FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Produzena desna ruka Ziljkic, Dal odmah iza njega. Bojim se da Mirza ne otjera ove strance profesionalce svojim stavom. sve mi se cini da ljudi pomalo trpe, neka diskriminacija na djelu. Renan mora dozvolu dobiti da proba.
Ziljkic se bas “kapitenski” par puta ponio..nesto pocinjem sumnjati u atmosferu u ekipi..
ali hajde, da prodjemo Kutasija ovog pa kako bilo.
Pratimo vas.
Ziljkic se bas “kapitenski” par puta ponio..nesto pocinjem sumnjati u atmosferu u ekipi..
ali hajde, da prodjemo Kutasija ovog pa kako bilo.
Pratimo vas.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Veoma korektan post slazem se 100%.Amcho1 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 22:56Malo pretjerujete sa Dalom, ok nije briljirao ali nije bio toliko ni loš, više manje korektan. Grešaka je imao ništa više od drugih, a zamjerka loše je radio defanzivu. Čuj kažu nema veze što je dao gol, jel realno da to izjavljujete. ? Pa Morinjo kaže, a to možete naći na netu, dobrog igrača ne čini tijelo nego mozak, kada igrač pravi greške on obično pada/tone, a ako igrač napravi 3/4 greške i nakon toga postigne gol to je jak igrač i takvi se izdvajaju. Zamjerka Dalu na defanzivi, ofanzivno skroz korektno kao i ostali, naravno gol je dodatni plus. I ako je loša defanziva bila od Dala , nije on niti bili ko iz ofanzivne linije kriv za primljene golove, golovi idu na dušu najvise bekovima i golmanu, Trako ne može ganjati krilo.![]()
Dodacu jos, ako cemo dalu izbacit go de da izbacimo i Reneu..i ako su obica ofanzivci RENEE JE SPIC I VISE ODGOVARA ZA NE POZDIZANJS GOLA OD 10 tke (tacnije dala). Takodje Renee nije ulazio u sanse i DAL je mnogo vise pritiska zadnju liniju nego rene…
Oba gola smo primili iz individualne greske (prvi ima cak i sportske srece)
Gvardiola da nas vodi nemoze namjestit i garantivat da nece neka ekipa tipa torpedo imat korner.. 1go koji smo primili nebi ronaldo zlatan imesi mogo dat iz 20 puta a ne neki stoper.. nesto slicno sto je zlatan dao skaricam.
Sasvim ok postava sasvim ok taktika sportska sreca nije bila na nasoj strani..
Uvidjeli smo par stvar koje nevaljaju kod nas, uvidjeli smo par stvari u kojima su rusi jaki imamo igrace koji mogu sa dobro analizom popravit lose stvari nulirat protivnicke prednosti..
Jedino je Vrancic bio na nivou i gdje se osjetila kvaliteta iznad svih igrac obje ekipe..
Golman je pokazao u par trenutak nervozu paniku nesigurnost al to se desilo po primanju prvog gola.. ako se on dozove do cetvrtka imamo dobri sansi da prodjemo.. al netreba se opustat..
Nekako odkako je ibro doso za trenera golmana golmani nam stvarno lose izgledaju.. izgleda da adilovic zna
Zna se sta je Iliju udaljilo od kluba.
Da se doveo kvalitetniji neko na njegovo mjesto pa OK. Ovako, mrka kapa...
Da se doveo kvalitetniji neko na njegovo mjesto pa OK. Ovako, mrka kapa...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Upao je prije svega jer je U21 igrač, pa je naš mag skontao da je najpametnije njega gurati kao zaštićeno godište ove sezone. Umjesto da nije Enedinu smanjio minutažu i gurao ga ko U21, ali mora Mirza drugačije.belosevic23 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:40Onda je Trako upao samo sto je desnjak. To mu je izgleda i jedina vrlina. Nazalost, pravimo greske iz godine u godinu a tezimo nekom uspjehu. Meni bi bilo draze da je taj isti Trako 100 puta bolji od Ilije i Vinka, jer je nase dijete.. ali tako se razultati ne postizuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:21Nije Martinović zamijenjen Trakom, ne znam otkud vam to?belosevic23 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:04Ja mislim da se Martinovic pojeo od sramote kad vidi da su ga Trakom zamijenili. Nekad klub mora stati iza igraca i kad se dese takve stvari da trenerom, popricati, izgladiti zarad dobrog rezultata. Ponavlja nam se ista stvar sa Mujakicem. Mislim da sebi zrinjski ovo ne bi nikad dozvolio
Soldo je doveden umjesto Ilije, pa valjda ste mogli skontati da je i on lijevak kao i Ilija. Trako je sad upao u prvih 11 umjesto Besima.
