FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
iskustvo nas uci da se vec sad zakomplikovalo
mislio sam da cemo dosta laganiji uci u revans
kakvi smo baksuzi bice opet 54 precke 30 stativa il penali
na hajr
mislio sam da cemo dosta laganiji uci u revans
kakvi smo baksuzi bice opet 54 precke 30 stativa il penali
na hajr
Moras ih shvatiti, ko ce na danasnjem vaktu igrati za 45 maraka.ExchangeOffice je napisao/la: ↑14 jul 2023, 11:23Sarajevo je sinoc do prvih 45 KM izgledalo mocno, mozete pricati sta hocete al takvo Sarajevo svi zelimo. Sreca nije bila na nasoj strani.
Normalan je pad energije bio u drugom. Izmjene su trebale ranije da dodju, medjutim ni ovo sto je uslo nije nesto puno pokazalo.
Uglavnom, kad udjemo u takmicarsku formu, a nadam se da cemo ubrzo, mislim da ce ova ekipa biti spremna da ide na najvise ciljeve.
Nisam ni sretan ni razocaran. Zadovoljan zbog igre gdje ima kvaliteta, a zal zbog rezultata.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ja mislim da bi formacija sa 3 nazad funkcionisala bolje od ove sad, pogotovo ako Almedina prodaju.
Šahinović
Trako-Šerbečić-Soldo
Beganović-Vrančić-Zeljković-Duraković
Dal/Avram/Mustafić
Renan-Viveros/Penaranda
Šahinović
Trako-Šerbečić-Soldo
Beganović-Vrančić-Zeljković-Duraković
Dal/Avram/Mustafić
Renan-Viveros/Penaranda
- napoleon72
- Kontakt:
Ne ne, to Zipce utakmice gleda kroz svoj honorar. Marka po minuti utakmice. Dok je on 45 zaradio mi smo dobri bili.NazorUso je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:56Moras ih shvatiti, ko ce na danasnjem vaktu igrati za 45 maraka.ExchangeOffice je napisao/la: ↑14 jul 2023, 11:23Sarajevo je sinoc do prvih 45 KM izgledalo mocno, mozete pricati sta hocete al takvo Sarajevo svi zelimo. Sreca nije bila na nasoj strani.
Normalan je pad energije bio u drugom. Izmjene su trebale ranije da dodju, medjutim ni ovo sto je uslo nije nesto puno pokazalo.
Uglavnom, kad udjemo u takmicarsku formu, a nadam se da cemo ubrzo, mislim da ce ova ekipa biti spremna da ide na najvise ciljeve.
Nisam ni sretan ni razocaran. Zadovoljan zbog igre gdje ima kvaliteta, a zal zbog rezultata.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nema bekova u regionu koji mogu to fizicki iznijeti
Ima smisla, mada je nekad radio za sokic i sendvic, valjda napredovao sad...napoleon72 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:05Ne ne, to Zipce utakmice gleda kroz svoj honorar. Marka po minuti utakmice. Dok je on 45 zaradio mi smo dobri bili.NazorUso je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:56Moras ih shvatiti, ko ce na danasnjem vaktu igrati za 45 maraka.ExchangeOffice je napisao/la: ↑14 jul 2023, 11:23Sarajevo je sinoc do prvih 45 KM izgledalo mocno, mozete pricati sta hocete al takvo Sarajevo svi zelimo. Sreca nije bila na nasoj strani.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Zvanični profil kao glavno sredstvo za promociju “gazde” 

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ma Duraković je stvoren za te formacije ovako kad ga ostaviš samog na beku je propuh živi, sa 3 nazad imaš neku sigurnost kad krene naprijed.
Kad se branimo 5-3-2 kad napadamo 3-5-2. Ako je tvrđa tekma u sredinu gurneš Zeljkovića i Baltu i ispred njih Vrančića
Momak je visociji od Ramosa bukvalno. Ja msm da ga trebamo istrpit, bolji je sinoc bio od Solde bgm. Nemamo nigdje vise prostora za u21 igraca.belosevic23 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:03Trako može samo napredovati u Rudar iz Kaknja..nema momak konstituciju za stopera i to se mora priznati. Da mu nabiješ mišićne mase opet će ostat kratak jer je takva genetika. Tehnički je donekle ok za svoje godine, ali sve ostalo mu je rang 1. lige FBIH. Treba biti iskren i ne zavaravati ni sebe ni njega. Npr kad uporedis njega i Mujakica koji je izasao iz juniora, a bio je stijena i tehnički lošiji, ali nam je puno više valjao nego Trako.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Mogu li se kako dalkanu "vratiti kilometri" pa da on bude U21, obzirom da ce ga babuli gurati da igra ?
