Ne postoji bosanskoklingonski.
Ne moraš mi zahvaljivati što sam te ispravio.
Moguće da nisi znao, sad znaš i ubuduće pazi.
Ne postoji bosanskoklingonski.
Do mene je, nisam upratio tu primjenu.SirobMo je napisao/la: ↑11 jul 2023, 09:15Od iduće sezone top33 lige dobijaju mjesto u kvalifikacijama Europske lige (top34 ako ispred bude Lihtestajn). Ali jako su male šanse da ćemo se mi tu ugurati.Mokes je napisao/la: ↑11 jul 2023, 00:18Da bi imali tim u europa ligi, morali bi biti među prvih 16, što je u domenu naučne fantastike. 33 mjesto donosi benefit koji se tiče toga da bi osvajač kupa startao od 2. pretkola ECL. S tim što sad ima pomjeranje zbog suspenzije Rusije, pa je i nas to zakačili ove sezone ( Borac starta od 2. pretkola jer je Zrinjski uzeo Kup)
https://kassiesa.net/uefa/AccessList2024.html
Namjera nije bila vrijeđanje.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2023, 15:09Ne postoji bosanskoklingonski.
Ne moraš mi zahvaljivati što sam te ispravio.
Moguće da nisi znao, sad znaš i ubuduće pazi.
Ja se ponadao da će biti Mladen Stojanović kada ovaj neki nepoznati.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 16:59imam osjecaj da ova Arena namjerno stavlja retardirane komentatore na prenosima nasih klubova, blago receno ne trude si ne najmanje da to lici na nesto
onda cu gledati na srspkoj AreniZutiFKS je napisao/la: ↑11 jul 2023, 17:02U Srbiji je Saša Tomić, u Hrvatskoj i kod nas je ovaj. Mladen više nikada neće prenositi Zrinjskog.arelinho je napisao/la: ↑11 jul 2023, 17:00Ja se ponadao da će biti Mladen Stojanović kada ovaj neki nepoznati.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 16:59imam osjecaj da ova Arena namjerno stavlja retardirane komentatore na prenosima nasih klubova, blago receno ne trude si ne najmanje da to lici na nesto![]()
Sreten Rašković u četvrtak radi FKS u Srbiji.
Garantujem da ga nikad nije cuo u zivotu i napise odmah ovako! Daj mu Bahu raspalog i sve je dobro. Uglavnom momak je iz Mostara, radi za Arenu u Hrvatsku i normalno je bilo da ce on dobiti ovu utakmicu. Ploco je daleko najlosiji lik koji se pojavio kao komentaror.arelinho je napisao/la: ↑11 jul 2023, 17:00Ja se ponadao da će biti Mladen Stojanović kada ovaj neki nepoznati.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 16:59imam osjecaj da ova Arena namjerno stavlja retardirane komentatore na prenosima nasih klubova, blago receno ne trude si ne najmanje da to lici na nesto![]()
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, jurisicduska, NeSamSafetee, Proximic i 30 gostiju.