Ako ne produzi ugovor prije pocetka sezone, a Dal ode u problemu smo, al nadam se da ovi u klubu nisu toliki debili da se ponovi greska od prosle sezone kad je stopera falilo.
Slazem se da za prve 10ke Mustafic nije, al jbg ako se produzi s Avramovskim ugovor ne treba gomilat igrace ni slucajno.Amcho1 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 00:39Sve je to brate "ako", zato i kažem da potencijalno ima mjesta itekako, a struka u klubu zadužena za transfer politiku bolje zna. Mustafić je za rotacije super, ali još nije zreo da bude nosioc na 10 ci, posebno sa igračima kakve trenutno imamo u kadru bio bi možda i najtanja karika.Zutti je napisao/la: ↑10 jul 2023, 00:32Avramovski (ako je potpuno zdrav) i Mustafic kao zamjena su dovoljni po meni, ako Dal ostane (a kako je krenulo ne bi me cudilo) onda apsolutno nema mjesta za Hirosa.Amcho1 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 00:24
Kako nema mjesta, on bi se planirao na desetku, Dal ako se proda, pošalješ Mustafić-a na posudbu, Avram i Hiroš ti ostaju u kombinaciji. Mustafić nije za nosioca igre i bolje ga poslati na posudbu nego da grije klupu. Kakav će Avram biti i to je upitno i da li će produžiti Ugovor kada mu istekne (zna li neko do kada je pod Ugovorom)?![]()
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Nama treba desetka ali to mora biti neko kvaliteta Rahmana.Moze i Duljevic ne bi se zalio.
Avramu istice ugovor na zimu a nikad se ne zna kad mu se povreda moze vratiti.Mustaficu su produzili vise zbog sirine i rotacije.Moze on dati ruke ali ne mozes se samo na njega osloniti.Dal ce se prodati
Ako ne mozemo dovesti Kvesica,Kotnika ili nesto slicno neka ovaj rok nista ne dovode,ne moramo striktno igrati sa 10kom.Vise bi volio 433 pa dati priliku Buljubasicu ili Nurkovicu nego dovoditi i zvati opet ovog kera strumfovskog
Avramu istice ugovor na zimu a nikad se ne zna kad mu se povreda moze vratiti.Mustaficu su produzili vise zbog sirine i rotacije.Moze on dati ruke ali ne mozes se samo na njega osloniti.Dal ce se prodati
Ako ne mozemo dovesti Kvesica,Kotnika ili nesto slicno neka ovaj rok nista ne dovode,ne moramo striktno igrati sa 10kom.Vise bi volio 433 pa dati priliku Buljubasicu ili Nurkovicu nego dovoditi i zvati opet ovog kera strumfovskog
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kotnik prema ono malo sto se moze naci, izgleda kao brutalan igrac. Ako vec ne mozemo nikoga da dovedemo svakako da trebamo gurati ovu dvojicu juniora.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jul 2023, 01:07Nama treba desetka ali to mora biti neko kvaliteta Rahmana.Moze i Duljevic ne bi se zalio.
Slicno je i sa stoperom. Ako ne mozemo dovesti nekoga kvalitetnog, treba vidjeti sta je s Celikom i koliko moze. Na stoperu trebamo konacno razrijesiti i tu dilemu da li Anicic moze igrati vise ili mu je karijera gotova.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
jel cimi vec poletio,prati li ko njegov let
i imal ko iz unutrasnjosti kluba,kakav je ovaj Peneranda,pokazujel na treningu klasu ili se bas vidi da dugo nece moci zaigrati u prvoj
i imal ko iz unutrasnjosti kluba,kakav je ovaj Peneranda,pokazujel na treningu klasu ili se bas vidi da dugo nece moci zaigrati u prvoj
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Samo se ne sjećam da je neko ko je od malih nogu navijao za taj klub igrao kasnije za rivala, jedno su tevez, calhanoglu, figo, ljudi sa strane koji igraju za pare. Drugo je tip koji to od malena voli.keli je napisao/la: ↑09 jul 2023, 23:59Sta je igraca igralo za barcu i real, za city i united, za romu i lazio,milan i inter. Samo kod nas kad se cuje da je neko igrao za zelju ili "satro" navija odmah prebaci na agresivu ko da cetnik dolazi. Svakog haman fudbalera boli neka stvar i za navijace i za klubove. Igraju za svoju platu i traze bolje angazmane. Mislite da njega boli tuki za zelju. Igrao je i rustem kod nas pa ne vidjeh da im anamo oni yebu mater. Ovcinu ste prizivali da nam dodje a ovcina koliko vidim i ide gleda tekme zelje redovno. Niste psovali kad se spominjao. Ako ce on doci i igrati na nivou boli me neka stvar koga simpatise do sad je bilo X igraca sto su igrali za oba kluba i on bi bio samo jedan u nizu i tjt. A vala je i ostavio dubok trag u zelji nema ni 5 nastupa.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dokle smo s Dalkanom? Bochum, Bačka Topola, Tošk Tešanj? Ima li iko išta da nudi? Samo da ne budemo opet taoci nemilosrdnog forsiranja!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946