FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zmaj_Bosne » 06 mar 2011, 10:10

Džoka_TM je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Samo kratak kom na danasnju utakmicu,jer bio sam u Gradaccu.Vidjelo se da je Zeljo bolja ekipa,dvije tri dobre sanse,a na suprot Zvijezda nije imala ni jednu cistu sansu.Ne znam iz kog razloga Amar Osim ostavlja malog Viscu na klupi,a momak je jedan od jacih igraca Zelje,isto tako onaj Stanic po meni je zalutao u fudbal.
Džoka_TM je napisao/la:Evo iz gradačca sam stigao ii mogu reći da je utakmica sve u svemu bila loša,na kojoj smo bili bolji protivnik sigurno,Popović traljav ko uvijek,jednom je uhvatio glavom,golman zvijezde nekim čudom je izvadio uz popovića loši su isto tako bili Zeba i stanić.Stančeski za ono koliko je proveo na terenu ( a malo je) pokazao je da je odličan igrač,te sigurno višćaaa mora igratiii u prvoj !!! Stoperi sigurni su danas bili,ostalo kita ;)

Zvijezda mesarska ekipa !!!

I da napomenem za ovo kamenovanje,kamenovan je kombii i bus,dvojica momaka iz gradačca su ispod ceste sa ciglama i kamenicama direktno išli na nas,u busu gdje sam bio niko nije povrijeđen niti je oštećen prozor.sve u svemu CIGANI !
Šta hoćeš da kažeš tim citiranjem svog posta. da je Zvijezda mesarska ekipa :shock: Pa ti si jedini koji je to rekao na čitavom forumu i to je jedino tvoje mišljenje dok niko nikada to nije rekao za Zvijezdu. Misli da nisi realno vidio , a možda si i dokučio naše šljive pa ti udarila u glavu :lol:
Dragon Town

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 mar 2011, 11:24

http://www.****.ba/clanak/828959146210

Alene, hajde jeebbo te Željo i nena :lol: :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 06 mar 2011, 11:34

Ma nije ti ovo realno sekunde, ali eto svako ima pravo na svoje misljenje! Ubjedjen si da ce Borac slaviti u Vrapcicima ? Jesi li svjestan cinjenice da je Velez pobjedio Zrinjski sto im je diglo moral, i da su pobjedili Buducnost u gostima sto ih je dodatno podgrijalo, a samim tim tribine su protiv zrinjskog bile popunjene tako da Borac u Vrapcicima sigurno ne ceka prazan stadion nego krcat.
Celik je ekipa koja je u jesenjem dijelu imala najjacu kontru, i s obzirom da su nas namucili na grbavici i da je kojim slucajem rezultat bio drugaciji nebi bilo ne zasluzeno a u ovo proljece ulaze sa pojacanim sastavom u svim linijama, tako da ce Borac tesko do bodova doci na svom terenu ponove li igru kao danas protiv Drine.
Slobodu nece Manchester ovog proljeca dobti na Tusnju, a i to im je gostovanje.
Slaviju ce dobiti sigurno u Lukavici
Zrinjskog kojem gori pod nogama takodje niko nece dobiti pod bijelim brijegom.
U Prijedoru ce vjerovatno minimalno do x-a doci
Protiv Sarajeva im takodje ne dajem prevelike sanse, jer je Sarajevo daleko uigranija i bolja momcad od njih.
Olimpic protiv nas na Grbavici nije pokazao zube, ali vjeruj da imaju dobru ekipu. Decko koji je igrao po desnoj strani naseg Stanica je pravio budalom, tako da ni tu domacu utakmicu nemoj sa sigurnoscu pripisivati njima.
Koliko ti god bio relalan, po meni razlika od 10 bodova nebi bila nedostizna. Dosta ekipa je u opasnoj zoni, a i sam si svjestan da je boda sa strane nemoguce donijeti na proljece. Zivi bili pa vidjeli... Nemam ja nista protiv Borca, ali se drasticn osjeti ne igranje Trivunovica. Otislo im je dosta igraca, a ovi novi sto su dosli ne pokazuju kvalitet koji moze donijeti prevagu. Vidjet cemo sta ce biti na kraju ;)
dobro....sad bar znamo da borac nece osvojiti ni boda do kraja i na zelji je samo da osvoji bar 8 bodova i da ih pretekne :D !

mirsoooTM87
Kontakt:

Post Postao/la mirsoooTM87 » 06 mar 2011, 11:35

Trenuto su losi tereni i nista se ne zna narednih 2 kola !

