Znamo sta nam se desavalo prosli put u federalnoj, pogledati samo rezultate dole.
Ispod ima jos sto se ne vidi porazi od Čapljine, Branitelja, Viteza, Jedinstva...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mi smo tragikomedija.Fullspeed je napisao/la: ↑10 jul 2023, 22:58Kakvi smo, stvarno nije cudo da nam sve propada. Pa je li moguce poslije 3 dana pricat o ekipi, formacijama a ljudi nas guze momacki. Eno onaj kreten pavic priznaje da uopste ne ide na utakmice Slobode, jos se pravi lud, na pitanje zar nije povukao kandidaturu, kaze “jesam za predsjednika”..i treba nam ovako bit..
Zamisli zadati se i probrati Madijeve postove kad je po Azmiru osipao drvlje i kamenje...
Ali zna i on managerisati ne briniFullspeed je napisao/la: ↑10 jul 2023, 22:58Kakvi smo, stvarno nije cudo da nam sve propada. Pa je li moguce poslije 3 dana pricat o ekipi, formacijama a ljudi nas guze momacki. Eno onaj kreten pavic priznaje da uopste ne ide na utakmice Slobode, jos se pravi lud, na pitanje zar nije povukao kandidaturu, kaze “jesam za predsjednika”..i treba nam ovako bit..
Ybg. mora neko malo ostrije nagaziti, njihova sreca pa nije Aco bio tu.....njima ce tek biti yebeno kad se Aco vrati, ovaj ga mijenja dok je odsutan....tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 jul 2023, 23:43Kakav cobanski pristup i transfer blama sa ovom bukvicom igracima. Gledao sam minutu i bilo me vise sramota i gledati![]()
Sumnjam nazalost da se radi ista po ovom pitanju trenutno. Mislim da je stvarno red da se uzme tehnički sponzor (u skladu s mogućnostima, makar number1) da nam uradi od do sve, da ima od radnih kompleta, do onih paradnih -dresova/trenerki, polo majica, duxeva, itd,itd.
Ko ce znati sta se ovdje sve muti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.