FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A baš koji mozak moraš biti da odluciš da je prvih 15/20 minuta interesantije nego završnica utakmice,evo i da iskljucimo da smo mi u pitanju i da pricamo o bilo kojoj utakmici,jednostavno zdrav um i logika to nemože da objasni da je pocetak neke utakmice "interesatniji" od kraja.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vi kao da niste culi za tv prava, tako je na zapadu vec dugo, onaj ko otkupi prava diktira uslove, prodjite se vise socijale
Mustafa je tim menadzer u ekipi. Koliko mi je poznato, sve strukture kluba su zadovoljne kako radi.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bitno je samo da nije Adnan PločoZutiFKS je napisao/la: ↑12 jul 2023, 14:28Da, uz komentar Sretena Raškovića.johntravolta123 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 14:26Jel ovo znaci da ce utakmica svih 90min biti na AS1 srb ?
Ako Bog da sutra 1-5, sanjao sam 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- PeppermintSA
- Kontakt:
kako se može doći do AS1 Srb?
Pa normalno, kojom logikom da se kombinuje prenos, mi moramo imati apsolutno pravo na prenos do kraja utakmice. Eventualno ako padne gol na grbavici da se ukljuce. Mi igramo gostujucu utakmicu, pored nekolicine Hordi koje su otisle i koje ce uzivo gledati utakmicu, svi mi ostali, ogoroman broj navijaca mora gledati preko streama/MyTV.miky_hz je napisao/la: ↑12 jul 2023, 14:48A baš koji mozak moraš biti da odluciš da je prvih 15/20 minuta interesantije nego završnica utakmice,evo i da iskljucimo da smo mi u pitanju i da pricamo o bilo kojoj utakmici,jednostavno zdrav um i logika to nemože da objasni da je pocetak neke utakmice "interesatniji" od kraja.
Kone igraju na grbavici tu ce ih biti 12.000 i dosta manje ljudi ce gledati taj prenos nego sto ce nas.
Ko se sjeca 2011 kad smo sa Spartom igrali u Pragu, prvo je ta utakmica kompletno odradjena pa se ukljucilo na Kosevo u 30. minuti, kone igrale protiv Maccabija.
Ali eto ako ce cijela biti i na Areni onda nije belaj
90!
-
- Kontakt:
1,5 god. nisam pratio FKS, a još manje forum. Počelo mi uticati na zdravlje i batalio, ali sam bio član i kupio godišnju svake sezone.
Sve do one sjajne pobjede u Listici. U vrijeme "sukoba" navijača izmedju Husrefa-Uprava (citaj Sabrina) dijelio sam mišljenje sa @Pantelija i bili na strani Uprave. Izvinjavam se @Pantelija ako nije bilo ovako.
Od čovjeka koji poznaje @Pantelija sam čuo sve najljepše o @Pantelija, da je nesebicni navijač FKS i da je jednom rjecju ljudina od Pitara. Vjerujem tom čovjeku sto mi reče o @Pantelija.
Imali smo nekad isto mišljenje, sad nam se mišljenja uveliko razlikuju, što i nije neka drama. Vrijeme će pokazati ko je na pravoj strani.
Ovom prilikom se izvinjavam covjeku s nickom @bordobijeli u ime svih sto smo ga baš napadali, a nije bio s vrstan, nego odmjeren i realan.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Platio bih ja 20 KM, ali da je samo FKS od početka do kraja. Yebala ih kombinacija u p...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
glup si ko qrcina ako ne shvatas poentu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
@Surreal Bravo, to ti je sva kultura

Ako je kao sto joker kaze onda razumijem zasto se raja buni, samo sto sam navikao da je i ranije bilo price kako, zasto, kada je telekom u pitanju
Sve mi znamo.
Imam
Sve Arene BH
Sve Arene Sr
Sve Arene Hr
Cijena gledanja utakmice 2.5 - 4.5KM
Sve Arene BH
Sve Arene Sr
Sve Arene Hr
Cijena gledanja utakmice 2.5 - 4.5KM

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Može lista u pp, hvala ti unaprijed

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Ako je već otkupio prava nek obezbjedi normalne uslove.
Šta znači to da gledam tri frtalja utakmice
Šta znači to da gledam tri frtalja utakmice

Koševo Zapad
Socijala prenos za socijala publikuShategabri je napisao/la: ↑12 jul 2023, 16:14Ako je već otkupio prava nek obezbjedi normalne uslove.
Šta znači to da gledam tri frtalja utakmice![]()

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, johntravolta123, napoleon72, r3m1, Rodman, Sazg, TETRAPAK i 59 gostiju.