FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja sam jolda nevolja i najaci sam na tribini sjevernoj od nas 6.Azmir je baba, izborit cemo se samo zajednickim snagama za ljubav njegovu.macak tom ce biti proslost kad lugavija zavrne pipu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tako je, racunica je tacna. Nedostatak transe od grada nije nikakav problem jer je trenutna uprava rijesila da jedan od najbogatijih Tuzlaka ulozi 2 milionaMortus je napisao/la: ↑13 jul 2023, 10:034.000.000 KM (od uprave i sponzora i Grada) - 1.000.000. KM (Tranša Grada Tuzla) = 3.000.000 KM, što je sasvim solidno ako ne i iznadprosječan budžet za 1 ligu FBiH.
Opravdanja za finansije nema, idemo jako Bundoglav i Aco najjjebem mu se ženskog roda i poroda.
PS šta nam to nema Simona ?

Iskesirati ce Mackica Aci Buci ako treba i 2 milke carsija je to
075

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Jadni smo i mi i nasa carsija, kakva carsija, kasaba obicna smo postali. Nikad da pisemo o necemu lijepom, nekom napretku, boljitku, non stop neka sr.anja turbulencije.
-
- Kontakt:
Ajde sto nema transe od grada dok se ne izvede na cistac sve vezano za bivsu upravu tj skupstinu,to ce potrajati al vise nema ni vecine u GV Tuzla.Jedino postojan klub je ovih neovisnih
A prava pitanja su vec kao poslanicka pitanja upucena na prave adrese.
Znaci pripreme za novu sezonu su u i oko Tuzle

Znaci pripreme za novu sezonu su u i oko Tuzle

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
naravno je rijesila al da se ulozi neka gradska parcela u igru.tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 11:00...
Tako je, racunica je tacna. Nedostatak transe od grada nije nikakav problem jer je trenutna uprava rijesila da jedan od najbogatijih Tuzlaka ulozi 2 miliona![]()
& $ ?
Al su se tebi zamjerili opasno ovi crveniIbrahimAga075 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 11:38Ajde sto nema transe od grada dok se ne izvede na cistac sve vezano za bivsu upravu tj skupstinu,to ce potrajati al vise nema ni vecine u GV Tuzla.Jedino postojan klub je ovih neovisnih![]()
![]()
Znaci pripreme za novu sezonu su u i oko Tuzle![]()
![]()

FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Dobar je Adooo, vrati se Adnanee
-
- Kontakt:
A o cemu si imao lijepom pisati? Od uspomena se ne zivi jedino ako sta zelis reci nevezano za slobodu i klub...LaBombonera88 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 11:31Jadni smo i mi i nasa carsija, kakva carsija, kasaba obicna smo postali. Nikad da pisemo o necemu lijepom, nekom napretku, boljitku, non stop neka sr.anja turbulencije.
kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075
075
-
- Kontakt:
Evo Hitman nam moze reci gdje je zapelo on je dobro upucen izgleda ili Derviš
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
-
- Kontakt:
Nema potpisa dok ne legnu pare tj dug a tako je i za pojačanja Svi čekaju da LEGNE tranša od grada
vidim Fukare raja sa foruma ima damu otici na tusanj pa postaviti ovo pitanje gdje su pojacanja ? ili mozda da odu pa traze odlazak hmmmm
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Znaci nista vlasnici kluba da uloze i UO za narednu sezonu ?strujasamo je napisao/la: ↑13 jul 2023, 15:51Nema potpisa dok ne legnu pare tj dug a tako je i za pojačanja Svi čekaju da LEGNE tranša od grada
🔴⚫️
Suze krv i znoj su uloziliSkver je napisao/la: ↑13 jul 2023, 16:07Znaci nista vlasnici kluba da uloze i UO za narednu sezonu ?strujasamo je napisao/la: ↑13 jul 2023, 15:51Nema potpisa dok ne legnu pare tj dug a tako je i za pojačanja Svi čekaju da LEGNE tranša od grada
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Ako koga zanima kako izgleda statut koji je gospoda sačinila, imate objavljeno na fb Fukare Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Temperatura danas vani je visa od Suljinog IQa 

Mozes li postaviti statut ovdje ja sam licno banovan sa stranice Fukara.

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.