Grupna faza LP!!!!
BH klubovi u Europi 23/24
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
🫣 Treba Zelju dobiti, sta je vama znacio poraz Zrinjskog ka niste vi sposobni dobiti kuci..Sad ces reci da je Zrinjski dobio nas i vi bi Zelju
Elvir Baljic
Biće zanimljiv meč Ludogorec i Balkani.
Zrinja odličan rezultat mada igra mora biti bolja
Zrinja odličan rezultat mada igra mora biti bolja
-
- Kontakt:
Tako je, sigurno je to glavni razlog sto je fudbal u Bosni toliko zaostao, a ne cinjenica da iz nase lige svaki imalo perspektivan igrac bjezi glavom bez obzira u inostranstvu, da u ligu dolazi samo igraci koji su rezerve u hnlu, srbijanskoj i slovenskoj ligi, kao i cinjenica da igraju za minimalne pare, neki cak i na amaterskim ugovorima.Amirutah1988 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:23
Nasa liga ima bolje stadione od Armenije,a sto sè tiče rangiranja "naše"lige,ne možes ni ti ni ja očekivati ništa bolje kada klubovi poput Zrinjskog ,Sirokog ,Borca itd sanjaju kako nastupaju za hrvatsku/srbijansku ligu,ili maštaju o stvaranjima zasebne lige.
Treba prvo da nauče da poštuju i uvažavaju državu u čije ime nastupaju,pa onda da pričamo,mislimo i priželjkujemo napredak ove lige.
Do tada za mene ovi klubovi nisu predstavnici države![]()
Yebe se Zrinjskom koju drzavu predstavlja, ljudi igraju za sebe, tako da ne vidim smisao toga sto pricas.
Sto onda Zeljo i Sarajevo ne ostvare nikakav uspjeha, a patriotski su nastrojeni za Bosnu?
Mijesas previse politku i sport, cak i na ovoj temi spamujes neka politicka viđenja, a ne sportski segment, cemu i sluzi ovaj forum
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:11Haha Mirza odmah zapalio, ovako i ja cim izadjem iz autobusa.
![]()

-
- Kontakt:
Ne miješam politiku sa sportom,vec je to realnost Bosanskohercegovačka.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:01Tako je, sigurno je to glavni razlog sto je fudbal u Bosni toliko zaostao, a ne cinjenica da iz nase lige svaki imalo perspektivan igrac bjezi glavom bez obzira u inostranstvu, da u ligu dolazi samo igraci koji su rezerve u hnlu, srbijanskoj i slovenskoj ligi, kao i cinjenica da igraju za minimalne pare, neki cak i na amaterskim ugovorima.Amirutah1988 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:23
Nasa liga ima bolje stadione od Armenije,a sto sè tiče rangiranja "naše"lige,ne možes ni ti ni ja očekivati ništa bolje kada klubovi poput Zrinjskog ,Sirokog ,Borca itd sanjaju kako nastupaju za hrvatsku/srbijansku ligu,ili maštaju o stvaranjima zasebne lige.
Treba prvo da nauče da poštuju i uvažavaju državu u čije ime nastupaju,pa onda da pričamo,mislimo i priželjkujemo napredak ove lige.
Yebe se Zrinjskom koju drzavu predstavlja, ljudi igraju za sebe, tako da ne vidim smisao toga sto pricas.
Sto onda Zeljo i Sarajevo ne ostvare nikakav uspjeha, a patriotski su nastrojeni za Bosnu?
Mijesas previse politku i sport, cak i na ovoj temi spamujes neka politicka viđenja, a ne sportski segment, cemu i sluzi ovaj forum
Protiv sam prelaska igrača iz srbije i hrvatske u klubove koji igraju premijer ligu BIH.
Navijam za Sarajevo,ali uopste ovu praksu ne podržavam.
Ne bih ja rekao da Zrinjski igra za sebe,a evo jedno pitanje,kada bi sad otišao u Mostar i druge gradove poput Posušja,Orašja,Širokog Brijega,šta misliš šta bi oni rekli koga predstavlja Zrinjski u Evropi,ili eventualno da su njihovi klubovi u pitanju,tj da igraju.
Gledao sam 2.poluvrijeme.
Domaćin bio bliže golu (prečka i ona 100% šansa nakon greške lijevog beka), a i nakon primljenog gola u zadnjim sekundama su imali odličnu priliku.
Sto se tice Zrinjskog u 2.poluvremenu treba reći da nisu imali ni suta ni ozbiljne prilike izuzev tog gola nakon kornera.
Bez obzira na to, i da nisu postigli pogodak, Zrinjski je ostavljao dojam da bi to uspjeli riješiti u revanšu i proći dalje.
U svakom slučaju uspješno otvaranje i uspješan dan za bh fudbal i Zrinjski.
Nadamo se lijepim vijestima i u četvrtak a to su pobjede, akoBogda.
Domaćin bio bliže golu (prečka i ona 100% šansa nakon greške lijevog beka), a i nakon primljenog gola u zadnjim sekundama su imali odličnu priliku.
Sto se tice Zrinjskog u 2.poluvremenu treba reći da nisu imali ni suta ni ozbiljne prilike izuzev tog gola nakon kornera.
Bez obzira na to, i da nisu postigli pogodak, Zrinjski je ostavljao dojam da bi to uspjeli riješiti u revanšu i proći dalje.
U svakom slučaju uspješno otvaranje i uspješan dan za bh fudbal i Zrinjski.
Nadamo se lijepim vijestima i u četvrtak a to su pobjede, akoBogda.
Mogu li iz Sandžaka biti.Amirutah1988 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:14Ne miješam politiku sa sportom,vec je to realnost Bosanskohercegovačka.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:01Tako je, sigurno je to glavni razlog sto je fudbal u Bosni toliko zaostao, a ne cinjenica da iz nase lige svaki imalo perspektivan igrac bjezi glavom bez obzira u inostranstvu, da u ligu dolazi samo igraci koji su rezerve u hnlu, srbijanskoj i slovenskoj ligi, kao i cinjenica da igraju za minimalne pare, neki cak i na amaterskim ugovorima.Amirutah1988 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:23
Protiv sam prelaska igrača iz srbije i hrvatske u klubove koji igraju premijer ligu BIH.
Ne bih ja rekao da Zrinjski igra za sebe,a evo jedno pitanje,kada bi sad otišao u Mostar i druge gradove poput Posušja,Orašja,Širokog Brijega,šta misliš šta bi oni rekli koga predstavlja Zrinjski u Evropi,ili eventualno da su njihovi klubovi u pitanju,tj da igraju.
-
- Kontakt:
Naravno da mogu ,Sarajevo je puno Sandzaklija i Albanacamiki651 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:20Mogu li iz Sandžaka biti.Amirutah1988 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:14Ne miješam politiku sa sportom,vec je to realnost Bosanskohercegovačka.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:01
Tako je, sigurno je to glavni razlog sto je fudbal u Bosni toliko zaostao, a ne cinjenica da iz nase lige svaki imalo perspektivan igrac bjezi glavom bez obzira u inostranstvu, da u ligu dolazi samo igraci koji su rezerve u hnlu, srbijanskoj i slovenskoj ligi, kao i cinjenica da igraju za minimalne pare, neki cak i na amaterskim ugovorima.
Vodi Ballkani protiv Ludogoretsa na poluvremenu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ballkani 5 miliona €
Ludogorets 40 miliona €
Nasi klubovi bi vec unaprijed skinuli gace da igraju protiv njih
Ludogorets 40 miliona €
Nasi klubovi bi vec unaprijed skinuli gace da igraju protiv njih
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije to vise onaj stari Ludogorets,prošle sezone su sigurno na prljav način ukrali titulu CSKA Sofiji,i trebaju ih Kosovari dobro namučiti
- ASD
- Kontakt:
Koliko je Olimpija dominantna protiv Valmiere.
Igra Kapić za Valmieru.
Slovenska liga je generalno u rangu naše, iako je Olimpija trenutno kvalitetnija od svih naših klubova. Baltičke lige su za klasu najmanje slabije.
edit: totalno dominantni, a evo primiše gol.
Igra Kapić za Valmieru.
Slovenska liga je generalno u rangu naše, iako je Olimpija trenutno kvalitetnija od svih naših klubova. Baltičke lige su za klasu najmanje slabije.
-
- Kontakt:
Slovenska liga nikako nije u rangu naše,ni kadrovski,ni infrastrukturno.ASD je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:49Koliko je Olimpija dominantna protiv Valmiere.
Igra Kapić za Valmieru.
Slovenska liga je u rangu Srbijanske,samo što ova druga ima veci broj klubova,a kvalitet je prilično jednak.
-
- Kontakt:
2:0 Ballkani bravo Kosovari

