FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 12 jul 2023, 20:56

FUKARE TUZLA 1987

Ako grobari Slobode misle da smo se ušutili, predali napustili borbu za našu svetinju, grdno se varaju.
Naša borba ne prestaje, naprotiv sada je jos jača. Svjedoci smo kako je "nova" uprava, izabrana od nelegalne skupštine startala.

Niko od ozbiljnih trenera i igrača ne želi da radi sa ljudima koji su tu iz ličnih interesa, sitnih politčkih mešetara, mutnih menadžera koji su već u prošlosti nanijeli dosta štete našem klubu. Jedino imaju podršku od nelegalne skupštine, koju čini pet ljudi i koji su privatizirali Slobodu, izbacili u niži rang i doveli pred gašenje.

Mi se nećemo predati, nastavljamo našu borbu još jače. Alarmirali smo vijećnike u GV, objasnili situaciju u i oko Slobode.

Ovih dana dogovaramo i sastanak sa Gradonačelnikom, tako da ćemo i od njega tražiti odgovore zašto se ne poštuje dogovor sa FK Sloboda, kada je dogovoreno da skupština funkcioniše sa 41 clanom a zauzvrat da GRAD pomogne klub.

Izgleda da će “nelegalna" skupština imati dosta toga da objasni javnosti, a mi ih ovom prilikom pozivamo da podnesu ostavke vrate staru skupštinu i dopuste da klub profunkcionise dok još nije kasno.

U svakom slučaju mi se predati nećemo i pozivamo sve dobre ljude, prave navijače naše svetinje da ne dopustimo da grobari koji su klub izbacili u niži rang ugase naš klub.

Fukare Tuzla 1987
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 12 jul 2023, 21:11

Sve ce to bit dobro, sve ce macic tomic glavic da pozlati.
Ti si macicu ponos Slobode :bih: :bih:
Volim tebe, više od sebe

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 jul 2023, 21:20

fukara87 je napisao/la:
12 jul 2023, 20:56
FUKARE TUZLA 1987

Ako grobari Slobode misle da smo se ušutili, predali napustili borbu za našu svetinju, grdno se varaju.
Naša borba ne prestaje, naprotiv sada je jos jača. Svjedoci smo kako je "nova" uprava, izabrana od nelegalne skupštine startala.

Niko od ozbiljnih trenera i igrača ne želi da radi sa ljudima koji su tu iz ličnih interesa, sitnih politčkih mešetara, mutnih menadžera koji su već u prošlosti nanijeli dosta štete našem klubu. Jedino imaju podršku od nelegalne skupštine, koju čini pet ljudi i koji su privatizirali Slobodu, izbacili u niži rang i doveli pred gašenje.

Mi se nećemo predati, nastavljamo našu borbu još jače. Alarmirali smo vijećnike u GV, objasnili situaciju u i oko Slobode.

Ovih dana dogovaramo i sastanak sa Gradonačelnikom, tako da ćemo i od njega tražiti odgovore zašto se ne poštuje dogovor sa FK Sloboda, kada je dogovoreno da skupština funkcioniše sa 41 clanom a zauzvrat da GRAD pomogne klub.

Izgleda da će “nelegalna" skupština imati dosta toga da objasni javnosti, a mi ih ovom prilikom pozivamo da podnesu ostavke vrate staru skupštinu i dopuste da klub profunkcionise dok još nije kasno.

U svakom slučaju mi se predati nećemo i pozivamo sve dobre ljude, prave navijače naše svetinje da ne dopustimo da grobari koji su klub izbacili u niži rang ugase naš klub.

Fukare Tuzla 1987
Svaka cast Fukarama, al ako ovi dosad nisu dali ostavke, nece sigurno ni sada. Dok se bagru bukvalno ne istjera, nece otici sigurno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 jul 2023, 21:35

Izgleda da grad nece dati pare Slobodi dok ovi ne odu iz kluba. Tako su Fukare rekle
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

slobodaiztuzle
Kontakt:

Post Postao/la slobodaiztuzle » 12 jul 2023, 21:45

DamirT je napisao/la:
12 jul 2023, 21:35
Izgleda da grad nece dati pare Slobodi dok ovi ne odu iz kluba. Tako su Fukare rekle
Nije mi sada ni to jasno jer je i "grad" jednim dijelom učestvovao u ovome... Ali nista neobicno
kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075

dottore
Kontakt:

Post Postao/la dottore » 12 jul 2023, 21:46

DamirT je napisao/la:
Imam sličnu info, ali ne preko Fukara, izgleda da stvarno će biti suha pipa😁
Btw Jel netko zna zašto se ne potpisuju ugovori s igracima još, koji su "100% završeni", pruzene ruke, pogodjeni uslovi itd?

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 12 jul 2023, 21:56

Bravo seco, nino, babilon, aco i ostala klapa još jednom.☠
Zavrni sve pipe, marke ne daj Zijo, nek idu u pm.🤮
Bice ovo turbulentna sezona, a od povratka nema nista kako gledam.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 12 jul 2023, 22:01

To lijepo zvuči...

