Sramota za komentatora
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Onaj Banjac sa Eurosporta je gospodin za Viškovića , unazad godinama na strašne poene Novakovog protivnika bude muk svaki put ...
Sramota za komentatora
Sramota za komentatora
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ne može od onog smeća nikako biti gori. Onaj bi već na pola meča krenuo s pričom o steroidima i novakovim povredama.VensanKasel je napisao/la: ↑16 jul 2023, 21:35Onaj Banjac sa Eurosporta je gospodin za Viškovića , unazad godinama na strašne poene Novakovog protivnika bude muk svaki put ...
Sramota za komentatora![]()
Winners in the fifth set:
Carlos: 14
Novak: 0
Još jedan bolestan podatak.
P.S. Da li je banovan najveći novakovpusikurac Oldfashioned?
Carlos: 14
Novak: 0
Još jedan bolestan podatak.
P.S. Da li je banovan najveći novakovpusikurac Oldfashioned?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- VensanKasel
- Kontakt:
Isto sam mislio , ali Banjac zna pohvaliti i potez i igrača . Višković tokom meča nikad ne pohvali , na strašan potez ide redovno muk ili u fazonu Novakova greška , zgadio mi se .Finn je napisao/la: ↑16 jul 2023, 21:44Ne može od onog smeća nikako biti gori. Onaj bi već na pola meča krenuo s pričom o steroidima i novakovim povredama.VensanKasel je napisao/la: ↑16 jul 2023, 21:35Onaj Banjac sa Eurosporta je gospodin za Viškovića , unazad godinama na strašne poene Novakovog protivnika bude muk svaki put ...
Sramota za komentatora![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
5. set, umor i manjak koncentracije u datom momentu vjv. A i drive volleyi nisu uopste laki kako mozda nama izgledaju, narocito onako iz okreta. Cak i za Djokovica.Virtu4l je napisao/la: ↑16 jul 2023, 20:54Sad je lako pričati hvalospjeve o Alkarazu, ali Novakov promašaj na brejk lopti kod 1-0 u petom setu je za proučavanje, onako čistu loptu zapucati u mrežu je nerealno. Poslije tog promašaja više nije bio u meču i to mi je fascinantno za mentalnu gromadu kakva je Novak Đoković.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- NerminFatic
- Kontakt:
Da samo znas koji je Novakov udarac najlosiji, kao i ovih tvojih par, povukao bi tu spiku. Ne umijes diskutovati kad odmah nekome lijepis mentalnu zaostalost jer se ne slaze s tobom. Mama ti je retardirana, de facto.Virtu4l je napisao/la: ↑16 jul 2023, 21:27Ko ga je otpisao i sahranio? Pročitaj još jednom šta sam napisao, ne moraš baš svaki put biti retardiran.NerminFatic je napisao/la: ↑16 jul 2023, 21:21Ne petljaj, znas na sta mislim, rana faza petog seta, najranija hebote. Gdje ces u ovakvom mecu, ovako potentnog tenisera, gladnog kao najljuci lav, otpisati i sahraniti i da je bilo 2:0? Eto Djoko bi njega razbio da je poveo 2:0. Bi, chunu.
Cak i da je prebacio imao bi je Carlos na reketu,nije ovo ni malo lagan udarac,lopta koja ide malo iza igraca,pomjeras se nazad a jos pada s neba,Nolo je i prije znao da ima dosta problema sa smecevima ili ovim drajv volejima na mrezi,Carlos se ovdje bas momacki odbranio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašna pobjeda. Nakon prvog seta svi smo već vidjeli Novaka kako diže novi pehar ali onda se probudio Carlos i počeo igrati. Baš strašan nivo tenisa. Srušiti Novaka na Wimbledonu i to uzeti mu TB gdje nije pošlo za rukom ni Federeru a još pri tome i 5. set uzeti je strašna stvar. Ovo je vjerovatno preuzimanje vladavine od velike trojke, bit će tu Nole još bitan faktor ali sve će se manje i manje pitat.
Bravo Carlos na pokazanoj igri i mentalnoj snazi. Tako se postaje šampion.
