Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

L_blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la L_blancos » 05 mar 2011, 17:04

Kao da je Mou imao filing da cemo se naci u ovakvoj situaciji..
Benz je proslu tekmu vecinu drugog poluvremena igrao poluspica
mislim da ce sutra ponoviti se ta formacija

Di Maria.----Ozil------Benzema
......Adebayor------------

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 05 mar 2011, 17:24

Hajde da vidimo kako ćemo bez Ronalda da se snađemo, nemožemo samo o njemu ovisiti, moraju i drugi isplivat i potegnut kad zatreba.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 mar 2011, 19:51

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 mar 2011, 21:25

Raul7 je napisao/la:Nebitno to, ja ne mogu za Kaku da vjerujem. Cuj nece igrati dok ne povrati formu hahahhaa, pa kako ce je povratiti ako ne bude igrao, hocel na treninzima razvaljivati xD Cuj treba mu za kraj sezone spreman Kaka, pa i kad igra ne moze prismrditi prvom timu a kako ce tek kad ne bude igrao
Sta ti je smijesno tu? Forma nije samo trcati i znati dodati loptu, forma ti je fizicka. Covjek nije spreman za igru, ne moze trcati kao nekad, fali preciznosti u nogama, sve se to povrati fizickim vjezbama kao sto to radi Cristiano Ronaldo.

Toxicity je napisao/la:Hajde da vidimo kako ćemo bez Ronalda da se snađemo, nemožemo samo o njemu ovisiti, moraju i drugi isplivat i potegnut kad zatreba.
Ne bih rekao da cemo rasuti Racing, ali cemo najvjerovatnije dobiti gol razlike, sto i nije lose s obzirom na to da nam je Ronaldo najbolji strijelac, a ostali su van forme, pa i Benzema koji trpa svake prestupne i to kad trpamo od 4 gola pa nadalje, racunajuci tako Auxerre, Levante, Malagu i sl. :lol:

L_blancos je napisao/la:Kao da je Mou imao filing da cemo se naci u ovakvoj situaciji..
Benz je proslu tekmu vecinu drugog poluvremena igrao poluspica
mislim da ce sutra ponoviti se ta formacija

Di Maria.----Ozil------Benzema
......Adebayor------------
Cisto sumnjam da Benzema moze biti starter na toj poziciji. Znas i sam kako se vukao prije par mjeseci dok je igrao klasicnog napadaca, a da vec odmah zauzme neku poziciju koja iziskuje vise trke i vise duela sa defanzivnim veznjacima, ne bih bas u to povjerovao. Pedro Leon pak s druge strane ima katastrofalne odnose unutar kluba, kako sa igracima tako i sa trenerom, pa onda ta tvoja formacija u neku ruku pije vodu, jer ne vidim ko bi mogao uletiti umjesto Ronalda jer ce Granero vjerovatno igrati uz Alonsa, Kake nema, osim ako se ne ponovi ista stvar kada je Marcelo igrao lijevo krilo, kao protiv Atletica.

Ja vjerujem da bi se to moglo desiti jer je Mourinho, iako bez Arbeloe, odlucio po prvi put pozvati ovog omladinca Casada koji igra bas na poziciji gdje i Marcelo. E, sad, mozemo mi kalkulirati do sutra, ali ja mislim da je ovaj sastav najrealniji i da ce Mourinho izostaviti sukobe po strani

Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi, Granero, Leon, Di Maria, Ozil i Benzema,

Ne recite nista da ne zaigra i Canales :lol: znaci opet se vracamo na kalkulacije i mogucnosti. Ja bih volio da igramo u ovoj formaciji koju sam ja gore naveo, taman ce Granero igrati ofanzivnije da popuni taj mali nedostatak Ronaldove eksplozivnosti, kada vec njega nema. On i Pedro Leon mogu dati na jacini kao i sam Ronaldo, ali onda nam je problem ta defanziva, no ne sumnjam u Xabija.