Nadam se da ovi neće dugo potrajati, taman se 5 godina ne vratili u PL...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 jul 2023, 22:01

Zavrce se pipa lagano, sad cemo vidjet kako ce i na koji nacin da funkcionisu, kako ce udruzenje bez pipe a posebno ostali to cemo da vidimo, nikog nisu potpisali i cisto sumnjam da ce i sta napravit, sami ce otic lagano
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Fullspeed
Kontakt:

Post Postao/la Fullspeed » 12 jul 2023, 22:04

Ako je tacno da grad neda pare, otici ce oni sami iz Slobode vjerovatno. Je li moguce da smo duzni Nalicu 200.000 i da jos nije naplatio? I je li moguce da neko angazuje covjeka koji vodi sudski proces protiv kluba?? Da ne govorimo kako je doslo do tih 200k, kakav onda sad ugovor ima i koliko ce sad maneken da naplati.. bas me zanima da li bi mujkanovic ili onaj celavi zaposlili u svojoj firmi ponovo radnika koji ih je vec tuzio

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 12 jul 2023, 22:07

fukara87 je napisao/la:
12 jul 2023, 22:01
Zavrce se pipa lagano, sad cemo vidjet kako ce i na koji nacin da funkcionisu, kako ce udruzenje bez pipe a posebno ostali to cemo da vidimo, nikog nisu potpisali i cisto sumnjam da ce i sta napravit, sami ce otic lagano
slika
:urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 12 jul 2023, 22:09

Dat ce Aci iz svog dzepa!
Salu na stranu mogli bi tu najeb.ati da se ta cifra ne vrati ni kad oni odu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 12 jul 2023, 22:24

Stvarno je zanimljivo da manje od mjesec dana do početka sezone nemamo ni trenera ni igrače.

Odstupite debili dok nije kasno!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 12 jul 2023, 22:37

Pitam se ovih dana da li je pametno ici na utakmice jer njima i godi da nas nema pa da mogu radit sta hoce, ili ne ici kao podrsku fukarama za bojkot

Bilo kako bilo, sad nam je ovako kako je, ali to ne znaci da ovako mora ostati, fukare i mi ostali simpatizeri imamo pravni nacin za borbu, preko nekog advokata, ici Lugavicu i na sve nacine probat sprijecit ove hajvane da dokrajce klub..
Do sad nijedno zvucno pojacanje ono da kazes, dobar igrac ali doduse ne poznajem najbolje te igrace iz federalne , tako da vidjet cemo kakvi ce se pokazat ...

Daj Boze da na dobro izadje ovo sve
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 12 jul 2023, 22:50

Od ove sezone u federalnoj nema nista bice isto ko onda ona prva sezona kad smo se borili za opstanak jedno vrijeme, il sredina tabele.
Ne valja nikako stanje, atmosfera, razjedinjeno sve, razje.bano da prostite.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 jul 2023, 22:51

mk1008 je napisao/la:
12 jul 2023, 22:37
Pitam se ovih dana da li je pametno ici na utakmice jer njima i godi da nas nema pa da mogu radit sta hoce, ili ne ici kao podrsku fukarama za bojkot
A inace nas je bilo i ima nas? Inace mi nismo davali da neko radi sta hoce, brojni smo uvijek bili, organizovani, popustali su sve i jedan pod nasim pritiscima, plasili nas se, bilo sta?

De budimo makar malo realni i objektivni te promislimo prije nego nesto ovakvo pisemo i zakljucujemo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jul 2023, 22:55

Nala je maskota.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 12 jul 2023, 22:57

Sky9 je napisao/la:
12 jul 2023, 22:24
Stvarno je zanimljivo da manje od mjesec dana do početka sezone nemamo ni trenera ni igrače.

Odstupite debili dok nije kasno!
Ko će preuzeti? Ima li kakav plan osim Azmira.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 jul 2023, 22:58

slobodaiztuzle je napisao/la:
12 jul 2023, 21:45
DamirT je napisao/la:
Nije mi sada ni to jasno jer je i "grad" jednim dijelom učestvovao u ovome... Ali nista neobicno
Da, prica se kako je transa stopirana da li dok se ne stvore uslovi za 41 clanom Skupstine ili nesto slicno, nisam ni sam siguran jer su pocele kruziti slicne price, ali jos uvijek neprovjerene.

Pozadina ovakvih ishitrenih i sumnjivih odluka i desavanja uvijek ostane ili tajna ili se skroz nekad kasnije sazna i obznani. Pa tako i dogovor grada i Azmira te memorandum s jedne strane, a izbor skroz drugog predsjednika kluba u po niceg' sa druge strane.
Mozda i to da skroz druge stranke zele pustiti pipke preko satelita u vidu Macka i Pavica te jos nekih pojedinaca, a kontra vladajuce stranke koja ispred grada i pusta transu (nagadjam), a sto ne odgovara Lugavicu i kompaniji i GU. Nista me ne bi cudilo.

Nagadjam, opet da naglasim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jul 2023, 23:03

Za sve je ovo krivo 5 6 debila, ona trojica iz UG, Nino i Secer.
Pomislili da su Bogovi.

Neka im grad uzme papire i naci ce da nije bilo Mujkanoviceve prijave.

Pustili degenerici Struju i Salku u klub samo jer im je krivo jer jer Azmir sposobniji voditi klub nego oni. Buljavac bi u FSBIH, a nije znao sacuvati klub u PL.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.