FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sram da bude svakog ko pisne sta ruzno do sutra u 00:00 !! Jel mozete bit Bosnjaci barem jedan dan, daj da ocuvamo identitet i vjeru ! Morto ko bude sta pisao sto nije u skladu sa ovim danom zasluzio je ban.
ja da sam mod zakljucao bih podforum na 24 sata
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Pamti bošnjače i ne opraštaj. Sutra bi nam isto ponovili pitanje je da li opet spavamo ili smo ovaj put budni!!!
Ne samo da bi ponovili, bili bi gori i monstruozniji nego 92-95.FKSDoGroba je napisao/la: ↑11 jul 2023, 01:22Pamti bošnjače i ne opraštaj. Sutra bi nam isto ponovili pitanje je da li opet spavamo ili smo ovaj put budni!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala vam na prijedlogu, odlučio sam zaključati temu na 24h.
Srebrenicu nikada ne smijemo zaboraviti ni oprostiti!
Genocid u Srebrenici je ratni zločin izvršen u julu 1995. za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini. Genocid se sastojao od masovnih, planski provedenih ubistava zarobljenih bošnjačkih muškaraca i dječaka između 12 i 77 godina. Desio se u regionu Srebrenice, a izvršile su ga Vojska Republike Srpske pod komandom generala Ratka Mladića, te paravojna formacija "Škorpioni" zajedno s nekoliko stotina grčkih i ruskih volontera.
Događaj se smatra jednim od najvećih masakara u Evropi od Drugog svjetskog rata, u kojem je ubijeno preko 8.000 ljudi. Masakr se generalno smatra jednim od najužasnijih događaja u savremenoj evropskoj historiji. General Ratko Mladić i grupa oficira Vojske Republike Srpske u međuvremenu su optuženi za ratne zločine, uključujući i genocid, pred Međunarodnim krivičnim sudom za bivšu Jugoslaviju (MKSJ). MKSJ je, između ostalog, donio pravosnažnu presudu u kojoj masakr u Srebrenici kvalificira kao čin genocida.
Srebrenicu nikada ne smijemo zaboraviti ni oprostiti!
Genocid u Srebrenici je ratni zločin izvršen u julu 1995. za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini. Genocid se sastojao od masovnih, planski provedenih ubistava zarobljenih bošnjačkih muškaraca i dječaka između 12 i 77 godina. Desio se u regionu Srebrenice, a izvršile su ga Vojska Republike Srpske pod komandom generala Ratka Mladića, te paravojna formacija "Škorpioni" zajedno s nekoliko stotina grčkih i ruskih volontera.
Događaj se smatra jednim od najvećih masakara u Evropi od Drugog svjetskog rata, u kojem je ubijeno preko 8.000 ljudi. Masakr se generalno smatra jednim od najužasnijih događaja u savremenoj evropskoj historiji. General Ratko Mladić i grupa oficira Vojske Republike Srpske u međuvremenu su optuženi za ratne zločine, uključujući i genocid, pred Međunarodnim krivičnim sudom za bivšu Jugoslaviju (MKSJ). MKSJ je, između ostalog, donio pravosnažnu presudu u kojoj masakr u Srebrenici kvalificira kao čin genocida.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobro jutro bordo nacijo! Idemo danas do pobjede! 

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Jutro, najbolje otvoriti temu tako da das nekom da te ispravi.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
nek ga Dal metne i da ga napokon prodamo 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Možemo li prebaciti 10k u revanšu u slučaju pobjede ili remija u Gruziji? Ja iskreno jedva čekam da vidim ove nove igrače na Koševu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Bice 15 minimum, ako bude dobar rezultat u prvoj tekmi. Prejaka pojacanja, lijepo vrijeme, stvorila se dobra atmosfera, ljudi ce jedva docekat da vide nove igrace.
Kako je potvrđeno za SportSport.ba, Mirza Varešanović je dao slobodno Danielu Avramovskom jer ima porodičnih problema i morao se hitno vratiti u Skoplje.
Ipak nije svadja, jedino da nasi nisu sta slagali...
Ipak nije svadja, jedino da nasi nisu sta slagali...
ide i preko
FC United Of Manchester !
- napoleon72
- Kontakt:
Mislim da bi cak vise raje bilo kad ne bismo osigurali prolaz tamo. Uz remi ili neku tijesnu pobjedu, nesta. Pa da svi dodju nahajpani po prolaz.
Ma da mi njih hocemo razgulit tamo, yebo tribine, nek bude 0:3 i 5 hiljada na Kosevu.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Još jedno spavanje

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Đe je taj famozni Penaranda i zašto nije već zabio 6 golova u ligi?? Je li to pojačanje iz liga petice moji pitari??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoBBoja
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.