A iskreno ne vidim ni kako je Vinko nesto bolji od Ilije
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kada će se otkriti treća garnitura dresova?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Inače ti ignorišem postove, ali eto jer je više forumaša branilo onu odvratnu partiju da ti odgovorim.Pitar6785 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:50Veoma korektan post slazem se 100%.Amcho1 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 22:56Malo pretjerujete sa Dalom, ok nije briljirao ali nije bio toliko ni loš, više manje korektan. Grešaka je imao ništa više od drugih, a zamjerka loše je radio defanzivu. Čuj kažu nema veze što je dao gol, jel realno da to izjavljujete. ? Pa Morinjo kaže, a to možete naći na netu, dobrog igrača ne čini tijelo nego mozak, kada igrač pravi greške on obično pada/tone, a ako igrač napravi 3/4 greške i nakon toga postigne gol to je jak igrač i takvi se izdvajaju. Zamjerka Dalu na defanzivi, ofanzivno skroz korektno kao i ostali, naravno gol je dodatni plus. I ako je loša defanziva bila od Dala , nije on niti bili ko iz ofanzivne linije kriv za primljene golove, golovi idu na dušu najvise bekovima i golmanu, Trako ne može ganjati krilo.![]()
Dodacu jos, ako cemo dalu izbacit go de da izbacimo i Reneu..i ako su obica ofanzivci RENEE JE SPIC I VISE ODGOVARA ZA NE POZDIZANJS GOLA OD 10 tke (tacnije dala). Takodje Renee nije ulazio u sanse i DAL je mnogo vise pritiska zadnju liniju nego rene…
Niko Dalu ne "izbacuje" pogodak kao što ti kažeš, nego sam siguran da bi se sada mogao napraviti video od 3-4 minute kako frajer pegla loptu i kao kakav rekreativac je daje protivnicima, isto tako katastrofalni pasevi, šutevi, itd.
Da nije mali igrao sigurno bi rezultat bio drugačiji i bolji po nas. I da nemojte sada kao boki zip kenozoik ne mogu vas sviju potrefit reći "izgubili bi da nije zabio 2-1" ko kakvi debili koji ne znaju šta je fudbal.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sve vise vjerujem da je lik fkt bilde.. pritom mu ne smijes a reci jer je takav kakav je a pred mirvicem blazena marija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:56Upao je prije svega jer je U21 igrač, pa je naš mag skontao da je najpametnije njega gurati kao zaštićeno godište ove sezone. Umjesto da nije Enedinu smanjio minutažu i gurao ga ko U21, ali mora Mirza drugačije.belosevic23 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:40Onda je Trako upao samo sto je desnjak. To mu je izgleda i jedina vrlina. Nazalost, pravimo greske iz godine u godinu a tezimo nekom uspjehu. Meni bi bilo draze da je taj isti Trako 100 puta bolji od Ilije i Vinka, jer je nase dijete.. ali tako se razultati ne postizuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:21
Nije Martinović zamijenjen Trakom, ne znam otkud vam to?
Soldo je doveden umjesto Ilije, pa valjda ste mogli skontati da je i on lijevak kao i Ilija. Trako je sad upao u prvih 11 umjesto Besima.
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Umjesto 100k navijaca slovima stotina blizih prijatelja, clanova porodice i generacijom vezanih sentimentalacabordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:58Inače ti ignorišem postove, ali eto jer je više forumaša branilo onu odvratnu partiju da ti odgovorim.Pitar6785 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:50Veoma korektan post slazem se 100%.Amcho1 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 22:56Malo pretjerujete sa Dalom, ok nije briljirao ali nije bio toliko ni loš, više manje korektan. Grešaka je imao ništa više od drugih, a zamjerka loše je radio defanzivu. Čuj kažu nema veze što je dao gol, jel realno da to izjavljujete. ? Pa Morinjo kaže, a to možete naći na netu, dobrog igrača ne čini tijelo nego mozak, kada igrač pravi greške on obično pada/tone, a ako igrač napravi 3/4 greške i nakon toga postigne gol to je jak igrač i takvi se izdvajaju. Zamjerka Dalu na defanzivi, ofanzivno skroz korektno kao i ostali, naravno gol je dodatni plus. I ako je loša defanziva bila od Dala , nije on niti bili ko iz ofanzivne linije kriv za primljene golove, golovi idu na dušu najvise bekovima i golmanu, Trako ne može ganjati krilo.![]()
Niko Dalu ne "izbacuje" pogodak kao što ti kažeš, nego sam siguran da bi se sada mogao napraviti video od 3-4 minute kako frajer pegla loptu i kao kakav rekreativac je daje protivnicima, isto tako katastrofalni pasevi, šutevi, itd.
