NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Nasi ljudi takoreci, hodza.
- ASD
- Kontakt:
Ne znam ko su iz te agencije, ali vidim na transfermarktu da imaju u agenciji par velikih talenata.
- prisonbreak
- Kontakt:
Svi znamo o kome je rijec

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ja ne tracam ljude

Itekako ga znamo i to dobro
Basica ostaviti, ostali na posudbe u drugu ligu centar. Samed Zuna je vec otisao u Nemilu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sve ostaviti, otjerati Isakovica, Karica, Fenu, Horica i Hrelju.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Da prosjek godina bude 19 

-
- Kontakt:
Cihat Arslan vodi Shkupi i to je po meni najbolji trener koji je ikada vodio Celik.
Igraju veceras i strpali pet komada nekim litvancima.
Igraju veceras i strpali pet komada nekim litvancima.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Moze Hrelja i na klupu. Ako uvodi ekipe u PL, ne mora igrati. Samo nek je na rosteru

Na današnji dan prije tri godine održana je jedna od najvažnijih skupština NK Čelik, na kojoj je, između ostalog, donesena odluka da zenički klub s Bilinog polja svoje takmičenje nastavi u Kantonalnoj ligi ZDK.
Iako je ta odluka donijela veliki broj negativnih komentara, prijetnji, gubitka povjerenja zajednice, danas s ponosom možemo reći da je ovo bila najispravnija odluka koju je ovaj klub donio u prethodnih nekoliko desetina godina.
Jednom. Uvijek. Zauvijek.

Iako je ta odluka donijela veliki broj negativnih komentara, prijetnji, gubitka povjerenja zajednice, danas s ponosom možemo reći da je ovo bila najispravnija odluka koju je ovaj klub donio u prethodnih nekoliko desetina godina.
Jednom. Uvijek. Zauvijek.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Sta kazete, nemoj truhlo tako. Gov.njiva pitarska govanca i hrelja i onaj mali cupo. Ispisnica sutra i jednom i drugom 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.