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 06 mar 2011, 11:39

Ja vidim nasu priliku u naredna 4 kola da se priblizimo na 2 boda, onda postaje sve otvoreno. Mislim da gube od Veleza, pusti se nebuloza Velez dobio dvije sada ne mora, kakve su to gluposti, sta ako izgube, pa onda idu vani, pa opet gube i......
Bice nam zajebano gostovanje u Trebinju, nismo bas ni tamo sa pobjedama nesto.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 mar 2011, 11:50

Ukoliko želimo da budemo prvaci, vrijeme je da se sruše te negativne tradicije, prošle godine to su bili Široki i Zenica, jučer je bila Zvijezda, sada je vrijeme za Trebinje i stadion Police...Dole smo uvijek dobro igrali, a bodove nisu dolazili...Ja lično bih volio da odigramo loše, a pobijedimo :lol:
Ž '21!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 06 mar 2011, 11:57

Nek bude kao sinoc u Torinu, hehe, ev malo za druga iznad. Sala mala. Ma daleko od toga da je bilo sta gotovo, radovacemo se mi aBd u maju ;) a ove sto vec slave titulu cemo unerediti na Grbavici
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 mar 2011, 12:56

Samo nek bude dvica pa kako god :lol:
Ž '21!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 mar 2011, 13:11

husein veličanstveni je napisao/la:No sikiriki, pobijediće zvijezda borca. Možda bi jučer rezultat bio i drugačiji da Tosunović nije prestrogo isključen. U onakvim situacijama se daje obojici igrača žuti karton zbog međusobnog koškanja. Uostalom ne može se reći da je željo bio puno nadmoćniji pogotovo kad se zna da je gotovo pola utakmice igrao sa igračem više a ništa nije pokazao. Zvijezda se tada odlučila za čuvanje 0:0 što joj je i uspjelo. Sve u svemu mi sigurno pobjeđujemo i Širokog i Borca u protivnom bi se borili za opstanak i to grčevito.
Tosunovic je iskljucen u 40 minuti a Jamak u 55 kako god da saberem to nije pola utakmice...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 06 mar 2011, 13:12

BISERI!!
Osim: Lopte su bile kao da su kupljene na pijaci.. :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 mar 2011, 13:41

Sta je sa onim tamnoputim igracem, jesu li mu stigli papiri ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 06 mar 2011, 13:51

Dr.No

Post Postao/la Dr.No » 06 mar 2011, 13:55

ekii je napisao/la:BISERI!!
hrđavom qurcu dlake smetaju :P

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 06 mar 2011, 13:59

18.kolo
Velež - Borac 1
Železničar - Travnik 1

19.kolo
Željezničar - Sloboda 1
Borac - Čelik X - s obzirom na igru koju sam vidio od njih, jedini tim koji bi mogao uzeti bodove Borcu u Banja Luci jeste Čelik

20.kolo
Slavija - Borac X
Leotar - Željezničar 2

21.kolo
Željezničar - Široki 1
Borac - Sarajevo 1

22.kolo
Zrinjski - Borac X
Drina - Željezničar 2

23.kolo
Željezničar - Velež X
Borac - Budućnost 1

24.kolo
Sloboda - Borac 1
Čelik - Željezničar 1

25.kolo
Željezničar - Slavija 1
Rudar - Borac X

26.kolo
Borac - Olimpic 1
Sarajevo - Železničar 2

27.kolo
Željezničar - Zrinjski 1
Zvijezda - Borac 2

28.kolo
Borac - Travnik 1
Budućnost - Željezničar 2

29.kolo
Željezničar - Borac 1

30.kolo
Rudar - Željezničar 2
Borac - Leotar 1

Borac 21 + 39 = 60
Željezničar 28 + 32 = 60
----------------

Znači, jako teško.

