Ne znam za koga navijas ni s kim imas veze nego ti govorim o kontradiktornosti.tersnakvadrat je napisao/la: ↑14 jul 2023, 00:00Druze, ja sam neko neutralan na ovoj temi. Imam veze sa Zeljom koliko i sa Sarajevom. Da si citao postove, mogao si to skontati ali ne, vidio si Zeljo i hajde u raspravu.Zutti je napisao/la: ↑13 jul 2023, 23:55Znaci ne smijem ni rec misljenje o Zeljinoj utakmici? Ovo o dokazivanju govoris meni koji sam vam cestitao na ovakvoj utakmici, al kao ja imam problem nesto priznat u vezi Zeljetersnakvadrat je napisao/la: ↑13 jul 2023, 23:48
Sve je to usko povezano. Umjesto da sagledas realno situaciju i razmislis o tome kako ste suplji, tebi je bitno da meni dokazes da nije Zeljo bolje odigrao.To je ocito najbitnije, biti glavni baja u selu. A meni ste isti qrac. Dirnuo sam se samo igre obje ekipe veceras. Ko biva lupate neke pare a trest ce vam se gace kad gostujete Igmanu u Konjicu.Meni bitno tebi da dokazem da Zeljo nije bolje odigrao, a ti nakon mog posta o nasim sansama rekao "utakmica se igra 90 minuta" i na taj nacin meni nesto dokazujes. Kao dzaba ti sanse kad na kraju ne dobijes.
![]()
BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
O kakvim kontradiktornostima pricas ?Zutti je napisao/la: ↑14 jul 2023, 00:07Ne znam za koga navijas ni s kim imas veze nego ti govorim o kontradiktornosti.tersnakvadrat je napisao/la: ↑14 jul 2023, 00:00Druze, ja sam neko neutralan na ovoj temi. Imam veze sa Zeljom koliko i sa Sarajevom. Da si citao postove, mogao si to skontati ali ne, vidio si Zeljo i hajde u raspravu.Zutti je napisao/la: ↑13 jul 2023, 23:55
Znaci ne smijem ni rec misljenje o Zeljinoj utakmici? Ovo o dokazivanju govoris meni koji sam vam cestitao na ovakvoj utakmici, al kao ja imam problem nesto priznat u vezi ZeljeMeni bitno tebi da dokazem da Zeljo nije bolje odigrao, a ti nakon mog posta o nasim sansama rekao "utakmica se igra 90 minuta" i na taj nacin meni nesto dokazujes. Kao dzaba ti sanse kad na kraju ne dobijes.
![]()
- Meraak1921
- Kontakt:
napravili smo i previse prilika na 0:0 ( ocekivao sam tvrdu tekmu i bez nekih sansi) tako da se nadam da cemo i na neutralnom terenu napraviti prilike koje cemo iskoristiti 50-50 šanse
Sarajevo ako ne moze pobjediti ekipu koja ima
gol razliku - 4 i koja je sesta na tebeli u Gruzijskoj ligi .. Ocekujem 3:0
Zrinja ce rutinski ovo zavrsiti
Nikakvim drug, ne mogu ponovo iste stvari kucat, vrati se malo unazad, procitaj ponovo pa valjda skontas.tersnakvadrat je napisao/la: ↑14 jul 2023, 00:09O kakvim kontradiktornostima pricas ?Zutti je napisao/la: ↑14 jul 2023, 00:07Ne znam za koga navijas ni s kim imas veze nego ti govorim o kontradiktornosti.tersnakvadrat je napisao/la: ↑14 jul 2023, 00:00
Druze, ja sam neko neutralan na ovoj temi. Imam veze sa Zeljom koliko i sa Sarajevom. Da si citao postove, mogao si to skontati ali ne, vidio si Zeljo i hajde u raspravu.
Na kraju krajeva, ne znam sto mi odgovaras i dalje. Mada dobro nas narod je poznat po tome da je iskompleksiran i egomanican pa ne da sebi pric. Cak si i sam to rekao

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Lupas gluposti i sam si sebi kontradiktoran. Zelio sam samo procitati tvoj odgovor cisto da vidim znas li uopce znacenje pojmova koje koristis. Nekako sam ovako tvoj sljedeci post i zamisljao. Definitivno sad idem, ostani mi i dalje tako bistar i karakteran. Laku noc Bosno moja.Zutti je napisao/la: ↑14 jul 2023, 00:15Nikakvim drug, ne mogu ponovo iste stvari kucat, vrati se malo unazad, procitaj ponovo pa valjda skontas.
Na kraju krajeva, ne znam sto mi odgovaras i dalje. Mada dobro nas narod je poznat po tome da je iskompleksiran i egomanican pa ne da sebi pric. Cak si i sam to rekao![]()
tersnakvadrat je napisao/la: ↑14 jul 2023, 00:24Lupas gluposti i sam si sebi kontradiktoran. Zelio sam samo procitati tvoj odgovor cisto da vidim znas li uopce znacenje pojmova koje koristis. Nekako sam ovako tvoj sljedeci post i zamisljao. Definitivno sad idem, ostani mi i dalje tako bistar i karakteran. Laku noc Bosno moja.Zutti je napisao/la: ↑14 jul 2023, 00:15Nikakvim drug, ne mogu ponovo iste stvari kucat, vrati se malo unazad, procitaj ponovo pa valjda skontas.
Na kraju krajeva, ne znam sto mi odgovaras i dalje. Mada dobro nas narod je poznat po tome da je iskompleksiran i egomanican pa ne da sebi pric. Cak si i sam to rekao![]()

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Evo noćas priča o slovenskoj ligi i njihovom kvalitetu ima zanimljivu epizodu
Maltežani im dobro održaše lekcije.
U smislu priče o koeficijentu naše lige:
- Super je što su Slovenci imali užasan dan, neka nastave.
- Super je što je Vaduz blizu ispadanja, koeficijent Lihtenštajna je najgluplji na svijetu.
- Dobro je i što su Finci blizu ispadanja.
- Dobro je što su Irci pravili sranja čak kontra ekipa s Gibraltara.
- Dobro je da su Litvanci bezveze.
- Ne valja što su Kosovari dobri.
- Ne valja što Latvijci rutiniraju.
Sve u svemu, dobro je za sada ovo. Kad bi svi naši klubovi prošli dalje, bilo bi fantastično. Makedonci, Crnogorci, Maltežani, pa čak i Andora, Bjelorusija i Luksemburg igraju ok, a to nam odgovara.

U smislu priče o koeficijentu naše lige:
- Super je što su Slovenci imali užasan dan, neka nastave.
- Super je što je Vaduz blizu ispadanja, koeficijent Lihtenštajna je najgluplji na svijetu.
- Dobro je i što su Finci blizu ispadanja.
- Dobro je što su Irci pravili sranja čak kontra ekipa s Gibraltara.
- Dobro je da su Litvanci bezveze.
- Ne valja što su Kosovari dobri.
- Ne valja što Latvijci rutiniraju.
Sve u svemu, dobro je za sada ovo. Kad bi svi naši klubovi prošli dalje, bilo bi fantastično. Makedonci, Crnogorci, Maltežani, pa čak i Andora, Bjelorusija i Luksemburg igraju ok, a to nam odgovara.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Moja prognoza za prolaz:
Zrinjski 80-20
Sarajevo 65-35
Željo 35-65
Zrinjski 80-20
Sarajevo 65-35
Željo 35-65
Imajul' se gdje vidjet' golovi?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Gdje je onaj pitar sto je sanjao da ce biti ovakav rezultat na Grbavici? 

zeljovac21 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 01:27Gdje je onaj pitar sto je sanjao da ce biti ovakav rezultat na Grbavici?![]()

90!
Jesil unovcio makarCora1946 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 01:44zeljovac21 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 01:27Gdje je onaj pitar sto je sanjao da ce biti ovakav rezultat na Grbavici?![]()
![]()
Kakav povratak najveceg kluba u drzavi. Pitice, RA i Baaa krisom navijali za Bjeloruse.
Pozdravite tatu Lukasenka

Ovo nije povratak,nego splet sretnih okolnosti... Kad se zavrsi uzvratna utakmica opet ce biti po Cocaliću,treneru,sudiji... kako pojma nemaju...Samo se kod nas slavi remi sa bjeloruskom ekipom i to na domaćem terenu u prvoj utakmici..a nista rijesio nisi...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mislim da ti je radioaktivnost pojela i to malo mozdanih celija sto posjedujes. Za pocetak, nema spleta okolnosti nego il imas muda i boris se do kraja il ih nemas i predas se ko zadnji jazavac.rishovski je napisao/la: ↑14 jul 2023, 03:13Ovo nije povratak,nego splet sretnih okolnosti... Kad se zavrsi uzvratna utakmica opet ce biti po Cocaliću,treneru,sudiji... kako pojma nemaju...Samo se kod nas slavi remi sa bjeloruskom ekipom i to na domaćem terenu u prvoj utakmici..a nista rijesio nisi...![]()
Zeljeznicar vodjen Basicem DRUGI put u DESET utakmica se vraca u zadnjih 10 minuta regularnog dijela + sudijska nadoknada pri cemu svoje protivnike, na papiru jace, nabije u njihovih 16 metara, dva gola dajemo za iziednacenje u 90+ , to nije sreca mazlume nego muda, zelja i volja, a Bogme ima nesto i do trenera, njegovih izmjena i promjena formacije. Ima malo vise al da ti sada ne objasnjavam, sprzicu ti mozak bespotrebno, a opet me neces shvatiti.
Da ne pricam kako je ovaj mentalni sklop nasih igraca kvalitet vise sa za nasu ligu gdje nema previse ekipa kvalitete Dinamo Minska koji je, gledajuci protivnike nasih predstavnika u prvom pretkolu, najjaca ekipa od svih navedenih. To neces razumjeti pa da ne duzim.
Razligu sad i bavi se Federacijom, za pocetak. Onda moras da budes prvi, plasiras se u PL BiH, izboris Europu, a onda se na Euro tekmi vratis sa 0:2 u zadnjih 10 minuta. Nije to bas lako, radioaktivni mazlume.
-
- Kontakt:
Jesil se sjebo, vjerujem da jesi. Dzaba sve kad si jazavac

-
- Kontakt:
Samo debili mogu reci da neki nas klub hladno nekog 3 -0 moze uzeti,drugo je sto svi zive u nekim oblacima,ja bi bio prezadovoljan bilo kakvom pobjedom.Meraak1921 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 00:11napravili smo i previse prilika na 0:0 ( ocekivao sam tvrdu tekmu i bez nekih sansi) tako da se nadam da cemo i na neutralnom terenu napraviti prilike koje cemo iskoristiti 50-50 šanse
-
- Kontakt:
Neces vjerovati al fakat imamo nekoliko formacija, pijacaruMostarwolf1981 je napisao/la: ↑13 jul 2023, 22:14Sta kaze Basic, imaju spremne 3 formacije da mogu na svaku situaciju adekvatno odgovorit![]()

Sokantno, zar ne. Mozes li to procesuirati, shvatiti. Sumnjam, pijacarski mozak je podesen na vaganje, vracanje kusura i kako zajebati neopreznu musteriju.
ps. Feja je bolji dok vam opet ne sprzi pola ekipe forsiranjem i ocito losim i neadekvatnim trenaznim procesom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.