Imal dje tu Sarajeva igdje, sa tim pobjedama?
BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- ExchangeOffice
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Ljudi uglavnom napuštaju zbog gužve, da izađu sa parkinga, da ulove gradski prevoz, posebno oni koji su sa djecom.
Ovi večeras su se baš zeznuli.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ne znam stvarno šta si gledao, do prvog gola željezčar u drugom nije ništa uradio, još su ljudi imali nekoliko prilika da ih dotuku skroz.tersnakvadrat je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:34Sarajevo zadnjih dvadeset minuta nije moglo meda, a Zeljo letio po terenu. Tacno da se zapitas ko je ovdje lud kad citas komentare na forumu.
-
Hansestadt
- Kontakt:
nekad Krpic, a nekad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Briše se 2.000 ove sezone, valjalo bi da probamo prebaciti preko togaakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:38jos kad bi i Borac napravio neko cudo kao onomad Slavija protiv Aalborga koji je sezonu ranije igrao grupnu fazu LP
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prvo poluvrijeme nasih klubova u Evropi zavrseno.
Kakve su nam sanse u revanšu u procentima.
Zrinjski prolaz 90 %
Sarajevo prolaz 80 %
Zeljo prolaz 40 %
Kakve su nam sanse u revanšu u procentima.
Zrinjski prolaz 90 %
Sarajevo prolaz 80 %
Zeljo prolaz 40 %
Zasluženo Željezničar do remija, prava krkanska, seljačka igra, na silu i ho-ruk, ali ipak zasluženo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- sagitarius
- Kontakt:
Seljo prolaz 0,5%
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Dinamo ide kući igrat ligu pa u Baku na utakmicu. Poslije utakmice igrači i jednih i drugih legli na teren ko prebijene mačke. Željo mora prvih 15-20 minuta izdržat kako zna i umije pritisak i onda se ganjati
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Da li sam ja ostavio do kraja stream, ne bi gola nijednog bilo... Uglavnom cestitke za oba kluba. Imaju realne sanse za prolaz 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dinamo ne igra ligu dok igra ova 1/2 ili 3 pretkola u Europi. Oni odmah sutra putuju za Baku i tamo će se spremati za revanš utakmicu.
Kako idu utakmice protiv Gornjeg Vakufa - Uskoplja i utakmice na Kupreškom polju, puše li sa Kupreških vrata?
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- akisarajevo92
- Kontakt:
sta sprecava nase da se ukrcaju na isti avion za Baku
Don't believe the hype.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Oni su svoju plemenitu igru pokazali u Zenici u finalu kupa i na tribinama i terenu
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Krpic od prve minute samo u derbiju. Panj
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Zeljo je imao loptu, trcao i napadao cijelu utakmicu mada bez neke posebne ideje ali pristup i zelja su se isplatili na kraju. Sarajevo je moglo tri komada fasovati zadnjih dvadeset minuta koliko sam gledao. Siguran sam da ce ovi drugi puno bolje proci s bilo kim da igraju ako je ovo sto imaju ponuditi i jedni i drugi u nastavku. Komentarisem samo dio utakmice ali onaj daleko najbitniji. Iskreno, upalio sam tek na 2:2 Sarajevo ali to sto sam uspio pogledati bilo je grozno.fks74 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:41Ne znam stvarno šta si gledao, do prvog gola željezčar u drugom nije ništa uradio, još su ljudi imali nekoliko prilika da ih dotuku skroz.tersnakvadrat je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:34Sarajevo zadnjih dvadeset minuta nije moglo meda, a Zeljo letio po terenu. Tacno da se zapitas ko je ovdje lud kad citas komentare na forumu.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Prvo poluvijeme je trebalo zavrsit 2-3 razlike za Sarajevo, vile su nosale Torpedo. Onda primimo gol u nasem stilu, bezveze nakon kornera, a garantujem zivotom da je bilo obrnuto nikad nama ona lopta usla ne bi. Izjednacis odmah na pocetku drugog poluvremena i prvi napad protivnika odbrana izgubljena totalno i golmanu kroz noge i ruke lopta. Kasnije nekako na 2:2 nagurali i izdrzali. Realno zasluzili smo pobjedu makar 1 razlike, ako ne i 2, al ako si upalio utakmicu tek na 2:2 razumijem sto tako mislistersnakvadrat je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:47Zeljo je imao loptu, trcao i napadao cijelu utakmicu mada bez neke posebne ideje ali pristup i zelja su se isplatili na kraju. Sarajevo je moglo tri komada fasovati zadnjih dvadeset minuta koliko sam gledao. Siguran sam da ce ovi drugi puno bolje proci s bilo kim da igraju ako je ovo sto imaju ponuditi i jedni i drugi u nastavku. Komentarisem samo dio utakmice ali onaj daleko najbitniji. Iskreno, upalio sam tek na 2:2 Sarajevo ali to sto sam uspio pogledati bilo je grozno.fks74 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:41Ne znam stvarno šta si gledao, do prvog gola željezčar u drugom nije ništa uradio, još su ljudi imali nekoliko prilika da ih dotuku skroz.tersnakvadrat je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:34Sarajevo zadnjih dvadeset minuta nije moglo meda, a Zeljo letio po terenu. Tacno da se zapitas ko je ovdje lud kad citas komentare na forumu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)