Trako je novi Hebibovic.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ja se slazem da ga treba istrpiti, a sto se tice U21, imamo opciju Mulalica. Naravno, ako vrli trener ne bude egoista i ne odstrani ga poput Martinovica i Serbecica.forgempp je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:31Momak je visociji od Ramosa bukvalno. Ja msm da ga trebamo istrpit, bolji je sinoc bio od Solde bgm. Nemamo nigdje vise prostora za u21 igraca.belosevic23 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:03Trako može samo napredovati u Rudar iz Kaknja..nema momak konstituciju za stopera i to se mora priznati. Da mu nabiješ mišićne mase opet će ostat kratak jer je takva genetika. Tehnički je donekle ok za svoje godine, ali sve ostalo mu je rang 1. lige FBIH. Treba biti iskren i ne zavaravati ni sebe ni njega. Npr kad uporedis njega i Mujakica koji je izasao iz juniora, a bio je stijena i tehnički lošiji, ali nam je puno više valjao nego Trako.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Kad stoper ostane 1/1 sa krilom to je svugdje na svijetu go kakav god taj stoper bio. Nije štoperovo da hvata krila. To za početak.
Durakovic na centru Soldo dole ganja bržeg frajera od sebe 3x. Losa postavka ništa drugo.
Durakovic na centru Soldo dole ganja bržeg frajera od sebe 3x. Losa postavka ništa drugo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Moze se i iz 4 2 3 1 s 3 nazad igrat kad se napada, ne da moze nego jednostavno moramo. Znaci ostavljanje jednog beka i pomjeranje na stranu beka koji je otisao naprijed. Sve osim toga rezultira propuhom na toj strani i svaka polukontra je velika sansa za gol. Jucer smo im samo na osnovu debilne postavke zadnje linije dopustali onako probijanje po stranamapitara je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:26Ma Duraković je stvoren za te formacije ovako kad ga ostaviš samog na beku je propuh živi, sa 3 nazad imaš neku sigurnost kad krene naprijed.
Kad se branimo 5-3-2 kad napadamo 3-5-2. Ako je tvrđa tekma u sredinu gurneš Zeljkovića i Baltu i ispred njih Vrančića
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Zna li neko sta je sa sezonskim kartama za novu sezonu?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Rekli su da vaze i narednu sezonu. Nego vaze li za kutasi?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2023, 15:18Zna li neko sta je sa sezonskim kartama za novu sezonu?
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Vrijede od prosle godine, cisto sumnjam da ce biti sada jer vecinom isti ljudi uzimaju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2023, 15:18Zna li neko sta je sa sezonskim kartama za novu sezonu?
https://balkanskinavijaci.com/video-bje ... hordi-zla/
Rogic je kvalitetan golman, greska je sto mu je debi bio u Evropi.
Durakovic isto dobar igrac, vjerujem da je sinosnja partija plod treme zbog debija.
Soldo ce biti beton za Premijer ligu, uvjeren sam.
Trako je vec sporan. Njegova ispadanja su konstanta a nije debitant.
Ovoj ekipi treba "samo" dobar trener i nista vise. Koliko se ulozilo u ekipu (to se stalno i ovde potencira), s onim diletantom na klupi nece biti dovoljno za titule. Jednostavno on ne zna i tu se sva prica zavrsava ! Osim sto ne zna, bahat je i arogantan i tjera inat na ustrb rezultata. Grijeh je uloziti ovoliko i opet ne osvojoti titulu. A strah me da nas takva sezona ocekuje. Tuzno je da se kao argument za njegov ostanak provlaci "Dobar je sa igracima".
Moj sef/poslovodja, ne treba biti dobar sa mnom. Treba me postovati, biti mi nadredzeni, i obezbijediti optimalne uslove za rad. Ne trebamo se opijati skupa da bi funkcionisali...
Durakovic isto dobar igrac, vjerujem da je sinosnja partija plod treme zbog debija.
Soldo ce biti beton za Premijer ligu, uvjeren sam.
Trako je vec sporan. Njegova ispadanja su konstanta a nije debitant.
Ovoj ekipi treba "samo" dobar trener i nista vise. Koliko se ulozilo u ekipu (to se stalno i ovde potencira), s onim diletantom na klupi nece biti dovoljno za titule. Jednostavno on ne zna i tu se sva prica zavrsava ! Osim sto ne zna, bahat je i arogantan i tjera inat na ustrb rezultata. Grijeh je uloziti ovoliko i opet ne osvojoti titulu. A strah me da nas takva sezona ocekuje. Tuzno je da se kao argument za njegov ostanak provlaci "Dobar je sa igracima".
Moj sef/poslovodja, ne treba biti dobar sa mnom. Treba me postovati, biti mi nadredzeni, i obezbijediti optimalne uslove za rad. Ne trebamo se opijati skupa da bi funkcionisali...
Trenutno korisnika/ca: amypitar, galia95, Google Adsense [Bot], Rajvosa4ever, Vanja8 i 82 gosta.