Spominjalo se ovdje itekako sve to, pogotovo za Durakovica i generalno za citavu odbranu…amypitar je napisao/la: ↑15 jul 2023, 12:51Ja ne branim nikog,ali bi volio da mi neko odgovori.keli je napisao/la: ↑15 jul 2023, 12:20Kakvo povrsno razmisljanje. Ja stvarno ne znam jeste li vi slijepi ili sta. Koliko izgubljenih lopti bez pritiska iz kojih su nastale kontre i polu-kontre a on ostane ko slina i mase rukicama. A o upropastenim napadima da ne pricam. Najvece pojacanje bi nam bila njegova prodaja al izgleda niko ga nece
Dal -Durakovic
Dal -Rogic
Dal - Trako
Dal- Soldo
Statisticki koliko je ko grijesio ,imao pogresnih poteza,pogresnih intervencija.
Ja ne vidim da neko spominje Durakovica ,gdje je igrac Gruzije radio sta je htio.
Rogica onako ,imao par nesigurnih intervencija,ispadanje cistih lopti, za jedan go kriv.
Soldo ne zna se postaviti, ostavlja igraca u protestor u sesnestercu, nesiguran kad ima loptu itd.Niko ga spomeno nije.
Trako je ispljuvan nas akademac, I to je ok.
Ja ne smijem ni pomisliti da je Sahinovic branio,ja mislim da bi bio protjeran iz kantona.
Jesmo li mi ljudi realni
Po meni ni Trako ni Dal nisu bili na nivou,ali da je bilo gori tu dileme nema,ali imaju iz nekih razloga kredit.
Kao prvo Dal nema funkciju na terenu da bude u odbrani te se defanzivni dio apsolutno ne odnosi na njega (i ako bi i on trebao u nekim slucajevima biti ukljucen, al mrsko mu se kretat)
Problem oko Dala i pljuvanje oko njega je sto generalno use*e svaki napad, nema pregled igre, nema kreativnosti, nema snage da trci i opuca loptu po golu, sve ono sto neko na njegovoj poziciji treba da ima, njemu fali…
To je to!