FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne znam samo kakve veze ima budžet s sastavljanjem ekipe? Rustemovic i Biberu su u pet deka primanja, ovaj sto je mladi i brži će sjediti na klupi. A ovaj propali pitar koji jedva trči će da igra.
Pitam kakva je razlika Basica i trenera ranije? Vi pišete tamo neke 50 stvari.
Pitam kakva je razlika Basica i trenera ranije? Vi pišete tamo neke 50 stvari.
2023 Zeljeznicar-Dinamo Minsk 2-2
2020 Maccabi Haifa-Zeljeznicar 3-1
2018 Apollon Limassol-Zeljeznicar 3-1
Zeljeznicar-Apollon Limassol 1-2
Protiv Dinama smo napravili vise sansi i skoro isto zabili nego u zadnje 3 europske utakmice zajedno
2020 Maccabi Haifa-Zeljeznicar 3-1
2018 Apollon Limassol-Zeljeznicar 3-1
Zeljeznicar-Apollon Limassol 1-2
Protiv Dinama smo napravili vise sansi i skoro isto zabili nego u zadnje 3 europske utakmice zajedno
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
AlijagaPetkim je napisao/la: ↑14 jul 2023, 22:28Ne znam samo kakve veze ima budžet s sastavljanjem ekipe?

-
- Kontakt:
Raspravljas sa likom koji uopste ne zna koga imamo na raspolaganju sto se tice igraca, za pocetak, cuj Bilal, kasni ko plata u Grasu

Brutalan izvještaj, jedan od najboljih do sad. Letvicu smo podigli baš visoko, ne samo ostalima nego i sebi. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U zadnjih 11 utakmica imamo samo jedan poraz protiv Borca u BL kad su nam navijaci zaustavljeniRatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 jul 2023, 22:34Raspravljas sa likom koji uopste ne zna koga imamo na raspolaganju sto se tice igraca, za pocetak, cuj Bilal, kasni ko plata u Grasu![]()
I opet KarinAga sere
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Post decenijeRatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 jul 2023, 22:32AlijagaPetkim je napisao/la: ↑14 jul 2023, 22:28Ne znam samo kakve veze ima budžet s sastavljanjem ekipe?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Ma jasta iduce sezone idemo na titulualemsa je napisao/la: ↑14 jul 2023, 22:28Ima LjoZe srece sa tim mladim trenerima, i Amar je bio u 30im kad je preuzeoMocMahale444 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 21:21A pustite levata vi ste gori. Ignorisi bumbara.
Basic solidan trener, mlad i ima želju da napreduje uz Želju.
Greske su tu ali nije zadrt, ters i zlonamjeran tako da ce se greske ispraviti samo sto dalje od Bekrica i savjeta istog.