Racing nije momcad za odbaciti.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 mar 2011, 21:37

Opet nije iskljuceno ni da Marcelo zaigra krilo..
vidjecemo

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 mar 2011, 21:42

Dao bi lijevi bubreg samo da Morata pocne od prve... al nema nista od tog, nazalost.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 05 mar 2011, 22:14

Portillo je napisao/la:Dao bi lijevi bubreg samo da Morata pocne od prve... al nema nista od tog, nazalost.
Ma nema od njega nista,imate 3 napadaca(Benzemu(23),Higuain(23) i Adebayor(27) to jest prva dva mogu komotno da igraju jos 7 sezona.On ce verovatno ostati jos jednu sezonu u Realu,pa prelazi u Getafe,Xerez, ili neki drugi manji klub,steta sto mnoge talente unistite. . . . .
MVP - Messi-Villa-Pedro

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 mar 2011, 22:32

Portillo je napisao/la:Dao bi lijevi bubreg samo da Morata pocne od prve... al nema nista od tog, nazalost.
I sta ces onda? Da promasi i ono sansi sto mu se ukaze, kao i u ranijim utakmicama.

Morate shvatiti da ne mozemo sad u ovim trenucima ubacivati u napad momke iz Castille. To se radi postepeno godinama i takva se momcad ne moze napraviti u jednoj sezoni, niti se igraci mogu priviknuti igri u jednoj sezoni. Moze kad to postane savrsenstvo.

Mozemo mi njega ubaciti i skroz zrtvovati sve i tako i ostale igrace, ali samo pod uslovom da budemo zadovoljni sa nula trofeja. Al tesko da bi ti dao da Morata igra za lijevi bubreg i nijedan osvojen naslov 8-)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 mar 2011, 22:56

Brnjoo je napisao/la:
I sta ces onda? Da promasi i ono sansi sto mu se ukaze, kao i u ranijim utakmicama.

Morate shvatiti da ne mozemo sad u ovim trenucima ubacivati u napad momke iz Castille. To se radi postepeno godinama i takva se momcad ne moze napraviti u jednoj sezoni, niti se igraci mogu priviknuti igri u jednoj sezoni. Moze kad to postane savrsenstvo.

Mozemo mi njega ubaciti i skroz zrtvovati sve i tako i ostale igrace, ali samo pod uslovom da budemo zadovoljni sa nula trofeja. Al tesko da bi ti dao da Morata igra za lijevi bubreg i nijedan osvojen naslov 8-)
Hahahaha, sta je to on fulo u ranijim utakmicama? :lol: De mali ne brukaj se bogati. Protiv Zaragoze, ono nebi stigo ni Bolt, a kamol zabio, protiv Levantea dobro osuto, i nakon toga gol... znaci, on bi po tebi trebao u 5 minuta koliko mu se da prilike za igru zabit 5 golova i upisat 36 asistencija? :lol:

Cuj ne mozemo u ovakvim trenutcima ubacivat Castillanere? Nidje veze, al bas nidje veze, ako je ikad prilika sad je, jer je titula vec 90% rjesena, i zasto ne probati sa omladincima, uostalom, Barca je to ucinila u sezoni kada su poosvajali sve zivo. Ta teorija o tome da ne mozemo ubacivati igrace iz Castille i pri tom ne osvajati trofeje glupa je toliko da bi je apsurdno bilo nazvat gluposcu. U tom tvom postu ima toliko materijala za opovrgnuti da to nije normalno druze Brnjo.

btw. Ne moze fulat vise od Benzeme taman da smo ga iz Pripicinovica doveli.

Raul je u prvoj sezoni osvojio trofej, Guti, Iker, Butragueno, Michel, a mogo bi sad i Morata, ne sad, naredne godine.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 mar 2011, 23:03

Ne mozes ubaciti omladince naustrb igraca prvog tima. Ne dobijas na kvalitetu( koliko god oni bili talentovani jos nisu za ovaj nivo, lako je protiv levata nekih zabijat' ali ovo je Primera Division) a i rizikujes da i ono malo samopouzdanja kod igraca prvog tima srozas. Potpuno nepotrebno. Da nemamo napadaca, pa 'aj, ali u ovoj situaciji mislim da bi to bilo pogresno.

