Vratite nam Zenicane i Tuzlake, sve im je oprosteno.Virtu4l je napisao/la: ↑13 jul 2023, 23:05Kakvi su to pajaci.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 jul 2023, 23:03Ali nema vecih debila od ovih vrapcicanaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:14Sta kaze Basic, imaju spremne 3 formacije da mogu na svaku situaciju adekvatno odgovorit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BH klubovi u Europi 23/24
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Teške utakmice za gledanje.Na obje je trebalo po kutiju apaurina da se do kraja isprati.
Dobro bi bilo da svi prođu , ali vrlo lahko se može desiti da Zrinjski samo rutinski ide dalje do augusta.
Dobro bi bilo da svi prođu , ali vrlo lahko se može desiti da Zrinjski samo rutinski ide dalje do augusta.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ma ljudi su iskusna ekipa to se vidi, zelju je gurala raja, atmosfera, ovi rusi su se dobro opustili i to ih je kostalo. Ne kazem ja, nije lako se vratiti, ali ce biti skroz druga prica bez publike
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 13 jul 2023, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sto je lijepo citati ove komentare do 22:20. Pogotovo ove pijacare sa magistrale sto nam 2 mjeseca kmece.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Sta rade vrapcicani na temi ovog naziva? 
Cuj a nismo im mi poklonili dva gola
Osim tih poklona nista nisu uradili osim onog suta glavom
Nama vrh nema vise gola u gostima izdominirali smo ovu tekmu iako smo ko cicibani primili dva smijesna gola taj pas kroz sredinu moramo opreznije igrati
Oni se nisu opustili, oni su se sjebali
Gubimo 0-2 cijeli stadion pjeva
Dok kod njih tamo kad gube 0-2 u 80 minuti
70% stadiona se isprazni
Mi ove mozemo lagano proc
Samo pametno da igramo i tjt
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pazi da ne zavrsis u Konjicu kako je krenuloAdo1922 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:52Na granici svjetova, begova i kmetova, ponovo je vojni cilj malta na ŽOVNICI!Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:47Oni su svoju plemenitu igru pokazali u Zenici u finalu kupa i na tribinama i terenu![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Konferencijska liga na Kupresu sutra na rasporedu 
-
- Kontakt:
Ne moras dominirati, nekad jednostavno ne mozes uticati na neke stvari ali mozes trcati i gristi. Imati snagu i zelju. To je u danasnjem fudbalu najbitniji segment igre. Bez toga, ne trebas se nadati nicemu. Mozes jednu prepreku preskociti, druga ce te sigurno sjebati. To je ono sto nas je uvijek kocilo za nesto vise, je li mentalitet ili nesposobnost struke ali sve dok je tako radovat cemo se remijima protiv gruzijskih i armenskih ekipa. Bez toga nema iskoraka. Jbg.Zutti je napisao/la: ↑13 jul 2023, 23:06Ni City ne dominira svih 90 minuta, ne igras sam utakmicu yebo ga ti. Zapucali dobre prilike, dvije precke pogodismo i primimo ga iz prve i druge njihove sanse, a druga sansa im bila nakon naseg izjednacujuceg gola. Samo neko ko ni na tjelesnom s rajom nije fudbala igrao moze mislit da je se lahko dignut poslije takvih situacija i nastavit dominirattersnakvadrat je napisao/la: ↑13 jul 2023, 23:00Pa onda morate peticu uvaliti svakome u pp ako zelite da ne strpite do kraja a to i nije bas realno ocekivati od nasih domacih fudbalskih zvijezda. Sarajevo nije imalo snage i samo je sreca da je protivnik neozbiljan. Evo i ovi Maltezani sila postali. Nema zajebancije ni s kim vise.
Zadnja izmjena: tersnakvadrat, dana/u 13 jul 2023, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Jedini klub koji je danas zabilježio pobjedu.

Uskoplje kaput.

Uskoplje kaput.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gdje onaj sto je predvidio zeljinu utakmicu? Covjek bukvalno viziju utakmice imao 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Jos niko ne spominje penal eventualno dva je mogo suditi
Nego neki Bundesliga pise nebuloze o basicu i taktici i ovi ostali od bijeloruskoj ligi cinjenica je da je njihova liga ispred nase
Dinamo prvi i u kupu su u igri
Razbili dinamo brest 4-1
Neki dan 7-2 dobili

Nego neki Bundesliga pise nebuloze o basicu i taktici i ovi ostali od bijeloruskoj ligi cinjenica je da je njihova liga ispred nase
Dinamo prvi i u kupu su u igri
Razbili dinamo brest 4-1
Neki dan 7-2 dobili

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 jul 2023, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Eh za te neke stvari moras imat i struku, nije lose ni trenera imat, a to npr Sarajevu fali. Pa lik danas nije izmjene izvrsio dok Ziljkic ne pridje klupi jedva dolazeci do zraka i ti meni kazes "moras trcati". Ni fizicki spremni, a ni trener dovoljno kompetentan da osjeti kako mu ekipa disetersnakvadrat je napisao/la: ↑13 jul 2023, 23:17Ne moras dominirati, nekad jednostavno ne mozes uticati na neke stvari ali mozes trcati i gristi. Imati snagu i zelju. To je u danasnjem fudbalu najbitniji segment igre. Bez toga, ne trebas se nadati nicemu. Mozes jednu prepreku preskociti, druga ce te sigurno sjebati. To je ono sto nas je uvijek kocilo za nesto vise, je li mentalitet ili nesposobnost struke ali sve dok je tako radovat cemo se remijima protiv gruzijskih i armenskih ekipa. Jbg.Zutti je napisao/la: ↑13 jul 2023, 23:06Ni City ne dominira svih 90 minuta, ne igras sam utakmicu yebo ga ti. Zapucali dobre prilike, dvije precke pogodismo i primimo ga iz prve i druge njihove sanse, a druga sansa im bila nakon naseg izjednacujuceg gola. Samo neko ko ni na tjelesnom s rajom nije fudbala igrao moze mislit da je se lahko dignut poslije takvih situacija i nastavit dominirattersnakvadrat je napisao/la: ↑13 jul 2023, 23:00
Pa onda morate peticu uvaliti svakome u pp ako zelite da ne strpite do kraja a to i nije bas realno ocekivati od nasih domacih fudbalskih zvijezda. Sarajevo nije imalo snage i samo je sreca da je protivnik neozbiljan. Evo i ovi Maltezani sila postali. Nema zajebancije ni s kim vise.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Zrinjski nisam gledao, pa necu komentarisati. Od Sarajeva sam vise ocekivao, dosta ulozenog novca ali nekako sve sporo i traljavo ( gledao sam samo drugo poluvrijeme) Zeljo nisam ni ovekivao nesto vise . Igraci polumrtvi, vuku se po terenu, dok dva centralna beka (dva dizelasa) i ne mogu vise od pokazanog. Generalno nastavljamo po starom sto se tice evropskih utakmica.
Elvir Baljic
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jos ovaj Ado jado upada sa ratnim nacionalistickim pjesmama

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Sarajevo kad ostane bez dala igrace bolje
Puno se toga vrti oko njeg
Neke stvari i nazor
Evo npr ja ko amater nikad ne bih stabio dala vrancica zajedno da igraju
Bukvalno izmedju vezne linije i odbrane rupa kad je u pitanju odbrana
Sredina vam je slaba kad je u pitanju defanziva
Bolje mustafic uz dala il vrancica nego dal i vrancic zajedno
Napad vam je dobar al kad se treba braniti vezni osim zeljkovica ne postoji
Puno se toga vrti oko njeg
Neke stvari i nazor
Evo npr ja ko amater nikad ne bih stabio dala vrancica zajedno da igraju
Bukvalno izmedju vezne linije i odbrane rupa kad je u pitanju odbrana
Sredina vam je slaba kad je u pitanju defanziva
Bolje mustafic uz dala il vrancica nego dal i vrancic zajedno
Napad vam je dobar al kad se treba braniti vezni osim zeljkovica ne postoji
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 jul 2023, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
To ti pricam. Dzaba ti i joga bonito prvih pola sata ako kasnije nema ko da se nazad vrati ili da istrci naprijed kad se ukaze prostor. Sarajevo je jace po imenima od Zelje ali je Zeljo pokazao karakter, ljudi su u devedesetim minutama i pobjedu htjeli. E to je ta razlika koju sam veceras vidio u ove dvije utakmice. Daleko je Basic od takticara, kanta od trenera... ja ovdje vise vidim Mulalicev potpis. Samo jako pa sta bude.Zutti je napisao/la: ↑13 jul 2023, 23:20Eh za te neke stvari moras imat i struku, nije lose ni trenera imat, a to npr Sarajevu fali. Pa lik danas nije izmjene izvrsio dok Ziljkic ne pridje klupi jedva dolazeci do zraka i ti meni kazes "moras trcati". Ni fizicki spremni, a ni trener dovoljno kompetentan da osjeti kako mu ekipa disetersnakvadrat je napisao/la: ↑13 jul 2023, 23:17Ne moras dominirati, nekad jednostavno ne mozes uticati na neke stvari ali mozes trcati i gristi. Imati snagu i zelju. To je u danasnjem fudbalu najbitniji segment igre. Bez toga, ne trebas se nadati nicemu. Mozes jednu prepreku preskociti, druga ce te sigurno sjebati. To je ono sto nas je uvijek kocilo za nesto vise, je li mentalitet ili nesposobnost struke ali sve dok je tako radovat cemo se remijima protiv gruzijskih i armenskih ekipa. Jbg.Zutti je napisao/la: ↑13 jul 2023, 23:06
Ni City ne dominira svih 90 minuta, ne igras sam utakmicu yebo ga ti. Zapucali dobre prilike, dvije precke pogodismo i primimo ga iz prve i druge njihove sanse, a druga sansa im bila nakon naseg izjednacujuceg gola. Samo neko ko ni na tjelesnom s rajom nije fudbala igrao moze mislit da je se lahko dignut poslije takvih situacija i nastavit dominirat
Samo nek neko kreira temu za navijače Veleža - BH klubovi na Kupresu 23/24!
mosa lošmi stićko tit-ula!
E to kakve mi pravimo greske u odbrani, to ne bi dopustali sebi ni juniori Famosa.NoDi80 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:57Ja ko realan kazem da su ih pitari satrali
Nego se sjebali poslije nece lopta u gol i kontaju sta cemo sad
Razgulit ce ih na kosevu
A vi mozete pricati sta hocete basic je pokido tekmu kontrolisali smo mec i bolji smo bili
To sto smo napravili dvije greske iz kojeg smo primili golovo danaka je neiskustva europskih utamica za vecinu ovih igraca ovo je najveci mec u karijeri
Sto je jos gore to ne radi neki mladi igrac, vec najiskusniji igrac u ekipi Kosoric aka Krampa. Lik bjezi od njihovog napadaca, povlaci se pred njim, pusta ga do petereca

Sve u svemu castili smo ih sa dva gola

Ovi lazni rusi su opasni ekipa na kontrama, brzi, nezgodni. Plus uigrani, njihovo prvenstvo je u toku.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, rishovski i 7 gostiju.