Da nije mali igrao sigurno bi rezultat bio drugačiji i bolji po nas. I da nemojte sada kao boki zip kenozoik ne mogu vas sviju potrefit reći "izgubili bi da nije zabio 2-1" ko kakvi debili koji ne znaju šta je fudbal.

- 1 9 4 6 -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vjerujem ja to već dugo vremena brate.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:59Sve vise vjerujem da je lik fkt bilde.. pritom mu ne smijes a reci jer je takav kakav je a pred mirvicem blazena marija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:56Upao je prije svega jer je U21 igrač, pa je naš mag skontao da je najpametnije njega gurati kao zaštićeno godište ove sezone. Umjesto da nije Enedinu smanjio minutažu i gurao ga ko U21, ali mora Mirza drugačije.belosevic23 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:40
Onda je Trako upao samo sto je desnjak. To mu je izgleda i jedina vrlina. Nazalost, pravimo greske iz godine u godinu a tezimo nekom uspjehu. Meni bi bilo draze da je taj isti Trako 100 puta bolji od Ilije i Vinka, jer je nase dijete.. ali tako se razultati ne postizu
Hajde što nema stida i srama, nego je bilDe za voditi ekipu. Da je bar neki stručnjak pa da kažeš:” arogantan, ali vodi ekipu ekstra”. A ono ne znaš ko je gori, on, ili ovi uhljebi pored njega na klupi, da ih ne nabrajam redom..

- napoleon72
- Kontakt:
E cuj, skontao pitarski puk da je Mirza glupan i da se na atmosferu ne moze osvojit liga. Zavrsit sezona od februara do maja DA, al osvojit nesta u narednoj NE. Tu ipak treba znanje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Da i ja dam svoje misljenje. Utakmica odigrana kao druga polovica druge polusezone. Na gol vise. Bez kompaktnosti. To smo jedino imali protiv Zrinjskog. Tad je i odbrana izgledala koliko toliko okej. Sve ostalo je igrano na gol vise, bas kao i sinoc. Za Durakovica sam cuo da nije jak u glavi i da ne zna sa pritiskom, ali nadat se da to nije tako. Rogic je sigurno bolji od prikazanog. Igra se svodi na Ziljkica, koliko god on bio dobar tehnicar, mislim da se previse forsira ta njegova strana. Sanse za prolaz 50-50, ali bojim se, da sa ovakvom igrom necemo proci drugo pretkolo. I kao sto neko rece, nek vjezbaju penale.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve ok samo što ne možemo znati da li je bolji jer je čovjek odigrao jednu jedinu utakmicu, protiv Torpeda je bio korektan. Mlađi je i ima bolji CV od Martinovića pa ćemo vidjeti.belosevic23 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:40Onda je Trako upao samo sto je desnjak. To mu je izgleda i jedina vrlina. Nazalost, pravimo greske iz godine u godinu a tezimo nekom uspjehu. Meni bi bilo draze da je taj isti Trako 100 puta bolji od Ilije i Vinka, jer je nase dijete.. ali tako se razultati ne postizuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:21Nije Martinović zamijenjen Trakom, ne znam otkud vam to?belosevic23 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:04Ja mislim da se Martinovic pojeo od sramote kad vidi da su ga Trakom zamijenili. Nekad klub mora stati iza igraca i kad se dese takve stvari da trenerom, popricati, izgladiti zarad dobrog rezultata. Ponavlja nam se ista stvar sa Mujakicem. Mislim da sebi zrinjski ovo ne bi nikad dozvolio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Oni će na Koševu vjerojatno ići preko naše lijeve strane, zbog toga Radović treba krenuti od prve minute. Isto tako vjerojatno neće moći ući u naš 16erac te će pokušati ići na faul. Vidjeli smo njihovog Carlosa kako puca te se toga ponajviše pribojavam. Isto tako Mustafić treba da počne od prve minute, od Dala nema velike koristi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
A odakle tebi da je Ilija ljevak?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:21Nije Martinović zamijenjen Trakom, ne znam otkud vam to?belosevic23 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:04Ja mislim da se Martinovic pojeo od sramote kad vidi da su ga Trakom zamijenili. Nekad klub mora stati iza igraca i kad se dese takve stvari da trenerom, popricati, izgladiti zarad dobrog rezultata. Ponavlja nam se ista stvar sa Mujakicem. Mislim da sebi zrinjski ovo ne bi nikad dozvolio
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ostalo mi u glavi da je lijevak jer je uvijek igrao lijevog stopera kod nasJalson je napisao/la: ↑15 jul 2023, 01:23A odakle tebi da je Ilija ljevak?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:21Nije Martinović zamijenjen Trakom, ne znam otkud vam to?belosevic23 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:04Ja mislim da se Martinovic pojeo od sramote kad vidi da su ga Trakom zamijenili. Nekad klub mora stati iza igraca i kad se dese takve stvari da trenerom, popricati, izgladiti zarad dobrog rezultata. Ponavlja nam se ista stvar sa Mujakicem. Mislim da sebi zrinjski ovo ne bi nikad dozvolio

U svakom slučaju, Soldo je doveden kao zamjena Iliji.
