FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Chony533
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Chony533 » 15 jul 2023, 12:58

amypitar je napisao/la:
15 jul 2023, 12:51
keli je napisao/la:
15 jul 2023, 12:20
ubipara je napisao/la:
15 jul 2023, 11:36
Samo pljujte Dala sto ga vise pljujete on vise golova daje :wave:
Kakvo povrsno razmisljanje. Ja stvarno ne znam jeste li vi slijepi ili sta. Koliko izgubljenih lopti bez pritiska iz kojih su nastale kontre i polu-kontre a on ostane ko slina i mase rukicama. A o upropastenim napadima da ne pricam. Najvece pojacanje bi nam bila njegova prodaja al izgleda niko ga nece
Ja ne branim nikog,ali bi volio da mi neko odgovori.
Dal -Durakovic
Dal -Rogic
Dal - Trako
Dal- Soldo
Statisticki koliko je ko grijesio ,imao pogresnih poteza,pogresnih intervencija.
Ja ne vidim da neko spominje Durakovica ,gdje je igrac Gruzije radio sta je htio.
Rogica onako ,imao par nesigurnih intervencija,ispadanje cistih lopti, za jedan go kriv.
Soldo ne zna se postaviti, ostavlja igraca u protestor u sesnestercu, nesiguran kad ima loptu itd.Niko ga spomeno nije.
Trako je ispljuvan nas akademac, I to je ok.
Ja ne smijem ni pomisliti da je Sahinovic branio,ja mislim da bi bio protjeran iz kantona.
Jesmo li mi ljudi realni
Po meni ni Trako ni Dal nisu bili na nivou,ali da je bilo gori tu dileme nema,ali imaju iz nekih razloga kredit.
Spominjalo se ovdje itekako sve to, pogotovo za Durakovica i generalno za citavu odbranu…

Kao prvo Dal nema funkciju na terenu da bude u odbrani te se defanzivni dio apsolutno ne odnosi na njega (i ako bi i on trebao u nekim slucajevima biti ukljucen, al mrsko mu se kretat)

Problem oko Dala i pljuvanje oko njega je sto generalno use*e svaki napad, nema pregled igre, nema kreativnosti, nema snage da trci i opuca loptu po golu, sve ono sto neko na njegovoj poziciji treba da ima, njemu fali…

To je to!
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Seipronto
Kontakt:

Post Postao/la Seipronto » 15 jul 2023, 13:03

Što ovoliko čekaju sa ulaznicama nije mi jasno, eno Zrinjski vec rasprodao sve karte... SRAMOTA je velika ako nas bude ispod 15.000

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 15 jul 2023, 13:04

mosarajvosa83 je napisao/la:
15 jul 2023, 12:54
Kakav smo odron sta je ovo? Udjes samo neka pljuvacina,nije bitno cega,jedni ovog Dala pljuju 24 sata,kad se popisa pljuju,drugi pljuju HZ,onda kad se usudis napisat nesto o igri si Ajylah i zalizani tim,mi smo dno dna,beze se furate da smo neko i nesto,nemamo mi mozga za nista,bukvalno zadnji nivo u svemu.
Tako je! Jedina pozitivna stvar što riječ ovih 20tak pljuvača koji vode glavnu riječ na forumu ništa ne važi i demantovani su više puta na razne načine. Od demanta priča od tučama, prodajom zgrade, preseljenja, golova od ovih što su antitalenti, bojkot pa 7-8 hiljada na stadionu itd. Pa sad opletite :tralala:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 jul 2023, 13:15

Vi morate shvatiti da je većina ljudi na forumu fudbalaki analfabeti. Krive Soldu i Traku sto je desno krilo igralo kako hoce. Dođe mi da vam dam najbolje stopere svijeta svih vremena tipa Dajk, Ramos, Maldini, Nesta, Stam, pa da vidite kako su prolazili sa krilima 1/1. Ukucajte moderno je doba. Vi fkt nemate mjere. Jedna utakmica, aktivan rezultat, vi tražite mane svima. Prva im ba utakmica. Polahko. Na polusezoni se komentariše igra ne u sred najbitnijih trenutaka naše ekipe, ba samo da prođemo kako nebitno je.

