FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Povjerena info za hirosa, niti smo zainteresovani niti smo rezgovarali sa njim... Bezveze se vodi polemika oko nekog ko nije na nasem radaru i neko je bacio suplju....
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 10 jul 2023, 09:44, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma kakav dal ostaje on tu do polusezone minimum, nece on nigdje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- muhamedhulk
- Kontakt:
It‘s game week 
Usitnilo.

Usitnilo.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Rogic
Beganovic Trako Soldo Durakovic
Zeljkovic Vrancic
Kyeremeh Varesanovic Ziljkic
Renan
Mislim da je ovo sastav za cetvrtak. Na klupi: Catakovic, Avramovski, Ikic, Viveros, Balta, Serbecic, Mustafic, Buljubasic, Radovic, Mulalic. Stvarno velika sirina!
Beganovic Trako Soldo Durakovic
Zeljkovic Vrancic
Kyeremeh Varesanovic Ziljkic
Renan
Mislim da je ovo sastav za cetvrtak. Na klupi: Catakovic, Avramovski, Ikic, Viveros, Balta, Serbecic, Mustafic, Buljubasic, Radovic, Mulalic. Stvarno velika sirina!
-
- Kontakt:
Samo umjesto Trake racunaj Besim.
Neko bacio šuplju kao i uvijek i onda ode u pomozi.ba i kaže odbio Sarajevo da kod njih predje
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jbt kako god se na treningu podijele da igraju jedni protiv drugih dobiju teškog protivnika.

-
- Kontakt:
Ma vidis da ljudi nemaju mozga,obraza apaolutno nicega. Prizivaju plavog jada koji je bio njihov igrac,onda dodaj i njihov navijac i ovdje ga prizivaju,koliko moras mizeran biti.bordobijelisampion je napisao/la: ↑10 jul 2023, 00:27A što bi ga slao na posudbu? Stvarno nekontam, frajer nije u fudbalu nikako (uz to je i skretničar) i mi bi slali naše igrače na posudbe zbog njega?Amcho1 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 00:24Kako nema mjesta, on bi se planirao na desetku, Dal ako se proda, pošalješ Mustafić-a na posudbu, Avram i Hiroš ti ostaju u kombinaciji. Mustafić nije za nosioca igre i bolje ga poslati na posudbu nego da grije klupu. Kakav će Avram biti i to je upitno i da li će produžiti Ugovor kada mu istekne (zna li neko do kada je pod Ugovorom)?![]()
Ps: Dobar je ovaj mali Karić, evo sada ide u Lokomotivu HNL.
Pitanje je dana kada ce iz kluba reci da ostaje ili da je produžio ugovor, jer ih nijedna ponuda nije zadovoljila, što će naravno biti samo paravan da nikakvih konkretnih ponuda nije ni bilo. Ako ostane, neminovno je da će biti na silu forsiran, žao mi je samo što će ispaštati Mustafić i pogotovo Avramovski, taman je uhvatio formu i neki fin ritam na ovim pripremama.
-
- Kontakt:
Lucas je napisao/la: ↑10 jul 2023, 10:39Pitanje je dana kada ce iz kluba reci da ostaje ili da je produžio ugovor, jer ih nijedna ponuda nije zadovoljila, što će naravno biti samo paravan da nikakvih konkretnih ponuda nije ni bilo. Ako ostane, neminovno je da će biti na silu forsiran, žao mi je samo što će ispaštati Mustafić i pogotovo Avramovski, taman je uhvatio formu i neki fin ritam na ovim pripremama.

Da je bar u21 jer ce on sigurno igrati svaku.
Hajmo ljudi malo se okrenuti za ovo sto nam slijedi u cetvrtak vase misljenje i prognoze ja mislim da mozemo dole minimalno dobiti.
nadati se najboljem ove sezone. Ekipa, top sa imenima, atmosfera oko igraca i trenera vrhunska.
FC United Of Manchester !
Još da se atmosfera prenese ma tribine, da se napokon stane kao jedan i SVI zajedno da guramo ovo do kraja.
Djeluju mi svi puni samopouzdanja, a odavno tako nismo izgledali.
Vidjećemo sve abd u četvrtak...
Mosa Rajvosa
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isto mislim, samo ljude ne treba podcijeniti i bit će to ok.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Slažem se, ali ako smo ikad svi stali zajedno to je prošle sezone sa Dudićem. Naravno, sada imamo duplo bolju ekipu i trenera u istom rangu. Očekujem 1-0, Vrančić gol

Zadnja izmjena: bordobijelisampion, dana/u 10 jul 2023, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Tezeg nego ovi gruzini

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Normalno ne treba ih podcjeniti,niti ih se plasiti samo su nam opomene realno od slabijih ekipa kojih smo ispadali zeta.zaria,kukesi,milsami.

Ništa ne kalkulisati ako su procijenili da se može dobiti odmah riješiti pitanje prolaska. Zbog bodova/koeficijenta, zbog sebe samih...pa makar nam bila dosadna utakmica u četvrtak 20.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dvije stvari najvise zamjeram na novim dresovima koji su mi odlicni i vjerovatno najbolji u ovom nekom novijem periodu.
1. Brojevi su ipak preveliki i trebalo bi ih malo smanjiti za nijansu po meni bolje izgleda
2. Grb - izgleda kao da ga je neki lokalni krojač prišio za 2 minute. Puno je tu opcija, moze se prišiti ali gusto sa koncem (blackburn i vitesse), moze se nalijepiti kao Eibar i Liverpool, kompletno sivenje kao Argentina, i vjerovatno najskuplje kao neka vrsta plastificiranja grba kao Real Madrid. Kako god ima razlicitih rjesenja mislim da su nasi odabrali najjeftinije i najgore.
To su stvari koje se mogu ispraviti, pa eto ako neko od nasih ovo bude citao, ili neko odavde neka proslijedi nasima, sitnice koje mogu puno znaciti

1. Brojevi su ipak preveliki i trebalo bi ih malo smanjiti za nijansu po meni bolje izgleda
2. Grb - izgleda kao da ga je neki lokalni krojač prišio za 2 minute. Puno je tu opcija, moze se prišiti ali gusto sa koncem (blackburn i vitesse), moze se nalijepiti kao Eibar i Liverpool, kompletno sivenje kao Argentina, i vjerovatno najskuplje kao neka vrsta plastificiranja grba kao Real Madrid. Kako god ima razlicitih rjesenja mislim da su nasi odabrali najjeftinije i najgore.
To su stvari koje se mogu ispraviti, pa eto ako neko od nasih ovo bude citao, ili neko odavde neka proslijedi nasima, sitnice koje mogu puno znaciti

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Ado_77, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Antikloc, benko21, bordospartanac, broj6, Burberry46, Confiance, Direktorcic, ErosViverosViv, lakilone, Mahalac7, MokraKifla, Mourinhokilledbarca, muhamedhulk, Paromlinac, Pitar6785, pitara, Posejdon, samoFKS, Tatamata1946, TefalTava, umrobihzbogtebe1946, Vanja8, VolimoSarajevo, WeekendOffender, zagorski i 171 gost.