U grotlu Grbavice ni Dinamo Zagreb ne bi bio favorit, a kamoli ova kopija Dinama iz Minska
BH klubovi u Europi 23/24
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma kakav Minsk. Liga u zestokom padu. Imam osjecaj da ih Zeljo prolazi lakse od ocekivanog
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Minsk je ime, ali nepoznanica, jer ko prati bjelorusku ligu, i kako ih provjeriti uopste? Mozemo samo gledati po TM, YouTubeu, i slicno. Po meni su oni blagi favoriti za prolazak, jer nas dobro poznajem i ne zanosim se
ali na Grbavici svako moze pasti. Tamo, vidjecemo, sta se uradi.

1921
Generalno nije loše što su u Željezničaru ozbiljno shvatili Dinamo Minsk. Mada, trebalo bi da ovo prođu fakat. Nadam se i da su svjesni toga, da se neće postaviti ko da je na drugoj strani Dinamo Zagreb.
Kod Sarajeva vjerujem da sve zavisi od atmosfere u ekipi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Problem je sto smo i mi u qrcu, imam osjecaj da u nikad slabijem rosteru ulazimo u Evropu, uz to njima je sezona u punom jeku dok Zeljo tek pocinje pripreme, svako ko se ikad bavio sportom zna li koliki faktor to moze biti
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Da, to im je daleko najveca prednost. Mada, mene ni ne brinu oni koliko neki nasi glupi kiksevi u odbrani, ali hajde da ne pehiram.
Vidimo se veceras u plavom 

1921
Prolazni su ovi sigurno čak i za ovakvu ekipu Želje. Ekipa im je domaća, a domaći igrači su im u prosjeku 3 puta lošiji od naših. Trkački i spremom su sigurno jači, al vi znate više lopte i uz pomoć publike mora se pritisak napravit. Siguran sam da će oni ući defanzivno, pustiti posjed i čekati kontre, a i Bašić je proaktivan trener, očekujem dosta presinga i visoke linije.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 15:27Problem je sto smo i mi u qrcu, imam osjecaj da u nikad slabijem rosteru ulazimo u Evropu, uz to njima je sezona u punom jeku dok Zeljo tek pocinje pripreme, svako ko se ikad bavio sportom zna li koliki faktor to moze biti
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Oprosti, ostao sam ti dužan odgovor. Ali, zaista nemam vremena. No, ako te baš zanima ta tema, pročitaj Bartola Kašića i Snježanu Kordić, ali stvarno pročitaj. Onda možemo razgovarati na temu jezika.
U svakom slučaju, čestitam na pobjedi i nadam se da ćete otići što dalje. Sretno.
Cuj kod Sarajeva zavisi od atmosferezaostrog je napisao/la: ↑13 jul 2023, 15:26Generalno nije loše što su u Željezničaru ozbiljno shvatili Dinamo Minsk. Mada, trebalo bi da ovo prođu fakat. Nadam se i da su svjesni toga, da se neće postaviti ko da je na drugoj strani Dinamo Zagreb.

To sto imamo duplo skuplji tim a ktome i dosta kvalitetniji to nista ??
To sto je Sarajevo ,ostvarilo odlicne rezultate na pripremama 4 dobijene utakmice,gol razlika 11-1 dok Torpedo iako igra prvenstvo i uigraniji je,ali je u uzasnoj formi i tek je sesti u slabom gruzijskom prvenstvu,to nista ??
Bitna je 'atmosfera' dok kod Torpeda nema 'atmosfere' ?? A da sad se sjetih,tim Torpeda ,kad ne igra sviraju po svadbama,da odrze dobru atmosferu

zeljeznicaru se ionako tanka ekipa raspala u ovom prelaznom roku,dosta su jeftiniji i nekvalitetniji od Dinama. Pripremne utakmice zeljeznicara nisu odusevile,dok je Dinamo ,prvi u bjeloruskom prvenstvu,koje nije slabije od naseg. Ocekivati je dobar rezultat Dinama veceras,cemu se toplo nadamo. No,treba dodati analizirajuci rezultate ovosezonskog prvenstva Bjelorusije,da je Dinamo vise domacinska ekipa,tako da ni minimalni poraz Dinama veceras nije kraj svijeta !!
Jesi branio doktorski na najlošije rangiranom univerzitetu u regiji ili si se dozvao pameti? Falio si mi tu na forumu, trebao si se javiti s novim nadimkom. ŽivioVenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 jul 2023, 15:49Oprosti, ostao sam ti dužan odgovor. Ali, zaista nemam vremena. No, ako te baš zanima ta tema, pročitaj Bartola Kašića i Snježanu Kordić, ali stvarno pročitaj. Onda možemo razgovarati na temu jezika.
U svakom slučaju, čestitam na pobjedi i nadam se da ćete otići što dalje. Sretno.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Antikloc i njegove fudbalske prognozeAntikloc je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:02
Fiorentina je zavrsila osma,idu preko stele u Evropu,nisu bauk. Alkmara gledao protiv TCija nista vala, Gent s Belgijancima smo se uvijek nosili i vise pd toga, s Dinamom Kijev smo igrali kad smo bili 5x slabiji i nisu me odusevili,protiv Cluja nema price objasnjavati da se moze,Partizan je turbulentan ,protiv njih moze svako,PAOK Grci kasno pocinju pripreme,lijeni Balkanci,Viktroia Plzen ,Servette nisu neke klase ,ni neki timovi protiv kojih se ne moze igrati.
Nedostaje vam sportskog duha i borbenosti. Ako ikad iko dodje do grupa i dalje ,mora ekipe ovog renomea pobjedjivati. Recimo veca je razlika u cijeni timova izmedju recimo Dinama Z i Totenhama ,Zvezde i Liverpoola ,AEKa i Veleza nego izmedju Sarajeva i ovih timova.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sretno i komsinici i Sarajevu! Samo treba nabijati drzavni koeficijent, ovde smo barem ujedinjeni i jacamo drzavnu ligu pobjedama! Sretno i malom borcu iz šeher Banjaluke!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Obzirom na trenutno stanje, sasvim realan ishod

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Danas, kao i do sada, Sarajevo brani obraz BiH u Evropi!
Viva la georgiaaaa
Viva la georgiaaaa
NEMA NAZAD
Ima li gdje prenos utakmica za veceras?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Bježi ba, poklopiti se svi klubovi kolektivno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.