Zao mi je sto Canales ne moze da igra, decko je izuzetno talentovan i ima kvalitet zasigurno, mnogo bi znacio u ovoj situaciji. Ali, izgleda da je nesto povrijedjen :evil: tako da Pedro Leon mora upast' u prvi tim. Nije dugo igrao, ali da probamo.
Ne bih volio da vidimo Marcela na krilu, prosli put protiv Atletica to nije islo dobro, jednostavno nije navikao na tu poziciju, nema dovoljno prostora tu za njega i smatram da bi se opet lose snasao, koliko god on bio eksplozivan, brz itd.

Barcelona je na +10 i smanjivanje zaostatka na 7 bodova treba da bude glavni cilj u sljedecoj utakmici.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 mar 2011, 23:07

Nail for Real je napisao/la:Ne mozes ubaciti omladince naustrb igraca prvog tima. Ne dobijas na kvalitetu( koliko god oni bili talentovani jos nisu za ovaj nivo, lako je protiv levata nekih zabijat' ali ovo je Primera Division) a i rizikujes da i ono malo samopouzdanja kod igraca prvog tima srozas. Potpuno nepotrebno. Da nemamo napadaca, pa 'aj, ali u ovoj situaciji mislim da bi to bilo pogresno.
Igraci iz Castille (omladinci) su visi od igraca iz prvog tima, pri tom mislim samo na Adebayora i Benzemu (ne Higuaina). I Morata ce ako ga se bude forsiralo postati veca legenda od i Krakatog i Panjzeme. Kako mrzim te vase predrasude oko omladinaca, kao da niste navijaci Reala, a kasnije se zalite na sve...

I kakvi levati, kakvo samopouzdanje, o cemu pricas ti bolan? Morata bi zabio svakom timu kojem je ove sezone zabio Benzema, i ja ti zivotom garantujem da bi zabio isto onoliko ako ne i vise golova da mu se dalo prilike ko Benzemi. I kasnije kazu "Real samo upropastava igrace", da, zbog takvih kao sto ste vas dvojica i ostalih 50 u upravi. Mislim da vas moze bit stid i sram zbog takvog stava.

I da te podsjetim, tvoj nogometni uzor i covjek u kojega si se donedavno kleo nekad je bio OMLADINAC.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 mar 2011, 23:13

To je tvoje misljenje da bi Morata zabio isto golova koliko i Benzema. Ne mora nuzno znaciti i da bi Morata zabio koliko i Benzema.
Sve je to u redu sto on zabija nekim nizerazrednim klubovima ali ovo je vrhunski fudbal + imamo ogroman zaostatak za Barcelonom.
Sta mislis kako bi se ti osjecao(profesionalni fudbaler koji ima ugovor sa klubom) da umjesto tebe igraju neki klinci koji ako nisu gori onda nisu ni bolji od tebe. To je guranje omladinaca na silu. Bez ikakvog sistema. Ne mozes kupit' Benzemu od 35 miliona i onda zrtvovat njega zarad klinca. Ne omalazavam Moratu ali mislim da jednostavno nema potrebni kvalitet. Da smo htjeli da guramo omladince ne bi ove zime doveli Adebayora.
Raul jeste bio omladinac, ali to se jednom radja. Nemoj da ti je palo na pamet da ih poredis.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 mar 2011, 23:25

