FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbt boris se za Europu kao za zivot i onda ispadnes od levata kojima je precka najbolji igrac.
Ovo ako do kraja ne preokrenemo znajuci kakvi su nasi pod pritiskom vec vidim na sta ce revans liciti.
Ovo ako do kraja ne preokrenemo znajuci kakvi su nasi pod pritiskom vec vidim na sta ce revans liciti.
You are someone else I am still right here
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
900k eura i zahvalnica. Malo tezi Suljic
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ko je od nasih neokupan na terenu ???
Ovo se ne moze nirmalno objasniti nikako, **** ti mentalitet bošnje
Ovo se ne moze nirmalno objasniti nikako, **** ti mentalitet bošnje
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Nije bitna Evropa, bitno je da se proda Dal 
Pokušaj broj 3

Pokušaj broj 3
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Bolji smo 3 puta i to smo i pokazali. Go smo primili nesretno i tako isto ga nismo zabili. Dobit ćemo ovu tekmu. Samo nemojte pisati kako smo loši kad smo odigrali vrhunsko poluvrijeme. Naravno da ćeš malo past poslije 35 minuta totalnog fudbala.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
**** se sve karine sto poslije ovakvog poluvremena pljujete po ekipi.Karine jedne.fuj
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Dal je lose odigrao a kad Dal lose igra nas nema nigdje. Dal je pokretac ove ekipe. Oliveira los,treba ga zamijeniti Kevinom. Trako,posto u UEFA utakmicama nema pravila U21 ,ja stvarno ne znam sta ce on na terenu.
No ,izdobri se ovo. Sef ce im objasniti ,zabicemo 1 i sa X na Kosevo !!
No ,izdobri se ovo. Sef ce im objasniti ,zabicemo 1 i sa X na Kosevo !!
Steta za go, igra je veoma dobra..
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Previše traljavosti, žurbe, nema sabura i ovo ti je rezultat. Znao sam majke mi moje čim nismo iskoristili momentum, znao sad da će nam ovo doći na naplatu.
Velika mana je to što imamo prelošu kretnju, pa nemamo rješenja pri iznošenju lopte. Drugo, slab nam je prvi blok u odbrani, sve nam lopte padaju ispred 16erca.
Pohvalio bih Rogića, osjeća se koliko je siguran golman. Uz njega, izdvojio bih još Zeljkovića, koji će biti pravo dobro pojačanje.
Malog žvalju Dala treba izvesti odmah, kad mu vidim onu hinjavu debilnu facu, muka mi bude. Brdo grešaka, nonšalancije i hodanja. Isto tako, Trako je kriminalan, qarina igrač, odmah uvesti Aničića. Ziljkić je preloš, more grešaka, sam sebe dribla, carini je previše.
Nije ništa izgubljeno, ali se mora bar jedan gol zabiti. Smiriti situaciju, krenuti pametnije i strpljivije.
Velika mana je to što imamo prelošu kretnju, pa nemamo rješenja pri iznošenju lopte. Drugo, slab nam je prvi blok u odbrani, sve nam lopte padaju ispred 16erca.
Pohvalio bih Rogića, osjeća se koliko je siguran golman. Uz njega, izdvojio bih još Zeljkovića, koji će biti pravo dobro pojačanje.
Malog žvalju Dala treba izvesti odmah, kad mu vidim onu hinjavu debilnu facu, muka mi bude. Brdo grešaka, nonšalancije i hodanja. Isto tako, Trako je kriminalan, qarina igrač, odmah uvesti Aničića. Ziljkić je preloš, more grešaka, sam sebe dribla, carini je previše.
Nije ništa izgubljeno, ali se mora bar jedan gol zabiti. Smiriti situaciju, krenuti pametnije i strpljivije.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odbrana slaba. Durakovic los, traku da ne spominjem…
Jbt boris se za Europu kao za zivot i onda ispadnes od levata kojima je precka najbolji igrac.
You are someone else I am still right here
Njegov i Trakin gol. Trako kratak ko februar, preleti ga lopta, a Durakovica frajer nosi na ledjima dobrih 5 metara i iz peterca nam gol daje
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ja rekoh jucer da ga ne primimo. Sad cemo vidjeti od cega smo. Bolji smo, mozemo preokrenuti
- 1 9 4 6 -
- Objektivac1946
- Kontakt:
Dal, Trako najslabije karike.
Ziljkić pegla loptu malo previše
4-4-2 ili izbaciti dala i traku
Ziljkić pegla loptu malo previše
4-4-2 ili izbaciti dala i traku
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ali eto kakvi smo da opet primimo gol nakon možda i najboljeg poluvremena kojeg smo ikad odigrali 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
**** te babo masni
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ali, ali dalkan je gurn'o Ronalda... Yebo ga babo u usta !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovo njihovo desno krilo im je najbolji igrac, Durakovic pored njega amaterski ispadao, Dal mora napolje, nek udje Viveros i nek igraju 4-4-2, nek uvede Balta umjesto Trake na CB treba nam visok stoper a i da moze izaci i pokriti sredinu kad ovi visoko izadju.
Nema im se sta zamjerit za borbenost, previse prilika nevjerovatno da nismo bar jednu uspjeli ugurati u gol.
Hajde momci idemo preokrenuti ovo u drugom bolji smo haos
Nema im se sta zamjerit za borbenost, previse prilika nevjerovatno da nismo bar jednu uspjeli ugurati u gol.
Hajde momci idemo preokrenuti ovo u drugom bolji smo haos

Zadnja izmjena: Cora1946, dana/u 13 jul 2023, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
90!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MaroonBjelave, rimljanin90 i 24 gosta.