FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Oprema je boli glava.iz rubrike No comment kao nekad na BHTu.
Sutra s desnom nogom i bismilom. Ne goniti nazor ako ne krene odmah. Bolje uci u neku dosadnu utakmicu i ne primiti gol pa zavrsiti kao mostarci. Nego da se otvorimo previse bez kalkulacija pa da nas ohlade ne daj Boze.
Uzgred bi receno, busitelj lopti je rekao nesto ispravno za cudo Bozije na sta i mi trebamo obratiti paznju. Opservacija koju jos niko nije dao a mogao je samo neko gledajuci sa strane.
Sutra s desnom nogom i bismilom. Ne goniti nazor ako ne krene odmah. Bolje uci u neku dosadnu utakmicu i ne primiti gol pa zavrsiti kao mostarci. Nego da se otvorimo previse bez kalkulacija pa da nas ohlade ne daj Boze.
Uzgred bi receno, busitelj lopti je rekao nesto ispravno za cudo Bozije na sta i mi trebamo obratiti paznju. Opservacija koju jos niko nije dao a mogao je samo neko gledajuci sa strane.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ja se nadam ozbiljnoj igri, pravoj fajterskoj i muskoj sa puno discipline i bez srljanja. Da nas konacno pocne krasiti taj neki stil koji ce se u buducnosti prepoznati i aBd barem minimalna pobjeda. Siguran sam da smo sposobni pobijediti i ne biti euforicni, korak po korak i u skorije vrijeme biti svi k’o jedan insAllah. Naprijed bordo bijeli!
-
- Kontakt:
Sto je najžalosnije to sve smišljaju i podvaljuju "naši" navijaci. Ima razni opozicija i opstrukcija, jedni su bili u klubu vise nisu i sad pucaju negativu, ima i menagera koji nemaju prolaz pa izmišljaju imaš Mirzu ne vole a ima standardnni negativaca koji jedva čekaju neku priču da mogu oplesti kako nista nevalja.
Ljudi ocekuju fajterski pristup, a u prvih jedanaest sincina 🫡 kako ce da mlatara rucicama, dok iz Backe vade novi milion iz sefa 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jaoo opremee

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mozda se dozvao. Treba ga rasteretiti kad vec pocinje sutra u prvih 11 za nas voljeni klub.
Hajmo Dalkane, nemoj se zajebavati
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Jarane nikad te do sad nisam citirao,niti trcim nekome nesto filozofirati,ima svako pravo da pise,iznosi misljenje ovako ili onako,ali ti si presao sve granice s tim crnjacima.
Ohani malo covjece koji ti je qrac vise,znamo svi napamet da neces nista pozitivno napisati.
Smorio si da valja u p.m.
Ima li ista da se tebi svidja kod nas,bar nesto,siguran sam da ima i da se radujes vecini stvari kao i svi ostali,samo to ne zelis pokazati
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Na početku sam bio razočaran kada je Mirza postavljen za trenera, iskreno sada sam zadovoljon sa njim. Čpvjek je napravio atmosferu kai niko do sada, puna podrška od mene dok ima rezultate.
Ma dok je Mirvìca mogu ga samo podudlati.bordobijeli je napisao/la: ↑12 jul 2023, 20:26
Sto je najžalosnije to sve smišljaju i podvaljuju "naši" navijaci. Ima razni opozicija i opstrukcija, jedni su bili u klubu vise nisu i sad pucaju negativu, ima i menagera koji nemaju prolaz pa izmišljaju imaš Mirzu ne vole a ima standardnni negativaca koji jedva čekaju neku priču da mogu oplesti kako nista nevalja.
Ovaj forum ovde je vodeci po tome.Samo par stranica unazad,Avramovski otisao radi Mirze,mora mladunce igrati,covjek pobjegao u Skoplje itd.
Covjek otisao radi dijeteta,pusten ljudski,zdravlje najbitnije.
Dosta raje se i primi,ali ono sto je gore na dezinformacije,lazi, niko ne reaguje.
Ovde jedino na ovom pdf mozes vrijedjati igrace,trenere ,Mirvica,klub ,a da niko ne reaguje.
O lazima,podmetanjima to je ovde postala normala.
-
- Kontakt:
Sveje je super, ali neću kupiti nista, sem bordo dresa i te treće garniture, ovo ostalo nema, ama bas, nikakve veze sa FK Sarajevom. Crno bijela trenerka isto takve majice i druga garnitura odnosno rezervni dresovi, nikakve dodirne tačke sa Sarajevom. Razumijem da je uzeto sto ima, ali ću ipak cekati narednu opremu, sem bordo dresa...ElCartel11 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 19:20Kad ce biti u prodaje ove trenerke, majice i dresovi?
Sve cu uzeti, SVE![]()
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Moglo je ovo sve bolje biti, ali eto kao što kažeš nadam se da će se popraviti naredne sezone. Kada planiraju 3. dres objavit? Ako je kao ova siva oprema bez nekog dizajna onda baš bezzeobrijanopile je napisao/la: ↑12 jul 2023, 21:10Sveje je super, ali neću kupiti nista, sem bordo dresa i te treće garniture, ovo ostalo nema, ama bas, nikakve veze sa FK Sarajevom. Crno bijela trenerka isto takve majice i druga garnitura odnosno rezervni dresovi, nikakve dodirne tačke sa Sarajevom. Razumijem da je uzeto sto ima, ali ću ipak cekati narednu opremu, sem bordo dresa...ElCartel11 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 19:20Kad ce biti u prodaje ove trenerke, majice i dresovi?
Sve cu uzeti, SVE![]()

obrijanopile je napisao/la: ↑12 jul 2023, 21:10
Sveje je super, ali neću kupiti nista, sem bordo dresa i te treće garniture, ovo ostalo nema, ama bas, nikakve veze sa FK Sarajevom.

Sve mi znamo.
Koliko negativnih komentara i sranjja pred utakmicu 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Pa zar sve mora biti striktno bordo i bijele boje jbmu mater, pogledajte malo druge klubove.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
09:00
Nek' krepa ko kaže da je bolje bez Hordi i da ništa ne znače.
Nek' krepa ko kaže da je bolje bez Hordi i da ništa ne znače.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, benko21, keli, muhamedhulk, OzmoodPinglewood, sarajevo19461987, Seipronto, stokastoka23 i 137 gostiju.