Hreljatuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jul 2023, 17:32Ne brinite vi za nas mi smo ovdje u prolazu, pa ko god da nas vodi. Ovi koji imaju želje da uđu u narednom periodu žao nam je ali morat će sacekati. Ove sezone Sloboda osvaja.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ma da valja igro bi za nasConvicts je napisao/la: ↑10 jul 2023, 17:40Hreljatuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jul 2023, 17:32Ne brinite vi za nas mi smo ovdje u prolazu, pa ko god da nas vodi. Ovi koji imaju želje da uđu u narednom periodu žao nam je ali morat će sacekati. Ove sezone Sloboda osvaja.![]()
Jedino vam je dobar onaj trener čim smo se za njega raspitivali
Sloboda Saint Tom Cat 
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nemate vi para za njegatuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jul 2023, 17:52Ma da valja igro bi za nasConvicts je napisao/la: ↑10 jul 2023, 17:40Hreljatuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jul 2023, 17:32Ne brinite vi za nas mi smo ovdje u prolazu, pa ko god da nas vodi. Ovi koji imaju želje da uđu u narednom periodu žao nam je ali morat će sacekati. Ove sezone Sloboda osvaja.![]()
![]()
Jedino vam je dobar onaj trener čim smo se za njega raspitivali![]()
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Šta ćemo osiromašili i mi nije nam doso Azmir, a Senad ne da
Dilaver je potpisao za Slobodu nije ni blizu Čelika, a izgleda Bekic ne produžava ,stiže Handzic iz Leotara
Zadnja izmjena: Hitman22, dana/u 10 jul 2023, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Taj ga u Čeliku vise zaigrati nece, sretno vam.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- BatistutA19
- Kontakt:
Ja isto mislim da ste favorit br 1 igracki za ulazak jer to je vama prioritet i cestitam unapred titulu ali mozda je najzalosnije sto vi sami ne znate sta zelite ali vidjet ce mo kako ce te sve to slozit na terenu i da li ce bit problema unutar kluba.To je vas najveci problem okrecete se kako vjetar puse.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jul 2023, 17:32Ne brinite vi za nas mi smo ovdje u prolazu, pa ko god da nas vodi. Ovi koji imaju želje da uđu u narednom periodu žao nam je ali morat će sacekati. Ove sezone Sloboda osvaja.
Vi ste za za 5 dana sve zaboravili i tesko ce te vi takvim mentalitetom napravit model kluba kakvog vi zelite..Sretno vam i zelim vam sve najbolje !!
- prisonbreak
- Kontakt:
Celika ga nije htio
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Slobodi je dovoljno da dovede 11 PL igraca kao Dilaver i Handzic, trener im ni ne treba.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
Joj a spiska, majke mi stid me pored vas 🥹
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Tako je macakMujkanović očitao bukvicu fudbalerima Slobode: "Za frajere i mangupe ima drugi klub"
- RollingPaper
- Kontakt:
Prepišat ćemo ligu sa pola snage, ma šta sa pola, sa nekih 30% snage prekucavamo 
RollingPaper je napisao/la: ↑10 jul 2023, 19:43Prepišat ćemo ligu sa pola snage, ma šta sa pola, sa nekih 30% snage prekucavamo![]()
Tako smo mislili i 2012. pa nas počeše raznositi ljudi od Save do mora, od Une do Drine. Jedno vrijeme bili u borbi za opstanak. Pa smo skužili gdje smo, i bez kur.čenja, kolo po kolo ušli u PL.
Ništa ovo nije naročito, neuigrana ekipa koja će imati velikih problema na gotovo svim gostovanjima. Ako budemo stalno potcjenjivali protivnike, karat će nas svi redom na strani.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ovo kao da je andjeo s neba diktirao
Bilo kako bilo, Sloboda je prvi favorit za titulu i ulazak u PL slijedece sezone. Sa srecom im, a i nama da dodjemo do zeljenih ciljeva u ovoj sezoni.
Ja se nadam da smo sad iskusniji za taj period 2012/2013Sky9 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 19:49RollingPaper je napisao/la: ↑10 jul 2023, 19:43Prepišat ćemo ligu sa pola snage, ma šta sa pola, sa nekih 30% snage prekucavamo![]()
![]()
Tako smo mislili i 2012. pa nas počeše raznositi ljudi od Save do mora, od Une do Drine. Jedno vrijeme bili u borbi za opstanak. Pa smo skužili gdje smo, i bez kur.čenja, kolo po kolo ušli u PL.
Ništa ovo nije naročito, neuigrana ekipa koja će imati velikih problema na gotovo svim gostovanjima. Ako budemo stalno potcjenjivali protivnike, karat će nas svi redom na strani.
U ovoj ligi se niko ne sklanja od imena nego od sile. Trenutni sastav je daleko od toga. Još to mora biti jače i skuplje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Pa evo, vidim da se baš ljudi toga i ne sjećaju. Kad smo odigrali prvu sa Goraždem 4-1 na Tušnju, ja kont'o, ma mi ovo u hendikepu osvajamo.Hitman22 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 19:53Ja se nadam da smo sad iskusniji za taj period 2012/2013Sky9 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 19:49RollingPaper je napisao/la: ↑10 jul 2023, 19:43Prepišat ćemo ligu sa pola snage, ma šta sa pola, sa nekih 30% snage prekucavamo![]()
![]()
U ovoj ligi se niko ne sklanja od imena nego od sile. Trenutni sastav je daleko od toga. Još to mora biti jače i skuplje
Aha, al u ku.rcu. Poče nas karati Kakanj, Branitelj itd itd. Baš nikoga ne smiješ potcijeniti, a svi će ginuti da nas dobiju...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- RollingPaper
- Kontakt:
Sjecam se tog cirkusa, kad je doso Rudar Kakanj sa Kemalom Hafizovicem i dobise nas 2:0 na Tušnju, kaze Kemal na kraju "nismo Bogami igrali za Vitez, pa ja sam došao da izgubim, najbolje igrače sam ostavio u Kaknju, ne mozemo vam se sklanjat da pobjedite" 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.