FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne možeš više ni tekmu pogledati kako treba, već kao seriju iz dijelova..
rogic-beganovic trako soldo durakovic-zeljkovic vrancic-varesanovic-kyeremeh renan ziljkic.
Predpostavljam ovakav sastav sutra
Predpostavljam ovakav sastav sutra
Dal neko ima onaj M sat mislim da oni imaju AS1 Srbija.PeppermintSA je napisao/la: ↑12 jul 2023, 15:46e super, hvala ti drug![]()
Moze lista u pp buraz? Hvala.. najbitnije minute oni ugase

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
https://mojawebtv.bhtelecom.ba/
Gledanje ove i svih ostalih utakmica i kanala je moguća registracijom na gore navedenu platformu preko broja mobitela, e-maila (po meni najlakše) i već postojeće usluge Mojatv ukoliko je imate. Imate mogućnost uplate PPV opcije (samo utakmica i taj kanal) mislim da je cijena 1.99 ili 2.99KM ne zamjerite, dalje mjesečna opcija 9.99KM gdje možete koristiti opciju gledanja svih kanala iz ponude, i opcija 3 mjeseca u iznosu 25.99KM.
Po meni je ovo odlična opcija iz razloga što se može koristiti na svim uređajima od mobitela, tableta, tv-a, čak postoji opcija da doplati pa se može koristiti na više uređaja u isto vrijeme.
Kod ovakve utakmice pouzdati se na forum i linkove koji štopaju mi je totalno glupo jer je ova opcija realno jeftina i lagana za korištenje. U slučaju da neko ima problem oko registracije ili korištenja ove platforme nek' mi se slobodno javi da pomognem.
PS.
Nisam siguran da li radi u inostranstvu.

Gledanje ove i svih ostalih utakmica i kanala je moguća registracijom na gore navedenu platformu preko broja mobitela, e-maila (po meni najlakše) i već postojeće usluge Mojatv ukoliko je imate. Imate mogućnost uplate PPV opcije (samo utakmica i taj kanal) mislim da je cijena 1.99 ili 2.99KM ne zamjerite, dalje mjesečna opcija 9.99KM gdje možete koristiti opciju gledanja svih kanala iz ponude, i opcija 3 mjeseca u iznosu 25.99KM.
Po meni je ovo odlična opcija iz razloga što se može koristiti na svim uređajima od mobitela, tableta, tv-a, čak postoji opcija da doplati pa se može koristiti na više uređaja u isto vrijeme.
Kod ovakve utakmice pouzdati se na forum i linkove koji štopaju mi je totalno glupo jer je ova opcija realno jeftina i lagana za korištenje. U slučaju da neko ima problem oko registracije ili korištenja ove platforme nek' mi se slobodno javi da pomognem.
PS.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kakva je atmosfera u Gruziji?
I ima li vrucine?
Pretpostavljam da si otisao
Inace je tema o fk sarajevu na nekom forumu.jako bitna za drzavu, ne znaju sta bi bez nasSamozdravlje je napisao/la: ↑12 jul 2023, 12:25![]()
![]()
Bravo za prijedlog, za razliku od moje generacije vi se znate postaviti po pitanju države BiH.![]()

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
E cuj onoga, on ce nas jos uputiti kako da se registrujemo da gledamo 2/3 utakmice na uhljupskom My TV 

