Pa upravo zbog suhe pipe.Tranša je stopirana do daljnjeg!
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dogovorili su sponzora "jednog od najbogatijih Tuzlaka". Ne znam sta je problem.
Vodjenje kluba sa 1 mil od grada. Ovdje na forumu ima 5 ljudi sto su to sposobni.
Vodjenje kluba sa 1 mil od grada. Ovdje na forumu ima 5 ljudi sto su to sposobni.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 jul 2023, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Da vidimo koliko su sad gofna sposobna da namaknu para. Mada znamo vec svi odgovor koliko su sposobni......
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sposobni su da izvuku. Igrac koji dodje daje predsjedniku pare za kiriju, a ovaj ga placa gradskim parama

Najgore je sto ce ovi ostati i nema vremena, a sezona ce propasti. Za godinu dana ce svi skontati da ne da smo na nuli vec da smo nazadovali.
Bulevaaaaar evo ih pljuju, psuju! Javljaj se!
Brani Slobodu od forumskih hejtera!
Brani Slobodu od forumskih hejtera!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
A pitanje je ko ce doci kad grad ne da paretuzlak1987 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 23:23Sposobni su da izvuku. Igrac koji dodje daje predsjedniku pare za kiriju, a ovaj ga placa gradskim parama![]()
Najgore je sto ce ovi ostati i nema vremena, a sezona ce propasti. Za godinu dana ce svi skontati da ne da smo na nuli vec da smo nazadovali.

Mogu oni potpisati ugovore sa ovim pojacanjima sto su namakli, al kako ih isplatiti na kraju mjeseca? Bas ce Tom Cat davati svoje pare ili ne daj Boze Seco
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dolazi Stole, nece ni gledati sta potpisuje, Nino placa sve, kaze ne zali.DamirT je napisao/la: ↑12 jul 2023, 23:26A pitanje je ko ce doci kad grad ne da paretuzlak1987 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 23:23Sposobni su da izvuku. Igrac koji dodje daje predsjedniku pare za kiriju, a ovaj ga placa gradskim parama![]()
Najgore je sto ce ovi ostati i nema vremena, a sezona ce propasti. Za godinu dana ce svi skontati da ne da smo na nuli vec da smo nazadovali.![]()
Mogu oni potpisati ugovore sa ovim pojacanjima sto su namakli, al kako ih isplatiti na kraju mjeseca? Bas ce Tom Cat davati svoje pare ili ne daj Boze Seco
🔴⚫️
Znaci u sustini, prokockati ce "gotova" pojačanja, jer nikom ne pada na pamet čekati rasplet, a napravljeni kontakti iz PL/inostranstva. Što taman otvara prostor onoj seoskoj varalici da svojim fuševima riješi minutazu, a s njim hajra nema nikad.IbrahimAga075 je napisao/la: ↑12 jul 2023, 23:19Pa upravo zbog suhe pipe.Tranša je stopirana do daljnjeg!
Sve vrijeme dok su ovakvi ljudi u i oko kluba da tu borbu za opstanak i izgubimo

075
Kako pisete ovdje GV će na trg izgleda i u protestnu šetnju za AH.
Čuj presusit će pipa sve dok ne dodje neki sto će biti i UO i skupstina i trener i manager. Nema od tog ništa
Čuj presusit će pipa sve dok ne dodje neki sto će biti i UO i skupstina i trener i manager. Nema od tog ništa
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Ðe je mr. Home Sweet Home?
Proba negdje drugo, prepao se fangle i mistrije?
Proba negdje drugo, prepao se fangle i mistrije?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A kad Mario napisa treba ukinut tranšu to je bilo vauuu hoce da gasi Slobodu
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Sve sve al daj da ja upravljam javnim parama a da to pravo nisam dobio na izborima.
Samo mi daj pecat makar na mjesec. Ne moras nista platit, bitno je da ja nastancam dovoljno ugovora da se ja i drugrari malo namirimo. Posle cemo tuzbama tražiti a u tuzbeni zahtjev ubacit cemo i zakonsku kamatu. A valjat cemo i onom sto nam dadne pečat. Neće ti biti džabe. I tako...Pa do kad tako? ma otkud znam 40 godina cirkus traje pa sto nebi jos par taman toliko mi treba da namirim nesto ili do penzije. A posle koga boli k. Ima Liverpool, Real, Napravit cemo novi tim Sloboda Bau pa cemo pokušati par godina opet izvlačiti pare
& $ ?
4.000.000 KM (od uprave i sponzora i Grada) - 1.000.000. KM (Tranša Grada Tuzla) = 3.000.000 KM, što je sasvim solidno ako ne i iznadprosječan budžet za 1 ligu FBiH.
Opravdanja za finansije nema, idemo jako Bundoglav i Aco najjjebem mu se ženskog roda i poroda.
PS šta nam to nema Simona ?
Opravdanja za finansije nema, idemo jako Bundoglav i Aco najjjebem mu se ženskog roda i poroda.
PS šta nam to nema Simona ?
Zadnja izmjena: Mortus, dana/u 13 jul 2023, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Sloboda Bauklma1 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 10:02Sve sve al daj da ja upravljam javnim parama a da to pravo nisam dobio na izborima.
Samo mi daj pecat makar na mjesec. Ne moras nista platit, bitno je da ja nastancam dovoljno ugovora da se ja i drugrari malo namirimo. Posle cemo tuzbama tražiti a u tuzbeni zahtjev ubacit cemo i zakonsku kamatu. A valjat cemo i onom sto nam dadne pečat. Neće ti biti džabe. I tako...Pa do kad tako? ma otkud znam 40 godina cirkus traje pa sto nebi jos par taman toliko mi treba da namirim nesto ili do penzije. A posle koga boli k. Ima Liverpool, Real, Napravit cemo novi tim Sloboda Bau pa cemo pokušati par godina opet izvlačiti pare

Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Gdje nam je Adnan sta on kaže, jel bojkotuje iz Francuske

-
- Kontakt:
Ne diraj čovjeka neka ga na skeli

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.