Ceka da neko od Hz posta sliku iz Gruzije, da skine i posalje ti...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- BordoBBoja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa to i jest najlogicnije. Sta ces praviti nacionalni stadion negdje u NG da igra reprezentacija 5 puta u godini na njemu a imas Kosevo koje propada a nekad je na njemu igrala i repka i FKSCora1946 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 17:43Evo sad bio na N1 premijer Nihad Uk, bilo je pitanje u vezi Koseva.
Rekao je da vec postoji plan i ideja sa Nogometnim savezom u vezi nacionalnog stadiona koji bi trebao biti u Kantonu Sarajevo.
Jedna opcija je da se gradi novi stadion, lokacija Novi grad.
Druga opcija je izglednija a to je da se od Koseva napravi nacionalni stadion i da ce se on u svom mandatu zalagati za to da Kosevu bude taj odabir.
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 jul 2023, 17:49Haj sad pošto se pravite pametni, izbrišite svoje posljednje postove vezane gdje se ko nalazi i odakle ko putuje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Potpuno ista priča posljednih par mjeseci, znači ništa novo.Cora1946 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 17:43Evo sad bio na N1 premijer Nihad Uk, bilo je pitanje u vezi Koseva.
Rekao je da vec postoji plan i ideja sa Nogometnim savezom u vezi nacionalnog stadiona koji bi trebao biti u Kantonu Sarajevo.
Jedna opcija je da se gradi novi stadion, lokacija Novi grad.
Druga opcija je izglednija a to je da se od Koseva napravi nacionalni stadion i da ce se on u svom mandatu zalagati za to da Kosevu bude taj odabir.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad ce biti u prodaje ove trenerke, majice i dresovi?
Sve cu uzeti, SVE
Sve cu uzeti, SVE

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 19:20Kad ce biti u prodaje ove trenerke, majice i dresovi?
Sve cu uzeti, SVE![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Za 24h forum će da gori, poluvrijeme u Gruziji, rezultat 0-1.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zadnja izmjena: Kimun, dana/u 12 jul 2023, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
JVVVST je napisao/la: ↑12 jul 2023, 16:46Samozdravlje je napisao/la: ↑12 jul 2023, 12:25![]()
![]()
Bravo za prijedlog, za razliku od moje generacije vi se znate postaviti po pitanju države BiH.![]()
Inace je tema o fk sarajevu na nekom forumu.jako bitna za drzavu, ne znaju sta bi bez nas
[/quo
Ko belaj želio u kuci mu bio.
Veliki dio omladine je puno svjesniji nego sto smo mi bili. Mi smo do aprila 92 vjerovali u tzv. jna. Sad je sve drugačije.
Ne dao Bog belaja, drugačiji bi pristup bio. Pjeva se himna u Mostaru , BL, Trebinju i pjevaju je oni kojima je BiH u srcu, bez razlike na ime i nacion. Bitno je i te kako da se pdf zaključaolp
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 12 jul 2023, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Za one koji traze link, bice tekma na rd-live.
Uz stabilnu konekciju mi ništa ne stopa, imam aplikaciju na android boxu i radi odlično u zadnje vrijeme. Ranije se dešavalo da zastopa 3,4x ali preko browsera u toku utakmice. Od zadnjeg update-a aplikacije nemam nikakvih problema. Valjda ce tako i ostatiAmcho1 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 17:21Ne radi se druže o 5, 10, 20, 30 KM, već se radi o tome da želim gledati cijelu utakmicu FKS, a ne da me sjecka. PozkenoHZ je napisao/la: ↑12 jul 2023, 16:41https://mojawebtv.bhtelecom.ba/![]()
Gledanje ove i svih ostalih utakmica i kanala je moguća registracijom na gore navedenu platformu preko broja mobitela, e-maila (po meni najlakše) i već postojeće usluge Mojatv ukoliko je imate. Imate mogućnost uplate PPV opcije (samo utakmica i taj kanal) mislim da je cijena 1.99 ili 2.99KM ne zamjerite, dalje mjesečna opcija 9.99KM gdje možete koristiti opciju gledanja svih kanala iz ponude, i opcija 3 mjeseca u iznosu 25.99KM.
Po meni je ovo odlična opcija iz razloga što se može koristiti na svim uređajima od mobitela, tableta, tv-a, čak postoji opcija da doplati pa se može koristiti na više uređaja u isto vrijeme.
Kod ovakve utakmice pouzdati se na forum i linkove koji štopaju mi je totalno glupo jer je ova opcija realno jeftina i lagana za korištenje. U slučaju da neko ima problem oko registracije ili korištenja ove platforme nek' mi se slobodno javi da pomognem.
PS.
Nisam siguran da li radi u inostranstvu.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑12 jul 2023, 19:23ElCartel11 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 19:20Kad ce biti u prodaje ove trenerke, majice i dresovi?
Sve cu uzeti, SVE![]()
![]()

