FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 26 maj 2009, 12:57

Manijaci vs.Travnika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 maj 2009, 13:00

RK Gradacac je napisao/la:
nick je napisao/la:jeli istina da osim preuzima zelju...cuo sam neke mahalske price
Znas kako kazu, sta carsija prica il je bilo il ce bit... a ovo je haman pa ko bilo :mrgreen:

Al volio bi da je istina...
ma ja nista nevjerujem dok ne vidim vise...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 26 maj 2009, 20:52

Daaaaaaaj Bože!!!!!!!!

Žao mi što svojevremeno Odu otjerasmo, možda i Ratka ali ovo ostalo je go qurac...

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 27 maj 2009, 03:22

Ma samo se vi lozite na trenere,bolan ne cini jedan trener klub,onda bi i neki svjetski giganti-doveli poznatog i dobrog strucnjaka a sve ostalo u klubu prepustili samo sebi i u upravu doveli kokosare i piljare.....sve dok nam se klub vodi kao Udruzenje gradjana,po mom skromnom misljenju,nema nam hajra,mozemo sa nekim novim likovima u upravi-mozda i bljesnuti sezonu,dvije,ali gledajuci dugorocno i ako i dalje klub se bude vodio kao Udruzenje gradjana,nema nam hajra,pod hitno je potrebna reorganizacija kluba,stalno se hvalimo sa nasom tradicijom i slicno,pa hajmo biti prvi klub u BiH koji ce napraviti taj iskorak,kapaciteta imamo,naravno uslov za to je i zakon,nisam najbolje upucen u to da li sadasnji zakoni to omogucavaju,tj.nisam siguran jesu li glavonje vec donijeli takav zakon koji omogucuje reorganizaciju sportskih kolektiva,mislim da "nedavno" doneseni drzavni zakon to omogucuje,mozda i grijesim,omogucavao ili ne,znam samo to da se taj drzavni zakon vrlo sporo ili nikako ne sprovodi......neki dan su glavonje raspravljale o nacrtu zakona u vezi sa javno-privatnim partnerstvom na nivou FBiH,koji bi se odnosio na ulaganja u vise sektora,jedan od tih sektora je i sport......ko bi vise pohvatao sve nivoe i sve zakone koji se donose i koji se sprovode ili ne,ovaj zakon bi valjda konacno omogucio da se ulaze u klubove u ovome slucaju na nivou FBiH......

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 maj 2009, 03:58

lopta je okrugla je napisao/la:Ma samo se vi lozite na trenere,bolan ne cini jedan trener klub,onda bi i neki svjetski giganti-doveli poznatog i dobrog strucnjaka a sve ostalo u klubu prepustili samo sebi i u upravu doveli kokosare i piljare.....sve dok nam se klub vodi kao Udruzenje gradjana,po mom skromnom misljenju,nema nam hajra,mozemo sa nekim novim likovima u upravi-mozda i bljesnuti sezonu,dvije,ali gledajuci dugorocno i ako i dalje klub se bude vodio kao Udruzenje gradjana,nema nam hajra,pod hitno je potrebna reorganizacija kluba,stalno se hvalimo sa nasom tradicijom i slicno,pa hajmo biti prvi klub u BiH koji ce napraviti taj iskorak,kapaciteta imamo,naravno uslov za to je i zakon,nisam najbolje upucen u to da li sadasnji zakoni to omogucavaju,tj.nisam siguran jesu li glavonje vec donijeli takav zakon koji omogucuje reorganizaciju sportskih kolektiva,mislim da "nedavno" doneseni drzavni zakon to omogucuje,mozda i grijesim,omogucavao ili ne,znam samo to da se taj drzavni zakon vrlo sporo ili nikako ne sprovodi......neki dan su glavonje raspravljale o nacrtu zakona u vezi sa javno-privatnim partnerstvom na nivou FBiH,koji bi se odnosio na ulaganja u vise sektora,jedan od tih sektora je i sport......ko bi vise pohvatao sve nivoe i sve zakone koji se donose i koji se sprovode ili ne,ovaj zakon bi valjda konacno omogucio da se ulaze u klubove u ovome slucaju na nivou FBiH......
ma ja sam skeptican povodom toga ne bi me cudilo da prodaju pomocne stadione i izgrade robot ili interex:) ali eto ako Osim junior preuzme bar nece neki kvazi-talenti kupovat mjesto za 100km...a sto se tice tog dugorocnog ulaganja i mjenjanja rukovodstva nema od tog nistani na ni jednom nivou vlasti pa tako ni u fudbalu sve isti ljudi od 94 i samo se vrte u krug
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 maj 2009, 18:28

Ko je to napao Faruka i Samira citam nesto u Avazu :?: :?:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 maj 2009, 21:57

miky_hz je napisao/la:Ko je to napao Faruka i Samira citam nesto u Avazu :?: :?:
Onaj idiot sto ga zovu Violina, sto se godinama vrtio oko Zelje. Navodno ce biti nekih para od narednog transfera Dzeke, pa su sad svi ponovo pohitali da budu u upravi. Udario je Faruka i prijetio njegovoj djeci i porodici.

Ne bih ovdje o detaljima, koje mozes procitati na forumu Manijaka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 28 maj 2009, 08:18

zato nam i jeste ovako do se svakavi ljudi motaju oko i u klubu.
SAMO ŽELJO

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 28 maj 2009, 12:14

Virtu4l je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ko je to napao Faruka i Samira citam nesto u Avazu :?: :?:
Onaj idiot sto ga zovu Violina, sto se godinama vrtio oko Zelje. Navodno ce biti nekih para od narednog transfera Dzeke, pa su sad svi ponovo pohitali da budu u upravi. Udario je Faruka i prijetio njegovoj djeci i porodici.

Ne bih ovdje o detaljima, koje mozes procitati na forumu Manijaka.
Ne bi o detaljima a vec si iznio hrpu detalja :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2009, 13:16

RK Gradacac je napisao/la: Ne bi o detaljima a vec si iznio hrpu detalja :roll:
Jeli ti spamaš ovdje? Cjepidlačiš? To su šture informacije, informacije koje zna svako ko čita domaće medije, ali ako je to za tebe hrpa detalja, onda si mnogo skroman. Priča je puno dublja nego što se na prvi pogled čini.
Voli te tvoje Sarajevo.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 28 maj 2009, 13:30

Virtu4l je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la: Ne bi o detaljima a vec si iznio hrpu detalja :roll:
Jeli ti spamaš ovdje? Cjepidlačiš? To su šture informacije, informacije koje zna svako ko čita domaće medije, ali ako je to za tebe hrpa detalja, onda si mnogo skroman. Priča je puno dublja nego što se na prvi pogled čini.
Znam cijelu pricu, ali mi ne pada napamet da je pricam po razno raznim forumima...

Ne spamam i ne cjepidlacim, samo ti skrecem paznju da ne treba iznosit previse informacija, dusmani jedva cekaju da imaju o cemu laprdat...
010 ISN'T JUST A CODE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2009, 16:46

Upravo zato sam i naveo samo ono sto se moglo procitati u Dnevnom Avazu ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 29 maj 2009, 07:57

Niko ne želi biti presjednik Želje

Iako pojedinci u klubu i oko njega već mjesecima pričaju kako bi voljeli promijeniti stanje na Grbavici, nakon javnog konkursa u klub nije stigla nijedna prijava.

Uprava plavih je prije 15-ak dana izdala javni konkurs za novog predsjednika Željezničara, kojeg Skupština treba izabrati sredinom juna. Iako pojedinci u klubu i oko njega već mjesecima pričaju kako bi voljeli promijeniti stanje na Grbavici, nakon javnog konkursa u klub nije stigla nijedna prijava.

- Svi samo pričaju, a kada treba nešto konkretno uraditi, nigdje nikoga. Raspisali smo transparentno javni konkurs, kao što se radi svugdje u Evropi, ali ništa. Nevjerovatno je da nismo dobili ni jednu prijavu, a svi imaju priliku da pokažu na sjednici skupštine koliko i šta mogu, pa ko bude imao najbolje uslove, skupština će mu dati glas - veli jedan član predsjedništva Željezničara, a prenosi AS.

Demir Hotić bi prema svim prognozama mogao napustiti klupu plavih, ali Uprava kluba čeka ko će biti novi predsjednik, ako se uopće neko do 7. juna, do kada je konkurs otvoren, i prijavi.

- Ne može se ništa završiti s trenerom dok se ne vidi ko će biti predsjednik Željezničara, jer svi su željeli javni konkurs, ali sada, izgleda, nema ništa od kandidata. Hotić gotovo sigurno neće ostati u klubu, a konkretnije stvari će se znati poslije skupštine - govori član predsjedništva tima s Grbavice.
SAMO ŽELJO

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 29 maj 2009, 09:07

Virtu4l je napisao/la:Upravo zato sam i naveo samo ono sto se moglo procitati u Dnevnom Avazu ;)
Ok, nisam znao da je to izaslo u avazu...
010 ISN'T JUST A CODE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2009, 23:11

Bit' će bolje naredne sezone. Mora biti!
Voli te tvoje Sarajevo.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 31 maj 2009, 00:03

Bilo ne bilo Željo je Željo. Sve ostalo je niđe veze.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 31 maj 2009, 02:11

Teška vremena za Želju, teška da teža biti ne mogu, ili ipak mogu?!

Hajde nadam se i molim dragog Boga da otjera nevolje od svetog kluba, da sveta Grbavica ponovo zasja i da (makar na Koševu) dočekate nekog evropskog velikana, znam da je sada daleko od toga, ali bar upola kao što su bili Newcastle, Videoton i ostali...

Bit će bolje, mora biti!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

aldin_tm
Kontakt:

Post Postao/la aldin_tm » 01 jun 2009, 23:55

ma najjaci smo, pogledajte ko ima najvise posjeta u ovoj rubrici "premijer liga BiH" ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 jun 2009, 21:43

05.06.1998 - 05.06.2009...Proslava 11 godine ZUBANDANA...Centar za Mlade Grbavica... 19h

Ulaz za clanove udruzenja: 2km
Ulaz za ostale: 4km
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 02 jun 2009, 21:50

Na forum možete ali u evropu ne.
SAFET SUŠIĆ

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 40 gostiju.