Virtu4l je napisao/la: ↑10 jul 2023, 00:04
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑09 jul 2023, 23:50
A Amar nam nije **** mater ? Hajde realno.
Nije ni blizu koliko predstavljaju. Sramotna je hajka na njega koja dolazi sa lobotomije, i sve to zbog egoizma jednog čovjeka koji nije mogao da podnese da se nakon svake loše sezone priziva Amar Osim. Svakom propalom sezonom Senada Misimovića napadi na Amara su bili žešći i žešći, jer gle čuda, navijači žele svog najtrofejnijeg trenera.
Amarova najveća greška je što je preuzeo vruć krompir koji su mu ovi ostavili, nula maraka u kasi, bez igrača za prodaju, masu preplaćenih i nekvalitetnih igrača i onda ga je pandemija zakucala, nije imao nikakve šanse.
U pravu si za napisano, ovaj jeste unio podjelu među navijače i to žestoku koja je, bez obzira na pisanje po forumu ili forumima, završena, sjebo OP, ostavio krampu i što je najgore debelo pretplaćenu ekipu, 0 na računu i botove. Sve potpisujem.
Ali, Amar se okružio nesposobnim varalicama, doveo je likove ala Selimović, Šiljak nam je **** mater sa uplatnicom ( iako je bio i za vrijeme Senada ), a Amar ga branio, lik nas oštetio za milion minimum + koeficijent u Europi o prodaji igrala da ne pričamo. Na sve to, kada se vidjelo da se raspadamo nije ostao u klubu da pomogne nego je uredno bio na ugovoru koji je trajao cca godinu dana nakon njegovog odlaska iz kluba pa smo faktički imali dva trenera. Kada mu je ugovor istekao preuzeo je Velež gdje je pristao da bude samo trener, ono što u Željezničaru nikada nije htio. Znači da ponovim, mi se raspadamo, nemamo para, **** nas Korona, a on i dalje na ugovoru koji kuca li kuca. I onda sve to poslije naplati ucjenjujuci nas za licencu, Senad posudi keš zbog Amara, da ga zakuca inače ga ne bi posudio, moje mišljenje.
Ne ide brate, svaka mu čast na svemu, al pobjegao si dva puta kada je bilo najteže, kada smo se raspadali i još nas ucjenjivao pred licencu. Bas odron, nemoj da se lazemo.
Sve ovo pisem nebil zavrsio ove stalne rasprave na relaciji Senad - Amar, obojica su imala svoju priliku obojica je nisu iskoristila, prošo voz i ne ponovilo se jer sve to upravo kišemo. Na grešakama se uči, na svojim pogotovo.
Da je Minsk izbaciti uzeli bi bruku para, još prva kući i protiv Nefčija odnosno opet pun stadion + sponzori + prijenos + 300k eura od UEFE, možda nešto i prodamo
Gledao sam malo Minsk, tarabe su ko i mi, sporo igraju, da nam je Santos ostao rekao bih da smo favoriti za prolaz ovako nam dajem 40-45% šansi za prolaz.