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
100% Pitar, pa ja i s bratom i rajom imam različito mišljenje o raznim temama, pa i o E. Dzeki, a svi smo navijači FKS.eccehomo je napisao/la: ↑12 jul 2023, 17:54Ama kakav je to nesebični navijač FKS i pitar, a na avataru mu KLOC?Samozdravlje je napisao/la: ↑12 jul 2023, 15:121,5 god. nisam pratio FKS, a još manje forum. Počelo mi uticati na zdravlje i batalio, ali sam bio član i kupio godišnju svake sezone.
Sve do one sjajne pobjede u Listici. U vrijeme "sukoba" navijača izmedju Husrefa-Uprava (citaj Sabrina) dijelio sam mišljenje sa @Pantelija i bili na strani Uprave. Izvinjavam se @Pantelija ako nije bilo ovako.
Od čovjeka koji poznaje @Pantelija sam čuo sve najljepše o @Pantelija, da je nesebicni navijač FKS i da je jednom rjecju ljudina od Pitara. Vjerujem tom čovjeku sto mi reče o @Pantelija.
Imali smo nekad isto mišljenje, sad nam se mišljenja uveliko razlikuju, što i nije neka drama. Vrijeme će pokazati ko je na pravoj strani.
Ovom prilikom se izvinjavam covjeku s nickom @bordobijeli u ime svih sto smo ga baš napadali, a nije bio s vrstan, nego odmjeren i realan.
Upitno je da li je uopšte naš navijač, jer je veliki pljuvač i negator svega uspješnog i naprednog u našem klubu, i mišljenja sam da on i nekolicina rade za BORDO nePRIJATELJE, koji vode pravu harangu protiv Mirvića i Mirze, jer im nema više ni blizu svlačionici niti igračima i neće biti više nikada mjesta u upravljačkim strukturama kluba
Imati različito mišljenje , nije grijeh. Eto ovaj put imam različito mišljenje. Vrijeme će pokazati ko je bio u pravu, ali nema vage koja mjeri ko je veci ili manji Pitar. Da Klub treba voditi ko finansira i tu se slažemo.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Real slav, adidasElCartel11 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 19:20Kad ce biti u prodaje ove trenerke, majice i dresovi?
Sve cu uzeti, SVE![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jel moja tv i arene ove sto prenose (euro tekme i pl bh mogu preplatit u inozemstvu australija canada amerika..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
PRIJE SKORO SAT je objavljena press konferencija naseg tima na k l i x u a na ovom “sportskom” portalcicu nema nista jos. Aferim!
- 1 9 4 6 -
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Za Evropu možeš provjereno, ali vjeruj da ti to ne bi preporučio. Imaš drugačijih i boljih načina ako me razumiješ
Anfernee "Penny" Hardaway #1
I sta kazu pojedinci ovdje, nema trening opreme, nema trenerki, trenirace u Errea opremi, a igrati u Adidasu...
Procitah ovo s press konferencije i koliko god mi Mirza mrzak bio, dobro rece "Nista novo u Fk Sarajevo..."

Procitah ovo s press konferencije i koliko god mi Mirza mrzak bio, dobro rece "Nista novo u Fk Sarajevo..."

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bhfanatic14, bordobijeli, broj6, Burberry46, ledesma, Pantelija, pierce, roccosiffredi i 94 gosta.