FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 193

ExchangeOffice

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ExchangeOffice » 13 jul 2023, 21:03

Vrancic danas majstorski

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 jul 2023, 21:04

Mora se odbrana uigrat, Rogic novi, 3 nova igrača u zadnjoj ligi a Trako četvrti :mrgreen:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 jul 2023, 21:05

Backa Topola povecala ponudu na 4 650 000 £ 🫡
Yebo ga babo retardirani !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 jul 2023, 21:06

Pitam se sta bi bilo da je Saha ovo branio auuu.. ali desava se i u finalima lp a ne kod nas.

Dalkane, vakat je. Ruku u vatru bez njega u sastavu bi opasni ko rakija bili. On je prevelik igrac za ovaj klub, jednostavno ili bolje reci prerastao je.

Sredina propuh, mnostvo dijagonala nam proslo, lopti u prostor, trcimo za loptom previse sto odmah znaci da smo ispali iz formacije a tako se odbraniti je tesko.
Uostalom, sve sto je meridian portal objavio za analizu tacno. Kutasi kad napada ne znas gjde gone i u tom ludilu i bunilu se i mi pogubimo. Moramo biti mirni ko spricer i po njihovij izgubljenoj lopti biti konkretniji, mirniji i stalozeniji. Srljamooo bas smo igrali njihovu igru
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 13 jul 2023, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 jul 2023, 21:06

Iliju otjerati a traku ostaviti. Za zatvora ova odluka
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

masterfan
Kontakt:

Post Postao/la masterfan » 13 jul 2023, 21:07

Ova visoka odbrana kao da prvi put igraju na taj nacin. Durakovica je onaj izlomio momacki. Beganovic, Vrancic, Zeljkovic i Renan po meni zadovoljili. Jos uvijek mi nije jasno da neko moze donositi onako glupe odluke kao Dal.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 13 jul 2023, 21:07

Golman uzasan. Ako je ovo jedan od najboljih golmana HNLa ja se brinem kakvi su im ostali... Dva stopera ne zna se koji je gori. Durakovic danas uzasan. Kapiten standardno izmislja toplu vodu kad ne treba. Dal standardno igrac manje na terenu, al dade taj gol pa ce ga pojedinci imat na osnovu cega hvalit. Ostali relativno okej/dobri. Bolja smo ekipa od ovih, nadam se samo da cemo na Kosevu dat prvi gol i otvorit ih. Ako im ga prvi zabijemo ubijedjen sam da cemo im jos barem 2 uvalit.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 jul 2023, 21:08

Imam osjecaj da Zeljkovic moze krke s dalom igrat, yebem li mu one nogice neuhranjene
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 13 jul 2023, 21:09

Nasi najvazniji igraci su Ziljkic i Dal. Nas rezultat se krece od toga koliko su njih dvojica dobro odigrali i postigli. Mi zamjena za njih nemamo.Mustafic,bogalj Avram sve alibi igraci,oni kad su najbolji,nece rijesiti nista. Dal je kad je najgori,kad je los kao danas,donio nam je zlatni remi.
Nasa slabost je totalna neuigranost. Mi smo danasnju vaznu utakmicu poceli sa 4-5 debitanata. Ukljucujuci veoma vaznu poziciju golmana. To se ozbiljnoj ekipi sa evropskim ambicijama ne smije desavati. Tu je puno krivice do Debila Dudica,koji je trebao izgraditi tim kako za ovo sezonu pred nama,tako i za Evropu. No to je propalo. Treba ici dalje.
Sto je zabrinjavajuce je los debi Viverosa. Ne obecava a puno se u njega polaze i ulaze.
Realno,mi smo klasu ispred Torpeda,sa malo sportske srece,ovo bi trebali relativno lako proci. Aktobe je opet za klasu bolji od ovih.
Nas tim se nece uigrati i poceti davati svoj puni kapacitet prije sredine septemba. Onda mozda bude kasno !!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 jul 2023, 21:10

Jbg odbrani ce trebati vremena da se uigra,golman i sva 4 u zadnjoj liniji danas su prvi put igrali skupa u jednoj takmicarskoj utakmici.
Ja se nadam da ce ovo sve doci na svoje,samo Trako ne smije nikako biti prvi izbor radije neka Balta igra u paru sa Soldom.
Mirza je totalno zakazao i zakasnio sa izmjenama.
Valjda ce do revansa Besim i Daniel biti na raspolaganju.

masterfan
Kontakt:

Post Postao/la masterfan » 13 jul 2023, 21:11

Da li ce Penaranda biti u ekipi u uzvratnoj utakmici?

iliyaa8
Kontakt:

Post Postao/la iliyaa8 » 13 jul 2023, 21:12

Gdje je onaj brat sto brani Dala a pljuje Avramovskog? Bolje igrati s 10 igraca nego s Dalom u ekipi

Kad Dal igra, sve ide na Ziljkica i na Dala, 97% napada je islo na tu stranu. Renan, Kyeremeh nevidljivi iz tog razloga.

Tri puta je Dal ukrao loptu Renanu iako je Renan bio u duplo boljoj poziciji.

Dal igra poziciju desetke, a ne učestvuje u kreiranju napada, nema osjećaj za pas, krade lopte od špica, igrač manje u napadu, defanzivno ga nikako nema, opet je više puta gubio loptu i onda trckarao s velikim bolom u polnom organu.

