NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Mladi..neiskusni... djeca... nigdje nisu igrali ozbiljan fudbal i ne vidim po cemu su opasni...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Golobrado sandžački Hulk 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Fali ti krvolocna centralno bosanska kanadska golobrada zivotinja u napadu Salkanovic. La Masija

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Koliko ima golobradih, krvoločnih centralno bosanskih kanadskih sandžakskih životinja zaboravim uvijek nekog
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Zasto imam osjecaj da ce Durmis i Karalic poderati ovu sezonu 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
20 igrača u zapisniku

Ehh eto ga zaključili smo prelazni rok
Sad momci nek se uigraju pa onda idemo na lagano u utakmice,utakmicu po utakmicu nece biti lagano kako mnogi misle biti će I poraza pripremite se na to
Posto nam nije primarni cilj ulazak u PL lagano idemo promovisati igrače i da završimo u gornjem dijelu tabele u narednoj sezoni i biti će super
Sad momci nek se uigraju pa onda idemo na lagano u utakmice,utakmicu po utakmicu nece biti lagano kako mnogi misle biti će I poraza pripremite se na to
Posto nam nije primarni cilj ulazak u PL lagano idemo promovisati igrače i da završimo u gornjem dijelu tabele u narednoj sezoni i biti će super
-
- Kontakt:
Ove sezone će biti veoma zanimljivo pratiti potencijal Duvnjaka. Kako je spremio ekipu, kako reaguje na rezultat i promjene formacije, kako će mu ekipa izgledati na terenu, koju formaciju će igrati itd. I za njega velliki ispit do sada najveci u karijeri.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jesi spremio četku za subotu, il ćeš nadgledat radove sa Lamele
- limvolikce1945
- Kontakt:
Da li ovaj Bronja ima kakvu tehniku, ili će ko Jurina ići sve na snagu, pa ga ponekad tako i zabije? Pitam ove što su gledali treninge...
A što se tiče ovog Talhe, Truhlo nemoj tako, on je sad na Bilinom i naš je, uostalom, da napravi koji dobar potez ovdje bi ga dizali u nebesa, znaš i sam, možda i ti prvi, nema veze što je posudba, ako doprinosiš klubu, treba imati našu podršku. Iako sam i sam mislio da se neće raditi posudbe ovog tipa, vjerovstno su uprava i struka dobro promislili i znaju šta rade.
A što se tiče ovog Talhe, Truhlo nemoj tako, on je sad na Bilinom i naš je, uostalom, da napravi koji dobar potez ovdje bi ga dizali u nebesa, znaš i sam, možda i ti prvi, nema veze što je posudba, ako doprinosiš klubu, treba imati našu podršku. Iako sam i sam mislio da se neće raditi posudbe ovog tipa, vjerovstno su uprava i struka dobro promislili i znaju šta rade.
Bas Hamza podsjeca na Jurinu fizikomlimvolikce1945 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 15:10Da li ovaj Bronja ima kakvu tehniku, ili će ko Jurina ići sve na snagu, pa ga ponekad tako i zabije? Pitam ove što su gledali treninge...

Jedini pitar kojeg postujem je Sema Bajraktarevic. Svi ostali su govanca dok ne dokazu suprotno

Ovi iz mengerske agencije Football Net su nam doveli ovu dvojicu golobradih: Bronju i Tabakovića
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.