Joj carapice kralja kaze Bilal, jedino onaj iz zadruge

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kakve veze ima budzet sa sastavljanjem ekipe.
E ovo je najjaci post ikad. Inace za sastavljanje ekipe je bitno jel rodila sljiva u Gradačcu.
Nemojte molim vas citirat idiota, ajmo ga pobijedit.
Zna li iko, gdje se moze nac i slusat ova pjesma sa izvjestaja "sve cu vas ofarbat u plavo"?
Ii da pohvalim grupu za "akciju" svi u plavom, x puta sam o tome pisao ovdje i mastao. Izgleda savrseno, nadam se da ce ostat praksa.
E ovo je najjaci post ikad. Inace za sastavljanje ekipe je bitno jel rodila sljiva u Gradačcu.
Nemojte molim vas citirat idiota, ajmo ga pobijedit.
Zna li iko, gdje se moze nac i slusat ova pjesma sa izvjestaja "sve cu vas ofarbat u plavo"?
Ii da pohvalim grupu za "akciju" svi u plavom, x puta sam o tome pisao ovdje i mastao. Izgleda savrseno, nadam se da ce ostat praksa.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 jul 2023, 22:32AlijagaPetkim je napisao/la: ↑14 jul 2023, 22:28Ne znam samo kakve veze ima budžet s sastavljanjem ekipe?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nadam se da lik trolla, iako loše to radi.
-
- Kontakt:
**** debila, imam ozbiljno pitanje, jel Biber gurnuo one dvije lopte, prva za Gasala kada su Amoaha na kraju izblokkrali, druga za Krpica koji je asistirao za Haracica.
Drago mi je sto ce se analizirati ova.utakmica jer definitivno oni imaju slabih tacki a i mi se moramo poboljsati.
Vrijeme tamo je uzasno sparno tako da ni njima.ne odgovara fizicki.
Opet treba hrabro istrcati ali i pametno. Moguce.je ali cemo se trebati i potruditi dobro da prodjemo. Nesto mi fino mirise ova pozitivna atmosfera bez pritiska koju smo napravili.
Od utakmice do utakmice i mislim da mozemo uzivati
Licno sam zelio vidjeti samo da dobro odigramo i vidio sam fin fudbal sa nase strane, vjerujem da ce biti jos bolje dok se uigramo i udjemo u formu. Nadmasena su mi ocekivanja i ja sam prezadovoljan ovim izdanjem i drago mi je sto smo i mi svjesni ds moramo dalje raditi.
Napokon smo se maknuli od prica kako nas sudija kolje, nekih glupih izgovora, skidanja gaca prije tekme. Idemo raditi i boriti se pa sta bude i to je jedini pravi pristup.
VTŽ
Vrijeme tamo je uzasno sparno tako da ni njima.ne odgovara fizicki.
Opet treba hrabro istrcati ali i pametno. Moguce.je ali cemo se trebati i potruditi dobro da prodjemo. Nesto mi fino mirise ova pozitivna atmosfera bez pritiska koju smo napravili.
Od utakmice do utakmice i mislim da mozemo uzivati
Licno sam zelio vidjeti samo da dobro odigramo i vidio sam fin fudbal sa nase strane, vjerujem da ce biti jos bolje dok se uigramo i udjemo u formu. Nadmasena su mi ocekivanja i ja sam prezadovoljan ovim izdanjem i drago mi je sto smo i mi svjesni ds moramo dalje raditi.
Napokon smo se maknuli od prica kako nas sudija kolje, nekih glupih izgovora, skidanja gaca prije tekme. Idemo raditi i boriti se pa sta bude i to je jedini pravi pristup.
VTŽ
-
- Kontakt:
Treba nekad razmisliti kad se čita neki post/postovi nije to tako teško. Kad imas dva igrača na istoj poziciji Bibera i Rustemovica ti opet gutas starca pored trojice,četvorice. Budzet tu nema veze.
Kad se nadoveže na post od ranije ne vidi se nikakva promjena.
Ušli u evropu s starcima,hladno primili dva gola. Kad smo ubacili mladje igrace napravili smo sto do tada nismo.
Ušli u evropu s starcima,hladno primili dva gola. Kad smo ubacili mladje igrace napravili smo sto do tada nismo.
Treba nekad razmisliti prije nego što se epski prospeš (po ko zna koji put), a potom pokušati da se ne opravdavaš jer samo ispadaš još veći analfabeta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Ti mislis da si sad nešto pametno napisao? Blago nama što te imamo ..
Zadnja izmjena: AlijagaPetkim, dana/u 14 jul 2023, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
A da je poceo Biber onda bi pisao kako su to varijante, jer zaBoga kako ti moze poceti tekmu lik koji je sjedio na klupi IgmanaAlijagaPetkim je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:01Treba nekad razmisliti kad se čita neki post/postovi nije to tako teško. Kad imas dva igrača na istoj poziciji Bibera i Rustemovica ti opet gutas starca pored trojice,četvorice. Budzet tu nema veze.

Mi smo usli u sezonu sa "starcima" jer nemamo para, vrlo prosto, sta smo mogli dovesti za kikiriki doveli smo i svi smo prezadovoljni kako je pocelo, navijaci drugih klubova - kakav si i sam, nisu zadovoljni sto je i logicno

Ne valja Mekic, ne valja Basic

Kako kaze vasa legenda pape
“Aga ti si ovdje zaluto izgleda”
“Aga ti si ovdje zaluto izgleda”
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
A zamisli koliko je tesko gospodinu kad su oni dali sleper para za south america guys i opet prime dvicu od torpeda jojojoj
Bilo je lijepo dok te nije bilo a i vala da te opet bude sa nebulozama ima i drugih foruma za ozniljne teme, ovaj cemo ostaviti da upotpunimo cirkus od nekad jako dobrog foruma.
Bilo je lijepo dok te nije bilo a i vala da te opet bude sa nebulozama ima i drugih foruma za ozniljne teme, ovaj cemo ostaviti da upotpunimo cirkus od nekad jako dobrog foruma.
Hoćeš da ostaneš bez dnevnice?AlijagaPetkim je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:06Ti mislis da si sad nešto pametno napisao? Blago nama što te imamo ..

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 22 gosta.