Eto bas ce mu pomocnici na klupi nesto sugerisati, on ih jaranskom linijom uhljebio. Njihovo je maltene samo da dođu na trening i utakmicu, šute, ponesu koji čunj na treningu i naravno prime platu koju nikad nigdje drugo nece dobitiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jul 2023, 00:06Vjerujem ja to već dugo vremena brate.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:59Sve vise vjerujem da je lik fkt bilde.. pritom mu ne smijes a reci jer je takav kakav je a pred mirvicem blazena marija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:56
Upao je prije svega jer je U21 igrač, pa je naš mag skontao da je najpametnije njega gurati kao zaštićeno godište ove sezone. Umjesto da nije Enedinu smanjio minutažu i gurao ga ko U21, ali mora Mirza drugačije.
Hajde što nema stida i srama, nego je bilDe za voditi ekipu. Da je bar neki stručnjak pa da kažeš:” arogantan, ali vodi ekipu ekstra”. A ono ne znaš ko je gori, on, ili ovi uhljebi pored njega na klupi, da ih ne nabrajam redom..![]()

Slazem se da Dal mrcvari loptu slazem se da se moze napravit klip i od 10 minuta kako on navjetar pada kako pogresne pasove daje kako gubi duele i fulio je 2 fine sanse itd… to je tacnobordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:58Inače ti ignorišem postove, ali eto jer je više forumaša branilo onu odvratnu partiju da ti odgovorim.Pitar6785 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 23:50Veoma korektan post slazem se 100%.Amcho1 je napisao/la: ↑14 jul 2023, 22:56Malo pretjerujete sa Dalom, ok nije briljirao ali nije bio toliko ni loš, više manje korektan. Grešaka je imao ništa više od drugih, a zamjerka loše je radio defanzivu. Čuj kažu nema veze što je dao gol, jel realno da to izjavljujete. ? Pa Morinjo kaže, a to možete naći na netu, dobrog igrača ne čini tijelo nego mozak, kada igrač pravi greške on obično pada/tone, a ako igrač napravi 3/4 greške i nakon toga postigne gol to je jak igrač i takvi se izdvajaju. Zamjerka Dalu na defanzivi, ofanzivno skroz korektno kao i ostali, naravno gol je dodatni plus. I ako je loša defanziva bila od Dala , nije on niti bili ko iz ofanzivne linije kriv za primljene golove, golovi idu na dušu najvise bekovima i golmanu, Trako ne može ganjati krilo.![]()
Ali takodje moze se klip napravit gdje on ganja trci dodava bori se izvalci faulove kornere itd.. plus go koji je dao..
Uzmi ziljkica vidjeces da je on pegla ko suljic pogledaj renea nije 2x zaganjo stopere a covjek ima ucinak isti ko dal jos je dal dao go iz dosta teze pozicije
Dali bi Avramovski bolje odigrao, neznam i ako bi tu zamene kao navijaca nema dileme korist kluba je ispred svakog pojedinca
Jedino je vrancic bio na nivou i pokazao je klasu a svi ostali su bili ko dal
Golman i trako mogu dobit malo losiju ocjenu od ostali
-
- Kontakt: