Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Hoce li postati najmladji sa sva 4 GS?
Vjerovatno.
Vjerovatno.
Nista aa?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Prelijepo je svjedočiti još jednom porazu najodvratnije njuške u historiji tenisa. Lijep dan.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Viskovic na aparatima
Vise muda u ovom mecu nego Federer u komplet karijeri.
Golemo, nakon 10 godina ga neko dobi na centralnom Wimbledona, nešto što ni Federer ni Rafa nisu mogli.
Brojat će Carlitos baš dosta, zavisno od povreda i konkurencije, ali dvocifeno definitivno
Brojat će Carlitos baš dosta, zavisno od povreda i konkurencije, ali dvocifeno definitivno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Lijepo ga ubaciti u nogometnu repku sa izvodi kornere
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Aferim, Carlitos! 
Velike su stvari pred ovim momkom
Velike su stvari pred ovim momkom
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nakon raznoraznih next gen ojebina tenis je dobio legitimnog ATG igraca
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- numanumaye22
- Kontakt:
Sve cestitke, 15 godina ima pred sobom. Moraju ga zaobici povrede, ali vec sad ima 2 GS. Konkurencije nece sigurno imati i tu moze nakupit dosta slemova, ali to ce mu i vjecna kocnica biti u poredjenju sa velikom trojkom.
@Nirton, mislio sam da ce i on pokleknuti kao i svi do sada ovi mladji ali nije.
@Nirton, mislio sam da ce i on pokleknuti kao i svi do sada ovi mladji ali nije.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja mislim da su Amerikanci krivi. Sad nakon njemackog SKY prebacit na SK i slusat gusle.
All hail the new King!
All hail the new King!
- Bazinga12345
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
Upravo. NAPOKON su u finalu Slama skinuli Rafu ili Djokera i to u drami. A tko drugi netko Carlitosa od newgen momaka.
Opet i 1-2 smjena direktno na rankingu imao će Đoković ponovno preuzeti bude li nastupao u Americi
Strašan igrač.
Novak je imao šansu na početku petog kad je zicer zapucao u mrežu, tu je izgubio meč.
Ovaj ništa ne poklanja, ovakav arsenal udaraca nije viđen od početka velike trojke.
Novak je imao šansu na početku petog kad je zicer zapucao u mrežu, tu je izgubio meč.
Ovaj ništa ne poklanja, ovakav arsenal udaraca nije viđen od početka velike trojke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vala bas nikakav mec... Nadam se da nisi trosio vrijeme na ovu sprdnju od meca
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Nole konobar
Ja, i?ZutiFKS je napisao/la: ↑16 jul 2023, 19:58Čestitke svakom pravom navijaču Alcaraza, mada su takvi na nivou statističke greške jer se ovdje više mrzi Novak nego što se voli bilo ko drugi.
Taj je pobijedio.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 19:56Prelijepo je svjedočiti još jednom porazu najodvratnije njuške u historiji tenisa. Lijep dan.
ZutiFKS je napisao/la: ↑16 jul 2023, 19:58Čestitke svakom pravom navijaču Alcaraza, mada su takvi na nivou statističke greške jer se ovdje više mrzi Novak nego što se voli bilo ko drugi.
Taj je pobijedio.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 19:56Prelijepo je svjedočiti još jednom porazu najodvratnije njuške u historiji tenisa. Lijep dan.

Ideemo guslaaaj
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ja sam uvijek za Rafu navijao. Nažalost povrede fa uništile. Sad za ovog malog. Nikoga ne hejtam ali jedva čekam Miami open idući da ovo čudo od djeteta uživo gledam. Rafu nisam uspio nažalostZutiFKS je napisao/la: ↑16 jul 2023, 19:58Čestitke svakom pravom navijaču Alcaraza, mada su takvi na nivou statističke greške jer se ovdje više mrzi Novak nego što se voli bilo ko drugi.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.