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Amirutah1988 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:23Nasa liga ima bolje stadione od Armenije,a sto sè tiče rangiranja "naše"lige,ne možes ni ti ni ja očekivati ništa bolje kada klubovi poput Zrinjskog ,Sirokog ,Borca itd sanjaju kako nastupaju za hrvatsku/srbijansku ligu,ili maštaju o stvaranjima zasebne lige.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:14Inace, kod nas su stadioni na nivou Old Trafforda, Anfielda i Allianz Arene, klubovi imaju po 5 miliona budzet za plate, pa nam pobjeda protiv klubova iz armenske lige nije neki uspjeh...ne znam jesi li upratio, ali mi smo među najgorim ligama u Evropi, Kosovo je bolje rangirano od nasAmirutah1988 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 20:00
A šta se slavi,pobjeda protiv armenskog kluba?
Pa zar je to neki uspjeh,pa lige iz Malte,Luxemburga su jače od armenske lige.
Dovoljno samo pogledati stadione u Armeniji i sve govori o njima
I oni su prosli proces dvjestogodisnji da bi danas ovako bilo. Na nama je da ne damo Bosnu i isto tako radimo da je priblizimo ovim koja je sad “daleko od srca” privremeno. a ovi sto nisu protiv BiH ce se pridruziti kad-tad jasno i glasno .. dok dobiju priliku od ovih divljih koji su u prajmu 30 godina.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Olimpija kvalitetnija od svih nasih klubova?ASD je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:49Koliko je Olimpija dominantna protiv Valmiere.
Igra Kapić za Valmieru.

- ASD
- Kontakt:
Da.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 22:08Olimpija kvalitetnija od svih nasih klubova?ASD je napisao/la: ↑11 jul 2023, 21:49Koliko je Olimpija dominantna protiv Valmiere.
Igra Kapić za Valmieru.
edit: totalno dominantni, a evo primiše gol.![]()
Puno kvalitetnih stranaca su doveli. Mada, nisu puno kvalitetniji. Možda za 10-15 posto.
Ovi na dnu lige su tanki.
Druga liga im je gora od federalne. Finansijski jako loše stoji. Sve što napuni 25 godina, a ne ode u bolju ligu ostavi kopačke o klin.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 11 jul 2023, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Lobudaraczapamcenje, Proximic, riki46, VolimBiH96 i 33 gosta.