FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
kakva atmosfera sinoc ljudi dragi sta je ono, Grbavica je cudo od stadion, lijepo je bilo biti sinoc na Grbavici
realno smo zaluzili pobjedu, ali eto, moze se ovo proci, idemo dalje
realno smo zaluzili pobjedu, ali eto, moze se ovo proci, idemo dalje
FKŽ !
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Joj braco al' navijanje svih tribina nakon gola za 1:2..
Pa ja sam se ježio bukvalno.
Lažni rusi se počeli valjati skontali koliko je sati.
Da se igralo još 5.min dobili bi glat.
Pa ja sam se ježio bukvalno.
Lažni rusi se počeli valjati skontali koliko je sati.
Da se igralo još 5.min dobili bi glat.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Allahu dragi
-
- Kontakt:
Nisam dozivio bolju atmosferu. Nevjerovatno nesto, nadmasili smo sami sebe. Nikad jaci Manijaci.
1921
Ma Evropski ambijent nema staAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:31Nisam dozivio bolju atmosferu. Nevjerovatno nesto, nadmasili smo sami sebe. Nikad jaci Manijaci.
Jos kad bi srusili zapad, napravili k'o istok i sve pokrili, daleko najbolji stadion u BiH
Hvala ti puno, znači mnogo da nam vi koji ne navijate za Želju skrenete pažnju na to šta imamo zapravo i šta smo ostvarili. Ispalo je na kraju kako je trebalo i vidi se da se može igrati sa ovima. Ne bih puno da analiziram sad, ali imati u glavi da smo i dalje u Evropi.
-
- Kontakt:
Jesu li momci(1921) radili izvjestaj
- TMmanija2012
- Kontakt:
Kljuc u revansu bice nasa odbrana , ono sinošnje Dinamo moze se proci. Bio sam malo iznenađen na kraju tekme igraci Dinama su popadali na terenu ili je do sparine ili su nasi igraci bolje fizicki spremni.
Od ovih novih igraca Rustem i golman tanki ,ali ne treba suditi nakon prve tekme.
Po meni Krpic odigrao najbolji mec od povratka ,dosta bolji nego proljetos.
Na kraju nije loše ispalo , navijanje najbolji smo u BiH 90 minuta podrska bez prestanka
Od ovih novih igraca Rustem i golman tanki ,ali ne treba suditi nakon prve tekme.
Po meni Krpic odigrao najbolji mec od povratka ,dosta bolji nego proljetos.
Na kraju nije loše ispalo , navijanje najbolji smo u BiH 90 minuta podrska bez prestanka

Sve okej, ali mi ova mreza na istoku nikad nece prestati da smeta. Nikako da se pomirim s tim. Neshvatljivo… na poceku kada nije bili ovog sranja bilo je premocno gledati snimak utakmice. Kao u Engleskoj da je.alemsa je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:53Ma Evropski ambijent nema staAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑14 jul 2023, 13:31Nisam dozivio bolju atmosferu. Nevjerovatno nesto, nadmasili smo sami sebe. Nikad jaci Manijaci.
Jos kad bi srusili zapad, napravili k'o istok i sve pokrili, daleko najbolji stadion u BiH
@igrajlopte 🐦
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zamisli zapad i jug kao sjever i istok pred nekih 20 000 navijaca i sinocnji ambijent koji je bio jeziv pomnozi sa 3. Svaka cast Manijaci 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- TMmanija2012
- Kontakt:
I mene smetaju mreze ,ali sinoc neki pijan lik na istoku sektor C4 , cijelo 1.poluvrijeme bukvalno se peo i cupao mrezu , zastitari ga opominjali ,da bi ga na kraju poluvremena njegov haver izveo vani.
Hocu da kazem uvijek se nađe neki pacijent koji krsi dogovore , bolje mreza nego da placamo kazne.
Hocu da kazem uvijek se nađe neki pacijent koji krsi dogovore , bolje mreza nego da placamo kazne.
Ja veće amaterčine od Kosorića vidio nisam,ono je definicija panjine.
Kako možeš dozvoliti da ti dva puta lik u peteracvulazi i ti se amaterski postavljaš kao da hoces da ti daje gol....
Mene je iskreno sramota kad on igra,jos nam kapiten pored zivog Cocalica...
Dvije stvari zamjeram Nerminu:
-Amoahu i Drlji zamijenit strane
-Kosoric,on ne moze igrat,tandem on i Cocalic su prespori za brzog Morozova,najboljeg im igraca Bahara i onog Brazilca sto se stalno ubacuje.....
Bez Kosorica pocet tekmu i manje vjetromine za kontre im ostavljat,imaju prebrze igrace naprijed i onaj Bahar je stvarno igracina,to je previse za Kosorica
Kako možeš dozvoliti da ti dva puta lik u peteracvulazi i ti se amaterski postavljaš kao da hoces da ti daje gol....
Mene je iskreno sramota kad on igra,jos nam kapiten pored zivog Cocalica...
Dvije stvari zamjeram Nerminu:
-Amoahu i Drlji zamijenit strane
-Kosoric,on ne moze igrat,tandem on i Cocalic su prespori za brzog Morozova,najboljeg im igraca Bahara i onog Brazilca sto se stalno ubacuje.....
Bez Kosorica pocet tekmu i manje vjetromine za kontre im ostavljat,imaju prebrze igrace naprijed i onaj Bahar je stvarno igracina,to je previse za Kosorica
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Mislim da bi Jašarević kao lijevi štoper u formaciji sa 3-4-3 mogao biti baš dobar fit. Razlozi:
1. U Švedskoj je odigrao pofin broj utakmica na štoperu
2. Treba jedan ljevak u formaciji sa 3 nazad
3. Zbog iskustva igranja na beku, mogao bi biti kvalitetan support lijevom wingbacku npr. Šehiću. Mislim da bi Šehiću ova formacija baš odgovarala zbog svojih karakteristika, baš kao i Ovčini.
4. Jašar je pokretljiviji od Kosorića
Dakle kad bi hipotetički svi igrači bili spremni i kad bi doveli jedno lijevo krilo ovo ljeto, ovako to nekako zamišljam:

U ovom konceptu bi imali dva bočna štopera koja su iole pokretljivija, jer ovo sa 2 štopera nam ne ide nikako zadnjih godinu dana. Baš previše golova primamo.
Mislim da uz to kvalitetno pojačanje na lijevom krilu imali baš sjajan ofanzivni potencijal na stranama sa ovom 3-4-3 formacijom koju je ionako Bašić uigravao na pripremama. Evo na papiru lijeva strana Jašarević - Šehić- pojačanje i desna strana Drina (koji svakako voli da iznosi loptu) - Ovčina - Amoah po meni zvuči odlično u tom ofanzivnom smislu.
I šta je sa Šehićem, trenira li, kakav je status njegove povrede?
1. U Švedskoj je odigrao pofin broj utakmica na štoperu
2. Treba jedan ljevak u formaciji sa 3 nazad
3. Zbog iskustva igranja na beku, mogao bi biti kvalitetan support lijevom wingbacku npr. Šehiću. Mislim da bi Šehiću ova formacija baš odgovarala zbog svojih karakteristika, baš kao i Ovčini.
4. Jašar je pokretljiviji od Kosorića
Dakle kad bi hipotetički svi igrači bili spremni i kad bi doveli jedno lijevo krilo ovo ljeto, ovako to nekako zamišljam:

U ovom konceptu bi imali dva bočna štopera koja su iole pokretljivija, jer ovo sa 2 štopera nam ne ide nikako zadnjih godinu dana. Baš previše golova primamo.
Mislim da uz to kvalitetno pojačanje na lijevom krilu imali baš sjajan ofanzivni potencijal na stranama sa ovom 3-4-3 formacijom koju je ionako Bašić uigravao na pripremama. Evo na papiru lijeva strana Jašarević - Šehić- pojačanje i desna strana Drina (koji svakako voli da iznosi loptu) - Ovčina - Amoah po meni zvuči odlično u tom ofanzivnom smislu.
I šta je sa Šehićem, trenira li, kakav je status njegove povrede?
Hlalaite na padobranskom uletu al sta bi na kraju sa Santosom, za koga je potpisao lik ili jos trazi angazman?
Volim te Zeljo!!!
Zamijenis strane Drlji i Amoahu,ne znam kako je to Nermin propustio,ovako im sve nesto nije na nogu,pa se pruza i veca sansa za ulazak u sredinu na sut.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Trebao je Muftic početi sinoć, Mulalic je drugi gol morao odbraniti a možda i prvi, opuco mu frajer iz trka nije ni zatego. I još vidim ljudi pišu zadovoljni sa njegovom partijom sinoc....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Sta ocekujete u revansu? Po meni se Dinamo pokazao kao jako dobra ekipa, jaci od nas na haman svakoj poziciji. Uzeli smo ih na naboj, publiku, i Basicevu pamet. Tamo se ne mozemo osloniti na ove prve dvije stvari, znaci nadati se da ce Nermin smisliti nesto i da cemo mi odigrati iznad realnih mogucnosti. Jos uvijek su oni favoriti, recimo 60:40.
1921
I na svaki onaj sut je bio kratak samo sreca da nisu bile po golu,sve bi zavrsile u mrezi.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Prvo želio bih pohvaliti navijače. Ono sinoć je trebalo samo doživiti opisati se ne može. Drugo želio bih pohvaliti i trenera koji želi da naš tim igra lijep futbal, napredak je vidljiv. Želim pohvaliti i sve naše igrače na izuzetnom zalaganju. Neki od njih su griješili, al dešava se, početak je sezone.
Bio sam na istoku a iza mene je bio čovjek sa kćerkicom, možda 12 godina. Od samog početka psovao je igračima i upravi sve od A-Ž. Psovanje je trajalo do prvog gola. Nakon završene utakmice njegova priča se promijenila. Od psovanja djece do pohvala. To smo mi i trebali bi to promijeniti. Neki naši igrači nakon utakmice idu da jedu u pekaru As, što je ispod svakog nivoa za prof. igrača. Zbog toga moja podrška za njih i kad gube i kad pobjeđuju.
Bio sam na istoku a iza mene je bio čovjek sa kćerkicom, možda 12 godina. Od samog početka psovao je igračima i upravi sve od A-Ž. Psovanje je trajalo do prvog gola. Nakon završene utakmice njegova priča se promijenila. Od psovanja djece do pohvala. To smo mi i trebali bi to promijeniti. Neki naši igrači nakon utakmice idu da jedu u pekaru As, što je ispod svakog nivoa za prof. igrača. Zbog toga moja podrška za njih i kad gube i kad pobjeđuju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.