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 06 mar 2011, 14:06

Dr.No je napisao/la:
ekii je napisao/la:BISERI!!
hrđavom qurcu dlake smetaju :P
Ako si ikad u životu igrao fudbala znao bi da je važno kakva je lopta ;)
Željo - My first love!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 mar 2011, 14:08

@ elSaik

Zasto si stavio u 23. kolu: Zeljo - Velez X ? Pa mozemo iz pojest na Grbavici.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 mar 2011, 14:09

Osigurati Europu nakon 17.kola neprocjenjivo!

Borcu se vec moze cestitati realno imaju jaci tim od nas,kompletniji su hajmo rec'.U kupu napasti kao da je borba za zivot ja sam vec na pocetku sezone nagovjestio osvajanje kupa,znate vec zakon velikih brojeva...

2002-2010=titula nakon 8 godina
2003-2011=kup nakon 8 godina

Sada se nadati da ce se skinuti suspenzija do jula vec nekako,prvenstvo ce se normalno nastaviti igrati u to nema sumnje.U KOST!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 06 mar 2011, 14:10

Elegant je napisao/la:@ elSaik

Zasto si stavio u 23. kolu: Zeljo - Velez X ? Pa mozemo iz pojest na Grbavici.
vjerovatno cemo se negdje i mi okliznuti na grbavici, pa je stavio velez kao najvjerovatniju ekipu
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 06 mar 2011, 14:24

old school je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Jamak do promasaja najbolji,uz Zebu i Mirka.U drugom poluvremenu igra,bez igre...ali veoma tvrdo pozadi,i naprijed katasrofalni :? ne znamo dati go' na gaostovanju.Ovi su bili zreli za poraz k'o njihove sljive :lol: ali ne utrpasmo ga.Ja zadovoljan,mora se negdje vratiti necemo cijelu sezonu fulati mrtve sanse,na veoma bitnim utakmicama.

Danas Mirko najbolji 8-)

Svakako ide suspenzija,pa vise i nema nekog smisla pretjeranog :?
old school je napisao/la:kako je jamak najbolji,uz njega i zeba? koju si utakmicu gledao
A nije bio najbolji?! Sta li si ti gledao,sve akcije je zapocinjao Jamak....jeli u prvom pol. sve sto smo napravili,napravili smo po lijevoj strani,ko je igrao tu sine?Posjeti me?Ko je napravio dvije sanse Jamaku?
1921-2011

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 06 mar 2011, 15:45

Esii TM87 je napisao/la:
old school je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Jamak do promasaja najbolji,uz Zebu i Mirka.U drugom poluvremenu igra,bez igre...ali veoma tvrdo pozadi,i naprijed katasrofalni :? ne znamo dati go' na gaostovanju.Ovi su bili zreli za poraz k'o njihove sljive :lol: ali ne utrpasmo ga.Ja zadovoljan,mora se negdje vratiti necemo cijelu sezonu fulati mrtve sanse,na veoma bitnim utakmicama.

Danas Mirko najbolji 8-)

Svakako ide suspenzija,pa vise i nema nekog smisla pretjeranog :?
old school je napisao/la:kako je jamak najbolji,uz njega i zeba? koju si utakmicu gledao
A nije bio najbolji?! Sta li si ti gledao,sve akcije je zapocinjao Jamak....jeli u prvom pol. sve sto smo napravili,napravili smo po lijevoj strani,ko je igrao tu sine?Posjeti me?Ko je napravio dvije sanse Jamaku?
nije bio najbolji ali medju najboljim,jest bezveze zaradio crveni to sam rekao i proslom postu ali momak ima najbolji pregled igre u ekipi i bori se a kako god bolji je po meni od lazara koji nije imao jucer bez onog suta na go glavom 2 pogleda prema golu,lazo se bori svaka cast ali nama u nakvim utakmicama kao jucer u gostima kad je protivnik zreo da primi 2 minimalno treba da neko iskoristi a lazo nije ni blizu toga..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.