Dal je bio možda 6-7 igrač koji ne valja. Renan je odigrao ispod svakog nivoa. Gore od Dala 5 puta. Pipnuo loptu 4 puta. Nije ganjao ni 20% Ko Dal.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 15 jul 2023, 13:19

Bek treba da zatvara krila jer su ona prebrza za stopere na otvorenom prostoru, tu je kraj priče.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 jul 2023, 13:21

Nakon svih ovih analiza,pljuvacina iskreno mislim da je Torpedo aposlutni favorit protiv nas.

Neutralan77
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan77 » 15 jul 2023, 13:24

zlo87 je napisao/la:
15 jul 2023, 00:10
Da i ja dam svoje misljenje. Utakmica odigrana kao druga polovica druge polusezone. Na gol vise. Bez kompaktnosti. To smo jedino imali protiv Zrinjskog. Tad je i odbrana izgledala koliko toliko okej. Sve ostalo je igrano na gol vise, bas kao i sinoc. Za Durakovica sam cuo da nije jak u glavi i da ne zna sa pritiskom, ali nadat se da to nije tako. Rogic je sigurno bolji od prikazanog. Igra se svodi na Ziljkica, koliko god on bio dobar tehnicar, mislim da se previse forsira ta njegova strana. Sanse za prolaz 50-50, ali bojim se, da sa ovakvom igrom necemo proci drugo pretkolo. I kao sto neko rece, nek vjezbaju penale.

Durakovic u igmanu igro bez pritiska. Ovdje je to malo drugacije. Neko rece jednom da se nece moci nositi sa tim pritiskom. Bio sam istog misljenja. Vidjelo se odmah na startu te prve vazne utakmice.
U cetvrtak nema pardona. Mora se 110% dati, ako misle Torpedo proci.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 15 jul 2023, 13:24

ExchangeOffice je napisao/la:
15 jul 2023, 12:44
Osttribine je napisao/la:
15 jul 2023, 12:04
ExchangeOffice je napisao/la:
15 jul 2023, 11:54
Pa 70% sto je otislo u gruziju ce biti na Kosevu u cetvrtak.

Rijetko je kakav panj ko ovaj aligator :tokralju:
Sta rece i osta ziv :tokralju:

Ulozi pare papak, pa da budemo fanovi kluba aligatora.
Apsolutno, a i nisu svi clanovi Hz, nego su uz grupu se pojavili tamo, znam ih par, u svakom slucaju respekt svakome ko je otisao tamo, a taj ko je clan grupe i isao je tamo ne pise sigurno po forumu ovde kao ovih par muflona koji stalno podsticu neke rasprave na relaciji Sjever vs Istok/Zapad. Ok vas stav je takav i vase misljenje je takvo, ali shvatite da svi isto ne mozemo misliti. Nisu svi ostali koji dolaze i dalje na Koševo ni fanovi Mirvica (mozda sam cak i prvi koji je na ovom forumu protiv njega pisao) a pogotovo ne fanovi Mirze niti Ajle.
Sta je cilj da se ovi koji nisu za bojkot zove fanovima Mirve, Ajle, Mirze?

Ovo isto politika Dodika i Bakira, ko nije sa njima, protiv je srba i bosnjaka, kako ko gleda. Izdajnici, ovo ono.

Bojkot je propao onog dana kad je stadion trebo biti prazan prvu utakmicu na Kosevu, a ono doslo 7+ hiljada. Od tad se mogao naci nacin da se to zaustavi, bez prevelike prasine. Sad je to vec nemoguce.

Pa pun je istok navijaca koji su sa sjevera presli.
Na Kosevo ne idu samo oni koji su donijeli odluku o bojkotu, i ja postujem sto drze do svoje odluke. Ali treba vidjeti koliko je to dobra odluka i ispravna. Nije smak svijeta ako se kaze da je losa odluka, i da se ista ponisti.
Pun je qurac vise ovog razdvajanja ko u ratu. Pretnji, laznog moralisanja, izmisljanja, previse lazi...