Avramovski mora poceti sljedeću ili da se krene sa 442 jer Dal više ne smije igrati, previše guši sve oko sebe

Mirza je pokazao da je nespreman da vodi ekipu. Trener se mora mijenjati pod hitno. Ja bi vratio Sablića jer je s najlosijim rosterom imao odlicne rezultate i nije dopuštao da mu menadjeri i sarajevsko podzemlje odredjuje ko ce igrati.
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO

⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 13 jul 2023, 21:12

iliyaa8 je napisao/la:
13 jul 2023, 21:12
Gdje je onaj brat sto brani Dala a pljuje Avramovskog? Bolje igrati s 10 igraca nego s Dalom u ekipi

Kad Dal igra, sve ide na Ziljkica i na Dala, 97% napada je islo na tu stranu. Renan, Kyeremeh nevidljivi iz tog razloga.

Tri puta je Dal ukrao loptu Renanu iako je Renan bio u duplo boljoj poziciji.

Dal igra poziciju desetke, a ne učestvuje u kreiranju napada, nema osjećaj za pas, krade lopte od špica, igrač manje u napadu, defanzivno ga nikako nema, opet je više puta gubio loptu i onda trckarao s velikim bolom u polnom organu.

Avramovski mora poceti sljedeću ili da se krene sa 442 jer Dal više ne smije igrati, previše guši sve oko sebe

Mirza je pokazao da je nespreman da vodi ekipu. Trener se mora mijenjati pod hitno. Ja bi vratio Sablića jer je s najlosijim rosterom imao odlicne rezultate i nije dopuštao da mu menadjeri i sarajevsko podzemlje odredjuje ko ce igrati.
Ali on je gurn'o Ronalda...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 jul 2023, 21:13

Antikloc je napisao/la:
13 jul 2023, 21:09
Nasi najvazniji igraci su Ziljkic i Dal. Nas rezultat se krece od toga koliko su njih dvojica dobro odigrali i postigli. Mi zamjena za njih nemamo.Mustafic,bogalj Avram sve alibi igraci,oni kad su najbolji,nece rijesiti nista. Dal je kad je najgori,kad je los kao danas,donio nam je zlatni remi.
Nasa slabost je totalna neuigranost. Mi smo danasnju vaznu utakmicu poceli sa 4-5 debitanata. Ukljucujuci veoma vaznu poziciju golmana. To se ozbiljnoj ekipi sa evropskim ambicijama ne smije desavati. Tu je puno krivice do Debila Dudica,koji je trebao izgraditi tim kako za ovo sezonu pred nama,tako i za Evropu. No to je propalo. Treba ici dalje.
Sto je zabrinjavajuce je los debi Viverosa. Ne obecava a puno se u njega polaze i ulaze.
Realno,mi smo klasu ispred Torpeda,sa malo sportske srece,ovo bi trebali relativno lako proci. Aktobe je opet za klasu bolji od ovih.
Nas tim se nece uigrati i poceti davati svoj puni kapacitet prije sredine septemba. Onda mozda bude kasno !!
Ti jos nisi svjestan da s dalom damo 2 gola a bez njega bi u sastavu dali 4. Medjutim on nam je donio ZLATNI remi :urnebes: Kazem jos jednom, prekucao je ovu ligu. Vrijeme mu je
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 13 jul 2023, 21:13

bodi123 je napisao/la:
13 jul 2023, 20:27
Odbrana je živa komedija, Zrinjski bi nam 5 komada danas uvalio
Jašta bi, ok jeste nam neuigra odbrana, ali ako si gledao Zrinju neki dan mnogo smo inferiorniji na terenu izgledali za razliku od Zrinjskog. Da smo odčepili na početku sa golom/dva, pet bi im utrpali. Poz :bih:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

MerciBien
Kontakt:

Post Postao/la MerciBien » 13 jul 2023, 21:14

Viveros se nije vidio u ovih 15ak minuta sa nadoknadom sto je igrao. Mislim da nije imao vise od 2-3 kontakta sa loptom

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 jul 2023, 21:14

Jbg ljudi su u takmicarskoj formi
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

pierce
Kontakt:

Post Postao/la pierce » 13 jul 2023, 21:15

prezivili gruziju. ovo sto igraju ziljkic i dal je za zadnjih 20 minuta na bunker, moramo imati drugi plan. soldo los, trako los, rogica pojela trema, durakovic igrac manje, zeljkovic dosta bolji u ofanzivi od balte, vrancic lagano, beganovic i kyeremeh nisu jos profunkcionisali, dosta se gube i nema mnogo otvaranja, oliveira nije ni imao lopti, ali nije nesto ni prostor otvarao... uglavnom ne zna se ko pije ko placa, po meni fali avram da to uveze... prenos rade debili - ne mogu shvatiti da nas ne intersuje da vidimo snimak zanimljivog trenutka, vec da gledamo sve... imaju infrastrukturu za paralelan prenos, ali ocito jedan komentator...
doktor

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 jul 2023, 21:15

Bez jednog top stopera mi mozemo sanjati titulu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 13 jul 2023, 21:16

Toliko najavljivana koreografija kona ispala je jako trajavo i baš onako kakvi i jesu podijeli zastavice bez ikakvoga reda i maši
A mi ove akobogda prolazimo iako smo vec veceras trebali rijesiti pitanje prolaska.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], miguelramos, Morgen19 i 38 gostiju.