Utjerao tebi i jedan i drugiHElo je napisao/la: ↑14 jul 2023, 18:57Utjerao tebi Azmir k.u.r.a.c vise **** te bundoglaviSkojevska je napisao/la: ↑14 jul 2023, 18:29Samo andjeo sa neba ne prihvatamo nikog drugog.tuzlak1987 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 17:06
Ne da podrzavam vec prizeljkujem jer je to jedini nacin da misevi odu, a dodje neko bar upola jak ko Azmir.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
ja ne mogu da vjerujem da ima neko ko podrzava da transu grada trosi dokazani potrosac gradskih para,,koliko moras bit ogranicen da to podrzavas??

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
- ASD
- Kontakt:
Saletović bi mogao nazad u Budućnost.
brate podrzavam Slobodu, ukidanjem tranše klub ne bi mogao nikako djelovati bilo bi ili gašenje ili zadnja kantonalna.IbrahimAga075 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:00
ja ne mogu da vjerujem da ima neko ko podrzava da transu grada trosi dokazani potrosac gradskih para,,koliko moras bit ogranicen da to podrzavas??![]()
Ko bi u tad bio grobar kluba?
- Od ukidanje tranše nema ništa barem za sada, al podržavanje toga mi nema smisla a bit navijac Slobode, radi nekoga ko je u klubu, danas, mozda sutra nece biti.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- ASD
- Kontakt:
Ne treba ukinuti tranšu, samo je treba usmjeriti na vraćanje dugova.
Tipa, 150 000 nek ide za dnevne aktivnosti. 850 000 nek ide u vraćanje duga.
Tipa, 150 000 nek ide za dnevne aktivnosti. 850 000 nek ide u vraćanje duga.
Pare sto sad idu u klub Bucijevim i Acijevim hostaplerima bolje da proslijede za obnovu obdanista, igralista i sl. U sustini bolje sta god s njima da urade.
Jedini rizik je sto mozda, i kad dodje normalna uprava, ne bi uspjeli vratiti da ovolika cifra ide u klub.
Jedini rizik je sto mozda, i kad dodje normalna uprava, ne bi uspjeli vratiti da ovolika cifra ide u klub.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
U nedostatku pojačanja valja se baviti transom od grada. Nemamo informacija relevantnih , čak se i šef struke ne oglašava a ljubitelj je toga
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Brate, ne ukidaju oni transu radi Slobode, vec radi ovih gofnara sto nece da odyebu od kluba, a syebali su klub. Cim odu, vratit ce transu gradSkojevska je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:11brate podrzavam Slobodu, ukidanjem tranše klub ne bi mogao nikako djelovati bilo bi ili gašenje ili zadnja kantonalna.IbrahimAga075 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:00
ja ne mogu da vjerujem da ima neko ko podrzava da transu grada trosi dokazani potrosac gradskih para,,koliko moras bit ogranicen da to podrzavas??![]()
- Od ukidanje tranše nema ništa barem za sada, al podržavanje toga mi nema smisla a bit navijac Slobode, radi nekoga ko je u klubu, danas, mozda sutra nece biti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Oni su ih i postavili nismo ti i ja.DamirT je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:49Brate, ne ukidaju oni transu radi Slobode, vec radi ovih gofnara sto nece da odyebu od kluba, a syebali su klub. Cim odu, vratit ce transu gradSkojevska je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:11brate podrzavam Slobodu, ukidanjem tranše klub ne bi mogao nikako djelovati bilo bi ili gašenje ili zadnja kantonalna.IbrahimAga075 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:00
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Pa ja, al ko je od svih nas mogao pretpostaviti da ce biti ovolika gofna? Na pocetku su djelovali fino, kako su pricali sta ce uraditi i slicno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
(Sjednica 11.07.2023)
Brisanje iz registra
Brisu se igraci iz registra Kovčid Amar ("FK BUDUDNOST", Banovidi) jer odlaze u inozemstvo.
(Sjednica 12.07.2023)
Brisanje iz registra
Brisu se igraci iz registra Mešid Aldin ("FK SLOBODA", Tuzla) jer odlaze na područje drugog saveza,
Alid Adi ("FK SLOBODA", Tuzla) jer odlaze u inozemstvo.
(Sjednica 13.07.2023)
Brisanje iz registra
Brisu se igraci iz registra Maksimovid Saša ("FK SLOBODA", Tuzla) jer odlaze u inozemstvo.
Brisanje iz registra
Brisu se igraci iz registra Kovčid Amar ("FK BUDUDNOST", Banovidi) jer odlaze u inozemstvo.
(Sjednica 12.07.2023)
Brisanje iz registra
Brisu se igraci iz registra Mešid Aldin ("FK SLOBODA", Tuzla) jer odlaze na područje drugog saveza,
Alid Adi ("FK SLOBODA", Tuzla) jer odlaze u inozemstvo.
(Sjednica 13.07.2023)
Brisanje iz registra
Brisu se igraci iz registra Maksimovid Saša ("FK SLOBODA", Tuzla) jer odlaze u inozemstvo.
Skojevska je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:11brate podrzavam Slobodu, ukidanjem tranše klub ne bi mogao nikako djelovati bilo bi ili gašenje ili zadnja kantonalna.IbrahimAga075 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:00

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
Laz u ranguMortus je napisao/la: ↑14 jul 2023, 21:43Skojevska je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:11brate podrzavam Slobodu, ukidanjem tranše klub ne bi mogao nikako djelovati bilo bi ili gašenje ili zadnja kantonalna.IbrahimAga075 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 19:00
- Od ukidanje tranše nema ništa barem za sada, al podržavanje toga mi nema smisla a bit navijac Slobode, radi nekoga ko je u klubu, danas, mozda sutra nece biti.![]()
uprava je obezbijedila nikada veci budzet od 3 miliona km bez transe koja iznosi 1 milion. Uz to nam.je sponzor jedan od najbogatijih Tuzlaka. Demantuj me ako tako Bundoglav nije izjavio.

Al hajd zna bundoglavi makar lagati kao i prethodnici mu
Volim tebe, više od sebe
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Pa šećerko na svim ovim slikama ima facu kao da trola
Je.bo li ga rahić cijeli u šupak.

Je.bo li ga rahić cijeli u šupak.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Osim face ima i rijetko lijepu frizuru mora se priznati

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Ibrahim aga šta bi sa većine u vijeću , dokle je stiglo ? Ti si u tijeku
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
rahićki modni stilIbrahimAga075 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:24Osim face ima i rijetko lijepu frizuru mora se priznati![]()
![]()
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.