Pa kako nece biti glupane kad smo 50 kilometara od Mostara igrali i od vas bi imali bolji prosjek

Dok kuci imamo oko 3500
Prođe mi scena kroz glavu kako ova djecica iz **** Posusja akcijaju RođeneKONTRASVIH je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:52Poskoci Posusje >>
Red Army Gabela
Ne znam o cemu pricas.
Kao ono kada smo vam upali u Hrasnicu pa se skupljali dva sata19vendetta87 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:58Prođe mi scena kroz glavu kako ova djecica iz **** Posusja akcijaju Rođene![]()
![]()
Na prijateljski turnir ljudi dosli s toljagama i hvale se jos s tim...nije bolest sve sto boliCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jul 2023, 15:00Kao ono kada smo vam upali u Hrasnicu pa se skupljali dva sata19vendetta87 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:58Prođe mi scena kroz glavu kako ova djecica iz **** Posusja akcijaju Rođene![]()
![]()
Pisali kasnije nismo znali da ste tako organizovani![]()
Hahaah pa to su jedine grupe sto postoje u drzavi, ko jos ima? Gerila Travnik mozda, Fukare, ili Vandali Bugojno?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jul 2023, 14:20Realno stanje Manijaci Horde Ultrasi RA i Lesinari ove ostale grupe nisu ni blizu ovih pet.
Realno stanje, kao sto se i vidi. Ovih prvih ima vise, samo su malo manji pa izgledao kao da im je brojka slabija.
da si pametan znao bi da Velez gradi stadion i da je igrao u GabeliTMmanija2012 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 15:09Fakat Poskoci imaju vecu posjetu od pijačara , sad pregledah one tabele![]()
Napokon neko istinu da kaze!Mamba21 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 15:23Šta znače ove brojke ? Da je cijela Bosna i Hercegovina protiv pijaĆara i sve je laž.
Bolje kad se pogleda Grbavica protiv Elfsborga vidjet ćete da ima čak više od 15 hiljada na tribinama, nego nije prijavljeno.
Druga stvar, savez je protiv Veleža, zato im umanjuju posjetu, a savez gura neko Posušje da ih ima više od komunjara, valjda radi politike.
Koševo 2015VR6_LION je napisao/la: ↑14 jul 2023, 15:26da si pametan znao bi da Velez gradi stadion i da je igrao u GabeliTMmanija2012 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 15:09Fakat Poskoci imaju vecu posjetu od pijačara , sad pregledah one tabele![]()
a vi napunite negdje stadion kao mi vas
isto tako reagovali ste na kavez kao zadnji sljam ,u sustini i jeste
vidjeli smo mi vasu dobrodoslicu kad smo bili na Grbavici preko ljeta,dobacivanja sa svih strana,busenja guma itd
Trenutno korisnika/ca: Kaunas, MostarReds22, Mostarska i 43 gosta.