Bravo Carlos na pokazanoj igri i mentalnoj snazi. Tako se postaje šampion.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma jasno, nego čisto da napomenem vjerovatno ključni momenat u meču.forgempp je napisao/la: ↑16 jul 2023, 21:575. set, umor i manjak koncentracije u datom momentu vjv. A i drive volleyi nisu uopste laki kako mozda nama izgledaju, narocito onako iz okreta. Cak i za Djokovica.Virtu4l je napisao/la: ↑16 jul 2023, 20:54Sad je lako pričati hvalospjeve o Alkarazu, ali Novakov promašaj na brejk lopti kod 1-0 u petom setu je za proučavanje, onako čistu loptu zapucati u mrežu je nerealno. Poslije tog promašaja više nije bio u meču i to mi je fascinantno za mentalnu gromadu kakva je Novak Đoković.
Zato je važno ići na baš svaku loptu, kao nekad Marej i Nadal, pa i Đoković, tjerati protivnika na udarac više.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ma ovo je Carlosu jako bitna pobjeda jer sad u svaki naredni mec sa Novakom na GS ce ulaziti puno opustenije jer zna da ga moze dobiti i nece vise biti toliki pritisak da mora pobjediti za neki svoj legacy, vjerujem da ce kroz iduce dvije godine Alcaraz sig barem jos jedan dva GS uzeti preko Novaka
Za US open ce biti borba, tu moramo svi racunati na Medvedeva, a nadam se da ce do tada i Zverev dosta biti bolji
Uz Berettinija, Kyrgiosa naravno pod uslovom da svi budu zdravi ocekujem bas zanimljiv zadnji slam sezone
Za US open ce biti borba, tu moramo svi racunati na Medvedeva, a nadam se da ce do tada i Zverev dosta biti bolji
Uz Berettinija, Kyrgiosa naravno pod uslovom da svi budu zdravi ocekujem bas zanimljiv zadnji slam sezone
današnji dan treba zapisati zlatnim slovima…dan kada je prestala big3 era!
nisu više najbolji, došao je neko bolji od njih koji ih može uzeti ne samo u best of five, nego i na svakom best of five turniru!
jeste ostao samo novak od njih i jeste profulio i set loptu i još par ključnih laganih …. ali nole je danas bio jasno podređen i lošiji igrač! u wimbledonu!! za nevjerovat!!!
nisu više najbolji, došao je neko bolji od njih koji ih može uzeti ne samo u best of five, nego i na svakom best of five turniru!
jeste ostao samo novak od njih i jeste profulio i set loptu i još par ključnih laganih …. ali nole je danas bio jasno podređen i lošiji igrač! u wimbledonu!! za nevjerovat!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Besmislen post prepun neistina i nagadjanja.jestamaji je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:22današnji dan treba zapisati zlatnim slovima…dan kada je prestala big3 era!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Djelima,a ne rijecima
Nego dela sta kazes na mog pulena sa 20 godina vec 2 GS, sto bi Nole rekao not to baddddelinjo je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:47Besmislen post prepun neistina i nagadjanja.jestamaji je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:22današnji dan treba zapisati zlatnim slovima…dan kada je prestala big3 era!
Ne voli dela alcaraza,al bar mislim da nije najavljivao da nece osvojiti vise GSova od Wawrinke kao neki 
Nestade Mancini sa svojim standardnim glupim šalama kako će idući put doći do dva seta
A i leorey.
A i leorey.
Fino to on hendla valjda bude dvocifren,postujem jer si ga najavio jos u juniorima..ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 23:09Nego dela sta kazes na mog pulena sa 20 godina vec 2 GS, sto bi Nole rekao not to baddddelinjo je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:47Besmislen post prepun neistina i nagadjanja.jestamaji je napisao/la: ↑16 jul 2023, 22:22današnji dan treba zapisati zlatnim slovima…dan kada je prestala big3 era!
jeste ostao samo novak od njih i jeste profulio i set loptu i još par ključnih laganih …. ali nole je danas bio jasno podređen i lošiji igrač! u wimbledonu!! za nevjerovat!!!![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.