U novi boj ...
Zna li neko jesu li nam navijaci otisli i kojim letom? Kontam da generalno sa naseg aerodroma nema puno letova za Gruziju, makar i sa presjedanjem. Da li se u tim situacijama kad navijaci putuju na utakmice daleko ugovara let sa nekim avio agencijama, ako vec nema letova dan dva prije utakmice?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ako je suditi po trenerci Ziljkica u kojoj je dao izjavu,(imate na klixu), treca garnitura ce da grmi
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ne radi se druže o 5, 10, 20, 30 KM, već se radi o tome da želim gledati cijelu utakmicu FKS, a ne da me sjecka. PozkenoHZ je napisao/la: ↑12 jul 2023, 16:41https://mojawebtv.bhtelecom.ba/![]()
PS.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ma to su vjerovatno otišle samo finansijski dobrostojece Horde.moreno123 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 17:00Zna li neko jesu li nam navijaci otisli i kojim letom? Kontam da generalno sa naseg aerodroma nema puno letova za Gruziju, makar i sa presjedanjem. Da li se u tim situacijama kad navijaci putuju na utakmice daleko ugovara let sa nekim avio agencijama, ako vec nema letova dan dva prije utakmice?
Evo sad bio na N1 premijer Nihad Uk, bilo je pitanje u vezi Koseva.
Rekao je da vec postoji plan i ideja sa Nogometnim savezom u vezi nacionalnog stadiona koji bi trebao biti u Kantonu Sarajevo.
Jedna opcija je da se gradi novi stadion, lokacija Novi grad.
Druga opcija je izglednija a to je da se od Koseva napravi nacionalni stadion i da ce se on u svom mandatu zalagati za to da Kosevu bude taj odabir.
Rekao je da vec postoji plan i ideja sa Nogometnim savezom u vezi nacionalnog stadiona koji bi trebao biti u Kantonu Sarajevo.
Jedna opcija je da se gradi novi stadion, lokacija Novi grad.
Druga opcija je izglednija a to je da se od Koseva napravi nacionalni stadion i da ce se on u svom mandatu zalagati za to da Kosevu bude taj odabir.
90!
Jedna ekipa je otisla danas za Budimpestu pa odatle imaju let za Gruzijumoreno123 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 17:00Zna li neko jesu li nam navijaci otisli i kojim letom? Kontam da generalno sa naseg aerodroma nema puno letova za Gruziju, makar i sa presjedanjem. Da li se u tim situacijama kad navijaci putuju na utakmice daleko ugovara let sa nekim avio agencijama, ako vec nema letova dan dva prije utakmice?
90!
-
- Kontakt:
Ja sam vidio neke slike u Italiji jedan dio ekipe.Cora1946 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 17:45Jedna ekipa je otisla danas za Budimpestu pa odatle imaju let za Gruzijumoreno123 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 17:00Zna li neko jesu li nam navijaci otisli i kojim letom? Kontam da generalno sa naseg aerodroma nema puno letova za Gruziju, makar i sa presjedanjem. Da li se u tim situacijama kad navijaci putuju na utakmice daleko ugovara let sa nekim avio agencijama, ako vec nema letova dan dva prije utakmice?
Da nisam procitao ovaj botovski komentar u vezi Telekoma i MY TV-a, mozda bih i uplatio PPV, ovako ni za zivu glavu.
-
- Kontakt:
Haj sad pošto se pravite pametni, izbrišite svoje posljednje postove vezane gdje se ko nalazi i odakle ko putuje.
Dokle je Kimun, zna li se šta?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ama kakav je to nesebični navijač FKS i pitar, a na avataru mu KLOC?Samozdravlje je napisao/la: ↑12 jul 2023, 15:121,5 god. nisam pratio FKS, a još manje forum. Počelo mi uticati na zdravlje i batalio, ali sam bio član i kupio godišnju svake sezone.
Sve do one sjajne pobjede u Listici. U vrijeme "sukoba" navijača izmedju Husrefa-Uprava (citaj Sabrina) dijelio sam mišljenje sa @Pantelija i bili na strani Uprave. Izvinjavam se @Pantelija ako nije bilo ovako.
Od čovjeka koji poznaje @Pantelija sam čuo sve najljepše o @Pantelija, da je nesebicni navijač FKS i da je jednom rjecju ljudina od Pitara. Vjerujem tom čovjeku sto mi reče o @Pantelija.
Imali smo nekad isto mišljenje, sad nam se mišljenja uveliko razlikuju, što i nije neka drama. Vrijeme će pokazati ko je na pravoj strani.
Ovom prilikom se izvinjavam covjeku s nickom @bordobijeli u ime svih sto smo ga baš napadali, a nije bio s vrstan, nego odmjeren i realan.
Upitno je da li je uopšte naš navijač, jer je veliki pljuvač i negator svega uspješnog i naprednog u našem klubu, i mišljenja sam da on i nekolicina rade za BORDO nePRIJATELJE, koji vode pravu harangu protiv Mirvića i Mirze, jer im nema više ni blizu svlačionici niti igračima i neće biti više nikada mjesta u upravljačkim strukturama kluba
Trenutno korisnika/ca: insimadop, miguelramos, nedimmmm1337, sekac i 76 gostiju.