A ova druga lista je jako relevantna, nema Partizana jer im niko ne stavlja posjete na transfermarktu

A ova druga lista je jako relevantna, nema Partizana jer im niko ne stavlja posjete na transfermarktu
elevenblues je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:26Nikad veceg seljakluka u gradu od onih njihovih utakmica, gori vaser nego kad repka igra, nema kojeg kluba nema crvene boje salova i majice od privatnih firmi, sombrerosa na glavi, japanki i cega sve ne.
Nema partizana jer tad je valja rastjero rajuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:28A ova druga lista je jako relevantna, nema Partizana jer im niko ne stavlja posjete na transfermarktu![]()
Ma nmg se oni ni s vama poreditiletsgofighter je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:31Razlika između simpatizera i kopa je ogromna, a tu je RA pretanak![]()
Evo ja ću postaviti jedan domaći zadatak za gospodare svemira navijanja, kada ovaj achivement pređete onda se možete uspoređivati sa Hordama i Manijacima u nekim segmentima navijanja![]()
Igrali smo u Gabeli domaće utakmice zekaneNoDi80 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:31Nema partizana jer tad je valja rastjero rajuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:28A ova druga lista je jako relevantna, nema Partizana jer im niko ne stavlja posjete na transfermarktu![]()
Nego dje ste vi evo savez objavio sliku
![]()
I onda vas 50 dodje u Mostar indijanciletsgofighter je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:31Razlika između simpatizera i kopa je ogromna, a tu je RA pretanak![]()
Evo ja ću postaviti jedan domaći zadatak za gospodare svemira navijanja, kada ovaj achivement pređete onda se možete uspoređivati sa Hordama i Manijacima u nekim segmentima navijanja![]()
Nemoj ihCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:34I onda vas 50 dodje u Mostar indijanciletsgofighter je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:31Razlika između simpatizera i kopa je ogromna, a tu je RA pretanak![]()
![]()
Mi bar dođemo !OnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:35Nemoj ihCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:34I onda vas 50 dodje u Mostar indijanciletsgofighter je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:31Razlika između simpatizera i kopa je ogromna, a tu je RA pretanak![]()
![]()
![]()
Gdje dodjete indijanac jedan niste bili predzadnji put
letsgofighter je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:36Mi bar dođemo !vas dođe u BL 50 u tri puta !
Pa možda zato što nam nisu dopustili gluperdo !CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:37Gdje dodjete indijanac jedan niste bili predzadnji put![]()
Prvo si ovo rekaoletsgofighter je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:38Pa možda zato što nam nisu dopustili gluperdo !CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:37Gdje dodjete indijanac jedan niste bili predzadnji put![]()
Ove slike gore objesite maču o rep, msm , sad ja da postavljam 6 buseva iz BL sto je doslo u Sarajevo zadnji put pa nas vratili....
Jesi bukva sunce ti poljubim, al dobro navikli smo na vas pijaćare da ste tanki sa intelektomOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:46Prvo si ovo rekaoletsgofighter je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:38Pa možda zato što nam nisu dopustili gluperdo !CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:37
Gdje dodjete indijanac jedan niste bili predzadnji put![]()
Ove slike gore objesite maču o rep, msm , sad ja da postavljam 6 buseva iz BL sto je doslo u Sarajevo zadnji put pa nas vratili....
“Mi bar dođemo !vas dođe u BL 50 u tri puta !”
A sad kad sam postavio slike pričamo o nakvim autobusima, Tito dragi![]()
Ma i tih 11.300 je upitno.. fotošop
Trenutno korisnika/ca: Benko123, MostarReds22, Pact1921 i 39 gostiju.