FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
@Sky9 Ima još jedan, prije par godina bio je odličan, napravio je transfer iz jedne u drugu PL ekipu za poprilično veliku sumu, barem za naše uslove
.

Ne možemo mi bez dovođenja igrača i trenera 7 dana prije prve utakmice. Onda još 2-3 mjeseca papirologije i onda zaigraju pred kraj polusezone
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Piskic i njegove kombinacije. Imali gdje tvog menadzera 🫣zvezdas1922 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 06:32Vi se tu izmedju sebe koljete dok neko drugi koristi ovu situaciju sto se prije ujedinite ili ujedinimo možemo nešto Napravit za Slobodu. Uostalom ko daje novac on se pita, vaše je da dodjete platite kartu pljujete pohvalite ali ne i da vodite klupsku politik. Previše je interesa menadžera i levata oko slobode koji gledaju da utrpaju svoje igrače, mene su zvali pitali reko sam Anes Vazda, Abid Mujagic, Kalesic moj iz Zvijezde i Baltic to su igrači koji prevaga jučer zovu traže stopera al kao pravog iskreno Nalic je zalutao u nas fudbal i jedini razlog može bit ako sloboda je udje ove godine on. Ostalo sloboda je 3 koplja ispred svih i ide lagano.
Elvir Baljic
Kako nam je Azinjo nakon što ga zajebaše za preuzimanje Slobode?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑15 jul 2023, 15:13Piskic i njegove kombinacije. Imali gdje tvog menadzera 🫣zvezdas1922 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 06:32Vi se tu izmedju sebe koljete dok neko drugi koristi ovu situaciju sto se prije ujedinite ili ujedinimo možemo nešto Napravit za Slobodu. Uostalom ko daje novac on se pita, vaše je da dodjete platite kartu pljujete pohvalite ali ne i da vodite klupsku politik. Previše je interesa menadžera i levata oko slobode koji gledaju da utrpaju svoje igrače, mene su zvali pitali reko sam Anes Vazda, Abid Mujagic, Kalesic moj iz Zvijezde i Baltic to su igrači koji prevaga jučer zovu traže stopera al kao pravog iskreno Nalic je zalutao u nas fudbal i jedini razlog može bit ako sloboda je udje ove godine on. Ostalo sloboda je 3 koplja ispred svih i ide lagano.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Taj kojeg vi nazivate mojim vam sklapa ekipu, od mene je sve odveo svoje igrače. Tako da uživajte u njegovim majstorijama 

Ovaj što te prozvao nije naš, vidiš da je to tuzlacityfighter aka balja naš prepošteni.zvezdas1922 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 17:56Taj kojeg vi nazivate mojim vam sklapa ekipu, od mene je sve odveo svoje igrače. Tako da uživajte u njegovim majstorijama![]()

A ko nam to sklapa ekipu i ko je od tebe odveo sve igrače?

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Po naređenju Nikšića SDP je naredeno u zadnji čas da se stopira dolazak Azmira i da nipošto ne smije se dopustiti SDA da udje u klub
-
- Kontakt:
De molim te ime jednog, za kojeg smatras da je njegov , a igra kod nas.zvezdas1922 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 17:56Taj kojeg vi nazivate mojim vam sklapa ekipu, od mene je sve odveo svoje igrače. Tako da uživajte u njegovim majstorijama![]()
Elvir Baljic
- tuzlak1987
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
O Husari govorimo?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑15 jul 2023, 19:57
De molim te ime jednog, za kojeg smatras da je njegov , a igra kod nas.
-
- Kontakt:
Da da, piskin dobar drugASD je napisao/la: ↑15 jul 2023, 20:30O Husari govorimo?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑15 jul 2023, 19:57
De molim te ime jednog, za kojeg smatras da je njegov , a igra kod nas.
Elvir Baljic
Jeste samo sto je ovaj posluško po naređenju SDP a sve radi da bi dobivao posao po Tuzli
- Beduin
- Kontakt:
De odluci se, ili smije ili ne smije SDA uci u klub.Adnan34 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 20:48Jeste samo sto je ovaj posluško po naređenju SDP a sve radi da bi dobivao posao po Tuzli
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mirsad Dedić se vratio. 

Bundoglavi s Eldarom naokolo poziva igrače s kantona za nedeljni trening.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Opet se popičkarao sa Azinjom.montolivo18 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 22:26On je lično tražio Bukvića da dovedu ali na kraju ipak otišao u TC.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.