Nail for Real je napisao/la:To je tvoje misljenje da bi Morata zabio isto golova koliko i Benzema. Ne mora nuzno znaciti i da bi Morata zabio koliko i Benzema.
Sve je to u redu sto on zabija nekim nizerazrednim klubovima ali ovo je vrhunski fudbal + imamo ogroman zaostatak za Barcelonom.
Sta mislis kako bi se ti osjecao(profesionalni fudbaler koji ima ugovor sa klubom) da umjesto tebe igraju neki klinci koji ako nisu gori onda nisu ni bolji od tebe. To je guranje omladinaca na silu. Bez ikakvog sistema. Ne mozes kupit' Benzemu od 35 miliona i onda zrtvovat njega zarad klinca. Ne omalazavam Moratu ali mislim da jednostavno nema potrebni kvalitet. Da smo htjeli da guramo omladince ne bi ove zime doveli Adebayora.
Raul jeste bio omladinac, ali to se jednom radja. Nemoj da ti je palo na pamet da ih poredis.
Imamo ogroman zaostatak za Barcom? Pa sam sebi upadas, pogledaj koliko si se tu spustio. Bas zbog toga jer je titula gotovo rijesena mozemo njemu dati priliku jer nemamo sta izgubiti, jer tesko je ocekivati da Barca kiksa 3 za redom, ali eto, gledaj, ako osvojimo titulu u napadu sa Benzom i Krakatim ja sebi odrezem chunu na 245 komada, morel?

Drugo, kako bi se Benz osjeco da umjesto njega igra neki klinac? hahahaha, prvo pogledaj kako Benzema igra pa onda nesto reci, zabio je vise golova od Carvalha, i neka ga bude stid sto nosi ovaj dres, Morata je za razliku od njega bar shvatio sta je Real. Onda, Pedro, Mesi, Xavi, Iniesta su vjerovatno takodjer ukrali mjesto Holandjanima i Brazilcima, pa sta mislis kako su se oni osjecali? Ponekad to i dobro dodje, znas, i po tom kontu nijedan tim nikad nebi mogo izbacivat talente samo zato sto ce se pojedinac koji ne mora da znaci da je bolji osjecati lose zbog toga, da Benz zabija ko Higuain ili Ronaldo ja se nebi ljutio, neka ga u prvoj postavi ako je zasluzio, ali Morata je zasluzio priliku isto onoliko koliko i Benz samim tim sto je igrac Real Madrida, a ne jedan obicni Francuz kojeg ce uvijek bolit kita za Realom. Sta ti mislis kako je se osjeco mali Portillo pored gomile placenika, odveo momak u 10 sekundi Real u cetvrtfinale, a onda ga pocnu slat na posudbe u talijansku trecu ligu i Club Briz, i nakon toga mu zabiju jos jedan noz i dovedu Owena, da je se maksimalno iskoristio njegov potencijal danas nebi trebali nikakvog Benzemu i nikakvog Nigera. I kako si zakljucio da Morata nema kvalitet za Real? Pa momak je u zadnjih 7 utakmica zabio 9 golova, slicno nesto kao i Raul u ono doba, i kad ces ga gurat ako neces sad. Da Barca ima Moratu nebi ni kupovali Villu nego bi njega forsirali i vjerovatno napravili vrhunskog napadaca, uostalom, govorili ti nesto nedavna vijest kako Barca pregovara sa Jeseom i Moratom? Oni ih siguran sam za razliku od nas zbog takvih kao ti nece upropastiti.

I kakav bolan sistem svega ti? Kada smo to mi sistematski izbacivali svoje igrace osim u 80-im, kad smo bili da znas ujedno i najjaci tim na planeti (nesto kao Barca danas) sa svojim mladicima. 95-te tu je bio samo Raul, Guti nikad nije ni igro, a sta mislis kolika bi grehota bila da se Cezar nije povrijedio u finalu 2002? Kod Calderona se pocelo ko nesto forsirat, kada je igrao Torres i Nieto osvojili smo Ligu, a nakon toga i De la Red koji bi danas bio standardan u prvoj postavi da nije doslo do svi znamo cega... Kako samo ljudi mogu biti nezahvalni to nije normalno.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 mar 2011, 23:37

Ti govoris o Morati kao da je najveci talenat na svijetu. Razumijem ja da on zabija u toj 3 ligi dosta golova, ali to ne moze da se poredi sa Primera Division. Jednostavno je tako. Da smo htjeli s njim od pocetka, zvali bi ga na pripreme, pa da vidimo na cemu smo prije sezone. A ne sad, na divlje nesto da ga forsiramo. Ja sam protiv toga.
I taj Benzema kakav god da je davao je bitne golove za Real ove godine, jedan od njih protiv Lyona. Sta mislis, bi li Morata ono zabio? Posto kazes da bi zabio svim timovima kojim je Benzema davao golove. Ja sumnjam u to. Mislim da ne moze da se poredi sa Raulom, pa ni sa Portillom. Daj budimo realni.

Kao sto sam rekao, ne mozes u dva prelazna roka potrosit' 400 miliona eura, a onda gurat' omladince u prvi tim. Ne ide, jbg. I sam moras da priznas da bi to bilo na silu.
I nemoj poredit' nas i Barcelonu po pitanju mladih igraca i guranja istih u svoj prvi tim. Po tome, mnogo zaostajemo za njima. Oni to rade jedno 5,6 godina vrlo uspjesno i ne bacaju silne pare na pojacanja kao mi. Onda i ne cudi zbog cega hoce da angazuju mlade talente.

Mogao bi Mourinho da krene sa ubacivanjem talenata ali od sljedece sezone, jer nema svrhe sada to raditi kada smo dali ogromnu kolicinu novca na kvalitetne igrace koji mogu odgovoriti izazovu.

I nemoj da mislis da ja ne bih volio da vidim ponekog omladinca u Realu. Volio bih, ali pod drugacijim uslovima.

EDIT: Od titule ne treba odustajat' iako je ta borba skoro zavrsena. I nemoj se vadit' na to. Ti si htio vidjet' Moratu i kada smo imali manji zaostatak, tebi nije bitno da li mi mozemo ili ne osvojiti titulu sa ovim igrackim kadrom, vec ti je bitno da po svaku cijenu vidis nekog omladinca u prvom timu naustrb prvotimaca.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 05 mar 2011, 23:50

Nail for Real je napisao/la:Ti govoris o Morati kao da je najveci talenat na svijetu. Razumijem ja da on zabija u toj 3 ligi dosta golova, ali to ne moze da se poredi sa Primera Division. Jednostavno je tako. Da smo htjeli s njim od pocetka, zvali bi ga na pripreme, pa da vidimo na cemu smo prije sezone. A ne sad, na divlje nesto da ga forsiramo. Ja sam protiv toga.
I taj Benzema kakav god da je davao je bitne golove za Real ove godine, jedan od njih protiv Lyona. Sta mislis, bi li Morata ono zabio? Posto kazes da bi zabio svim timovima kojim je Benzema davao golove. Ja sumnjam u to. Mislim da ne moze da se poredi sa Raulom, pa ni sa Portillom. Daj budimo realni.
I nemoj poredit' nas i Barcelonu po pitanju mladih igraca i guranja istih u svoj prvi tim. Po tome, mnogo zaostajemo za njima. Oni to rade jedno 5,6 godina vrlo uspjesno i ne bacaju silne pare na pojacanja kao mi. Onda i ne cudi zbog cega hoce da angazuju mlade talente.

Kao sto sam rekao, ne mozes u dva prelazna roka potrosit' 400 miliona eura, a onda gurat' omladince u prvi tim. Ne ide, jbg. I sam moras da priznas da bi to bilo na silu.

Mogao bi Mourinho da krene sa ubacivanjem talenata ali od sljedece sezone, jer nema svrhe sada to raditi kada smo dali ogromnu kolicinu novca na kvalitetne igrace koji mogu odgovoriti izazovu.

I nemoj da mislis da ja ne bih volio da vidim ponekog omladinca u Realu. Volio bih, ali pod drugacijim uslovima.
Pa recimo da spada u red najvecih talenata na svijetu cim ga zeli Sir Alex i Pep. Lyon? Mozda i nebi Lyonu, kojeg bi smo presli vjerovatno i bez njega, al bi ja ti garantujem pogodio prazan gol protiv Depora i mrtvu protiv Osasune a bgm i protiv Levantea. Morata se itekako moze porediti sa Raulom, i ima talenta bar kao on, u to budi siguran, prosli su isti put, debitovali na istom terenu, jedino u sto sam siguran jeste da nece zabit istom timu prvi gol zbog Pereza. I kakve ima veze ako trosimo 300, a ne 400 miliona, pa da ne guramo kasnije omladince? Kao navijac Reala, trebao bi znati da se Perezova politika zasniva na onoj staroj "Zidanes i Pavones", ovdje je Zidane Ronaldo, a Pavon - nitko, ako ne racunas Ikera na golu. I sto od sljedece sezone bogati? Jel trebam ponovit peti put, pitanje Primere je vec rijeseno i zasto mu sad nedati priliku? Daj mi navedi jedan dobar razlog, samo molim te nemoj neke idiotske koji nemaju apsolutno nikakve veze sa tim. I nema drugacijih uvjeta, ako hoces forsirati svoje, nastaviti sa sentimientom i igrati pod orgullom (to su rijeci koje ti ocito jos nisi shvatio sta znace), trebas svoje igrace. Pa pobogu (sto kaze Monolog), svi dosadasnji uspijesi ostvareni su kada su igrali u timu nasi igraci. Jesil' cuo za Butraguena, Genta, Michela, Martina Vazqueza, Camacha (...), ili to ne mora biti Castillaner, nego samo neko ko zna sta je Real, recimo neko kao Ramos, i Ramos je imao 18,19 godina kada je presao u Real pa je ubrzo poprimio epitet najboljeg beka na svijetu. Jel vidis da imamo talenta, da nam sa njima ide, da smo od njih pravili uvijek najbolje igrace na pozicijama koje igraju i ti bi opet nekog celvca ispred vlastitog proizvoda. Uostalom, ja sam gora budala sto na tu temu raspravljam ovdje, najbolje je da ukinemo skolu, dat sve igrace Getafeu za djabe, pa ako ko valjadne i bude sa Albinom i Casquerom davo po 30 golova po sezoni, vraticemo ga.

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 06 mar 2011, 00:23

Sretan rođendan najtrofejnijem i najboljem timu XX stoljeca , i ujedno najboljem timu na svijetu Real Madridu !
Sretan ti 109. rođendan !

:( [youtube][/youtube] :(

Ne mogu izbrojati , krenem plakati :?
Trofeji :

* La Liga: 1932., 1933., 1954., 1955., 1957., 1958., 1961., 1962., 1963., 1964., 1965., 1967., 1968., 1969., 1972., 1975., 1976., 1978., 1979., 1980., 1986., 1987., 1988., 1989., 1990., 1995., 1997., 2001., 2003., 2007., 2008.
* Copa del Rey: 1905., 1906., 1907., 1908., 1917., 1934., 1936., 1946., 1947., 1962., 1970., 1974., 1975., 1980., 1982., 1989., 1993.
* španjolski liga-kup: 1985.
* španjolski superkup: 1988., 1989., 1990., 1993., 1997., 2001., 2003., 2008.
* europski superkup: 2002.
* Kup UEFA: 1985., 1986.
* Interkontinentalni kup: 1998., 2000., 2002.
* Kup/Liga prvaka: 1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002

Hala Madrid !

[youtube][/youtube]
Hala Madrid !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 06 mar 2011, 00:26

Da Bog da se ugasili.... :mrgreen:

aj da vam cestitam..eto radi reda..rivali ste..
samo ne priznajem to oko ''najbolji'' na svijetu... :mrgreen:
sretan rodzendan o ti reale iz madrida... 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 mar 2011, 00:33

Mediji svasta urade - znaju frankovci o cemu ja hehehehe.

p.s. najblji su oni koji ti zavuku 5 kom a kod kuce cak i 6. :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 06 mar 2011, 00:39

bparena je napisao/la:Mediji svasta urade - znaju frankovci o cemu ja hehehehe.

p.s. najblji su oni koji ti zavuku 5 kom a kod kuce cak i 6. :mrgreen:
Ne, najbolji su oni koji zavuku 11, 8 ili 5.

Sretan rodjendan najboljem klubu na svijetu!

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 06 mar 2011, 00:40

@bparena mozes li na pustiti da uzivamo za rođendan da nam ne dosađujes ??
Vi ste dobro uzivali za rox sad pustite nas !
Hala Madrid !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []