BH klubovi u Europi 23/24

GIBRA
Kontakt:

Re: BH klubovi u Europi 23/24

Post Postao/la GIBRA » 13 jul 2023, 23:26

Željo je večeras bio bolja ekipa,da su ostali Hodzic i Santos siguran sam da bi ih prosli,ovako ce biti cupavo.

Ne smije se desavati da u ovakvim utakmicama dva zicera sa 3 metra mašimo... i da se ovako slabo brane kontre
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 13 jul 2023, 23:28

Zrinjski bi ovo morao privesti kraju u revansu. Ovo je prilika koja se ne propusta. Zagarantovan play off i ogromne sanse za grupe. Mislim da samo cudom nece proci u revansu u Mostaru.
Sarajevo je za ove izmislili fudbal, ali naucen prethodnim iskustvom najvise su se patili protiv ovakvih ekipa. Kukesi, Zeta, Milsami... Realno ocekivanje je prolaz sve drugo naspram svega sto su urafili ovo ljeto je neuspjeh.
Veceras se moglo vidjeti da Željo itekako može sa ovim rusima drugog reda. Realno Željo je bio bolji protivnik najmanje 80% utakmice, ali naravno mi cemo sami sebi dati 2 gola. U Bakuu se moze proci.
Realno fine su sanse za sva 3 kluba koja su nas do sada predstavljala. Savrseno bi bilo kad bi svi prosli jer i u nastavku takmicenja se imamo cemu nadati.
Sretno
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 jul 2023, 23:29

Ako Bog da da svi prođu. Šta koji **** se svađate ne igramo za trofej.

Zrinjski top 80:20 šanse
Željezničar ima šanse rekao bih da su im narasle na 40% dosta neočekivanih 2:2 , prije bih 0:2 rekao nego 2:2 prije tekme
Sarajevo 50:50 možda 55:45 zbog Koševa
Borac Ko **** i standardno
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 13 jul 2023, 23:29

tersnakvadrat je napisao/la:
13 jul 2023, 23:24
Zutti je napisao/la:
13 jul 2023, 23:20
13 jul 2023, 23:17

Ne moras dominirati, nekad jednostavno ne mozes uticati na neke stvari ali mozes trcati i gristi. Imati snagu i zelju. To je u danasnjem fudbalu najbitniji segment igre. Bez toga, ne trebas se nadati nicemu. Mozes jednu prepreku preskociti, druga ce te sigurno sjebati. To je ono sto nas je uvijek kocilo za nesto vise, je li mentalitet ili nesposobnost struke ali sve dok je tako radovat cemo se remijima protiv gruzijskih i armenskih ekipa. Jbg.
Eh za te neke stvari moras imat i struku, nije lose ni trenera imat, a to npr Sarajevu fali. Pa lik danas nije izmjene izvrsio dok Ziljkic ne pridje klupi jedva dolazeci do zraka i ti meni kazes "moras trcati". Ni fizicki spremni, a ni trener dovoljno kompetentan da osjeti kako mu ekipa dise
To ti pricam. Dzaba ti i joga bonito prvih pola sata ako kasnije nema ko da se nazad vrati ili da istrci naprijed kad se ukaze prostor. Sarajevo je jace po imenima od Zelje ali je Zeljo pokazao karakter, ljudi su u devedesetim minutama i pobjedu htjeli. E to je ta razlika koju sam veceras vidio u ove dvije utakmice. Daleko je Basic od takticara, kanta od trenera... ja ovdje vise vidim Mulalicev potpis. Samo jako pa sta bude.
Ma dobro, na Zelju je veceras i publika uticala i to puno uticala plus sto su to prosle sezone cak 2 puta u derbiju radili, sve to znaci i ostane u ekipi pa se na kraju dadnes do kraja i nagradi te.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 jul 2023, 23:31

Sarajevo je trebalo voditi barem 3:1 na poluvremenu šta su sve promašili. Gruzijci nisu ništa napravili i onda daju nekakav bezveze gol. Nadam se da će barem neko, ko god proći u grupe već jednom. Sramota je da nam nijedan klub nije prošao u grupe nijednog evropskog takmičenja.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 jul 2023, 23:35

kakva kanta qarina
Mettalege jajce uveo iz trece lige u premijer ligu
Sve ko prvoplasirani
I prvu tekmu premijer lige dobije celik 1-3 u gostima
Dobio Sarajevo 0-2 na Kosevu
Od Radomlja napravio solidnog slovenackog prvoligasa
Nadji mi trenera da je ponikao iz BiH s 39 godina da ima takav cv
Basic je trenutno najmladji trener premijer lige BiH iza njega Budimir 42 godine
Coric 45 godina
Svi ostali imaju preko 48 godina

Mi smo s njim proigrali
To je cinjenica
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 jul 2023, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Hahahahaha
Kontakt:

Post Postao/la Hahahahaha » 13 jul 2023, 23:36

Samo da ova mostarska **** spomenem. Koja su to dusmani pa navijaju za Bjeloruse. To je ocekivano od navijaca Sarajeva. Od kluba koji su svi simpatisali dosli do robijasa. Aferim crvena armijo.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 jul 2023, 23:37

Željo je na kraju zaslužio remi u jednoj negledljivoj utakmici. Kao da se igralo na oranici pa igraci s loptom na VI a ne na dobrom terenu. Nevjerovatno koliko loših pasova domacina, loših prijema lopte...
U svakom slučaju realne šanse za prolaz su tu tim prije što se revanš igra na neutralnom terenu.
Nek je sa srećom i do prolaza u sledeco kolo.

Zrinjski 80%
Sarajevo70%
Zeljo 40%

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 13 jul 2023, 23:39

Zutti je napisao/la:
13 jul 2023, 23:29
Zutti je napisao/la:
13 jul 2023, 23:20

Eh za te neke stvari moras imat i struku, nije lose ni trenera imat, a to npr Sarajevu fali. Pa lik danas nije izmjene izvrsio dok Ziljkic ne pridje klupi jedva dolazeci do zraka i ti meni kazes "moras trcati". Ni fizicki spremni, a ni trener dovoljno kompetentan da osjeti kako mu ekipa dise
To ti pricam. Dzaba ti i joga bonito prvih pola sata ako kasnije nema ko da se nazad vrati ili da istrci naprijed kad se ukaze prostor. Sarajevo je jace po imenima od Zelje ali je Zeljo pokazao karakter, ljudi su u devedesetim minutama i pobjedu htjeli. E to je ta razlika koju sam veceras vidio u ove dvije utakmice. Daleko je Basic od takticara, kanta od trenera... ja ovdje vise vidim Mulalicev potpis. Samo jako pa sta bude.
Ma dobro, na Zelju je veceras i publika uticala i to puno uticala plus sto su to prosle sezone cak 2 puta u derbiju radili, sve to znaci i ostane u ekipi pa se na kraju dadnes do kraja i nagradi te.
Pa nasa reprezentacija bi svjetski prvak bila da toliko ulogu igra publika. Okej, da ne idemo dalje. To mozda i jeste nas najveci problem, nase drustvo ne shvata da postoji i pozitivna kritika. Kod nas je kritika automatski atak na licnost. Udar na ego. Ego i kompleksi ogranice covjeka da ovaj za zivota ne makne iz tih okvira, ostaje zarobljen dok je ziv. Ovdje nema komuniciranja, sve se svodi na napad i odbranu. Na sikaniranje, u zavisnosti ko se na koga nakaci kojim danom. Uopceno pricam ali vidim da ni ti ne das prici sebi. Na sve si odgovor imao a ono sto sam jedino htio istaknuti, to vise nije ni vazno. Sretno i jednima i drugima, da se nabilda taj koeficijent malo ali daleko smo mi jos uvijek od kvalitetnog rada i rezultata.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2023, 23:41

Neka ostane zabilježeno da su večeras samo Mostarci navijali za Bjeloruse.

Pitari korektni, ostali korektni. :clap:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 13 jul 2023, 23:43

13 jul 2023, 23:39
Zutti je napisao/la:

Pa nasa reprezentacija bi svjetski prvak bila da toliko ulogu igra publika. Okej, da ne idemo dalje. To mozda i jeste nas najveci problem, nase drustvo ne shvata da postoji i pozitivna kritika. Kod nas je kritika automatski atak na licnost. Udar na ego. Ego i kompleksi ogranice covjeka da ovaj za zivota ne makne iz tih okvira, ostaje zarobljen dok je ziv. Ovdje nema komuniciranja, sve se svodi na napad i odbranu. Na sikaniranje, u zavisnosti ko se na koga nakaci kojim danom. Uopceno pricam ali vidim da ni ti ne das orici sebi. Na sve si odgovor imao a ono sto sam jedino htio istaknuti, to vise nije ni vazno. Sretno i jednima i drugima, da se nabilda taj koeficijent malo ali daleko smo mi jos uvijek od kvalitetnog rada i rezultata.
Nisam ti nigdje rekao da igra toliku ulogu samo da su ih pogurali kad je trebalo plus sam ti rekao da je to malo i uslo u krv. Jbg drug odosmo mi sad u neke druge teme. Poceli s kako je Sarajevo trebalo zavrsit, a dodjosmo na to da ja sebi pric ne dam i da ti ne bih trebao bas na sve odgovarat jer tako ispadam kompleksas i egomanijak. :rol:
Husref Musemić - Babuka.

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 13 jul 2023, 23:44

Virtu4l je napisao/la:
13 jul 2023, 23:41

Možda pojedinici, normalna raja u kaficu gdje sam gledao za Želju.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 jul 2023, 23:44

Haha vazda nadjete za zelju izgovor budite malo realni
I na dinamova oba gola uticali su 60% nasi igraci koji su im dodali savrsene lopte u prostor za kontru
Dinamo je srece imo mogli smo 4-0 pobjediti
A oni osim ta dva gola apsolutno nista nisu napravili

A znam ima pitara koji su realni, a ima i onih koji iz mrznje oisu
Isto tako imas u Mostaru, Zenici, Tuzli, Banja Luci,…
Toga ce vazda biti svugdje
Mora se pocet raditi na nekoj obostrano pozitivnoj cjelini
Makar samo kad su europske tekme u pitanju
Jer samo sami sebi mozemo valjati 🇧🇦
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 jul 2023, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 13 jul 2023, 23:48

Zutti je napisao/la:
13 jul 2023, 23:43
Zutti je napisao/la:

Pa nasa reprezentacija bi svjetski prvak bila da toliko ulogu igra publika. Okej, da ne idemo dalje. To mozda i jeste nas najveci problem, nase drustvo ne shvata da postoji i pozitivna kritika. Kod nas je kritika automatski atak na licnost. Udar na ego. Ego i kompleksi ogranice covjeka da ovaj za zivota ne makne iz tih okvira, ostaje zarobljen dok je ziv. Ovdje nema komuniciranja, sve se svodi na napad i odbranu. Na sikaniranje, u zavisnosti ko se na koga nakaci kojim danom. Uopceno pricam ali vidim da ni ti ne das orici sebi. Na sve si odgovor imao a ono sto sam jedino htio istaknuti, to vise nije ni vazno. Sretno i jednima i drugima, da se nabilda taj koeficijent malo ali daleko smo mi jos uvijek od kvalitetnog rada i rezultata.
Nisam ti nigdje rekao da igra toliku ulogu samo da su ih pogurali kad je trebalo plus sam ti rekao da je to malo i uslo u krv. Jbg drug odosmo mi sad u neke druge teme. Poceli s kako je Sarajevo trebalo zavrsit, a dodjosmo na to da ja sebi pric ne dam i da ti ne bih trebao bas na sve odgovarat jer tako ispadam kompleksas i egomanijak. :rol:
Sve je to usko povezano. Umjesto da sagledas realno situaciju i razmislis o tome kako ste suplji, tebi je bitno da meni dokazes da nije Zeljo bolje odigrao.To je ocito najbitnije, biti glavni baja u selu. A meni ste isti qrac. Dirnuo sam se samo igre obje ekipe veceras. Ko biva lupate neke pare a trest ce vam se gace kad gostujete Igmanu u Konjicu.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 13 jul 2023, 23:53

E kunem vam se i onaj najgori mrzitelj ovdasnji mi je drazi od ovih Bundesliga i Premiership navijaca sto kenjaju po nasim temama kad se Europa igra 🤢 Mrs odavde u usta vas yebem, navijajte za Bayerne i Manchestere 🤮 Daj mi radije onog pitara najodvratnijeg, ili velezovca, zrinjevca i fukaru, nego ove ublehe. Mrs!
1921

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 13 jul 2023, 23:55

13 jul 2023, 23:48
Zutti je napisao/la:

Sve je to usko povezano. Umjesto da sagledas realno situaciju i razmislis o tome kako ste suplji, tebi je bitno da meni dokazes da nije Zeljo bolje odigrao.To je ocito najbitnije, biti glavni baja u selu. A meni ste isti qrac. Dirnuo sam se samo igre obje ekipe veceras. Ko biva lupate neke pare a trest ce vam se gace kad gostujete Igmanu u Konjicu.
Znaci ne smijem ni rec misljenje o Zeljinoj utakmici? Ovo o dokazivanju govoris meni koji sam vam cestitao na ovakvoj utakmici, al kao ja imam problem nesto priznat u vezi Zelje :rol: Meni bitno tebi da dokazem da Zeljo nije bolje odigrao, a ti nakon mog posta o nasim sansama rekao "utakmica se igra 90 minuta" i na taj nacin meni nesto dokazujes. Kao dzaba ti sanse kad na kraju ne dobijes. :rol:
Husref Musemić - Babuka.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 jul 2023, 23:59

Zrinjski 80-20
Sarajevo 70-30
Željo 40-60

Otprilike ovako po meni za revanš

Uz malo sreće svi možemo dalje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 14 jul 2023, 00:00

Zutti je napisao/la:
13 jul 2023, 23:55
13 jul 2023, 23:48
Zutti je napisao/la:

Znaci ne smijem ni rec misljenje o Zeljinoj utakmici? Ovo o dokazivanju govoris meni koji sam vam cestitao na ovakvoj utakmici, al kao ja imam problem nesto priznat u vezi Zelje :rol: Meni bitno tebi da dokazem da Zeljo nije bolje odigrao, a ti nakon mog posta o nasim sansama rekao "utakmica se igra 90 minuta" i na taj nacin meni nesto dokazujes. Kao dzaba ti sanse kad na kraju ne dobijes. :rol:
Druze, ja sam neko neutralan na ovoj temi. Imam veze sa Zeljom koliko i sa Sarajevom. Da si citao postove, mogao si to skontati ali ne, vidio si Zeljo i hajde u raspravu.
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
13 jul 2023, 23:53
E kunem vam se i onaj najgori mrzitelj ovdasnji mi je drazi od ovih Bundesliga i Premiership navijaca sto kenjaju po nasim temama kad se Europa igra 🤢 Mrs odavde u usta vas yebem, navijajte za Bayerne i Manchestere 🤮 Daj mi radije onog pitara najodvratnijeg, ili velezovca, zrinjevca i fukaru, nego ove ublehe. Mrs!
Evo jos jednog. Ovaj o Bundesligi i Premiershipu bunca.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 14 jul 2023, 00:03

Virtu4l je napisao/la:
13 jul 2023, 23:41

Gazda ne budalesaj, generalno mene licno zaboli neka stvar za Zelju, a mozes onda tek mislit kako mi qurac puca za Bjelorusima.

90% raje navija za nase klubove u europi koliko se god klali dok traje liga, bezveze je formirat misljenje na osnovu par pojedicana. Nisam vidio sta su pisali ali pretpostavljam da je dosta i zaje.bancije

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 14 jul 2023, 00:04

Cora1946 je napisao/la:
12 jul 2023, 16:07
Samo da napisem da ostane zabiljezeno, da vidim hocu li sta ubost :rol:
Sinoc usnih utakmicu Kona i Dinamo Minska. Prvo poluvrijeme 0:0, u drugom Dinamo poveo 0:2 i negdje pred kraj Kone smanje na 1:2 ne sjecam ali cini mi se iz slobodnog udarca i odmah sljedeca akcija poslije toga Allyson za 2:2 i to majstorski primanje izbacio jednog igraca i zabio, tu je bio kraj
Meni se cini da su ovo sve flesbekovi od derbija :urnebes:
Vidi Nostradamusa :tokralju:

Lafe, sta god usnis ti nam javi :tokralju:
1921

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Giuseppe1, Majestic-12 [Bot] i 18 gostiju.