Shvatio neko il ne, Mirvic je u praksi vlasnik klub a ne navijaci.
Onajnko daje pare, odredjuje pravila. Mi smo imali priliku da kupimo uloge, nismo to uradili.
Napunimo Koševo, pun sjever Hordi , koreografija i tako pokszes da voliš klub, ali isto tako pokazes i da si protiv " nekoga i nečega " . Prazna tribina nema nikakvog efekta
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 15 jul 2023, 13:25

Meni je fascinantno da pojedini ovdje misle da se navijači za nešto trebaju pitati. Koji, pobogu, navijači? Imamo prosjek 2-4k, ne možemo nikako prebaciti 3k članova. CZ kad je bila u dugovima do grla, navijači punili stadion da klubu pomognu. Imali ljudi prosjek 40k. Hajduk ima haman 100k članova. Logično da će se takvi navijači nešto pitati jer donose pare u klub. Kad kod nas krenu saopštenja, HZ se slaže, HZ prijeti, HZ hoće, neće. Mislim, koji HZ? Sjever posljednji put napunili prije 5 godina. Naš problem je što su naši navijači uglavnom tastatura navijači. Uz to, dodaj mali milion interesnih lobija oko kluba. Da novosarajevska gurbad ima ovakve navijače, davno bi ispali iz lige. Sebi smo najveći dušmani.

bordobijeli4
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli4 » 15 jul 2023, 13:39

Ziljkić, Penaranda, Viveros, Kyeremeh, Guliashvili, Ikić.

Nećemo valjda sa 6 krila u sezonu, zna li se šta za Giorgija i Ikića, ostaju li fakat ili ima nešto?

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 jul 2023, 13:47

mosarajvosa83 je napisao/la:
15 jul 2023, 13:21
Nakon svih ovih analiza,pljuvacina iskreno mislim da je Torpedo aposlutni favorit protiv nas.

Nasom organizacijom i postavkom smo ucinili Torpeda opasnijim nego sto ustvari jeste. 50-50 su nam sanse. Ako mi kazes da radim nesto lose, pokusat cu da sagledam sto mi to govoris, i naravno prilagoditi se ili primijeniti nesto.
Imamo pravo svi napisati sta mislimo i sto svaka kritika mora biti pljuvanje? Ne kontam stvarno
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 15 jul 2023, 13:52

Nemojte lagati 95% navijača u Gruziji je bilo sa sjevera!
ISTINA ZA VEDRANA!

bordobijeli4
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli4 » 15 jul 2023, 13:56

Ziljkić - Oliveira - Viveros
Vrančić - Varešanović - Zeljković
Radović - Soldo - Šerbečić - Beganović
Šahinović

Da se raspe Kutaisi !

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 jul 2023, 13:57

bordobijeli4 je napisao/la:
15 jul 2023, 13:56
Šahinović

Da se raspe Kutaisi !
Eto molim te bez Dalkana, pa ako ne bude islo nek na poluvremenu udje ako treba.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 15 jul 2023, 14:07

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
15 jul 2023, 13:57
Šahinović

Da se raspe Kutaisi !
Eto molim te bez Dalkana, pa ako ne bude islo nek na poluvremenu udje ako treba.
On i avramovski nek se rotiraju, svakako nemaju snage za cijelu tekmu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jul 2023, 14:15

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 jul 2023, 14:16

Odlično. Taman da ga tuhnu negdje. Vakat mu je. DaBogda do Reala doguro. Samo nek ide.

bordobijeli4
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli4 » 15 jul 2023, 14:17

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
15 jul 2023, 13:57
Šahinović

Da se raspe Kutaisi !

Ako bude Avra tu, valjalo bi da on počne, ako ne, kakav god bio u boljoj je formi trenutno od Mustafića...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jul 2023, 14:22

miky_hz je napisao/la:
15 jul 2023, 14:15
slika
Nema šta, ovo je fenomenalna statistika u posljednjih 6 kola. Samo još da hoće neko poslati pristojnu ponudu za njega pa da se rastanemo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2023, 14:23

miky_hz je napisao/la:
15 jul 2023, 14:15
slika
Vide li ovo skauti drugih klubova, da se neko konacno smiluje i uzme ga?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Velo6 i 26 gostiju.